Toyota Land Cruiser 2017: forsterket utstyr

Etter premieren i 2015 av en ny mekanikk, i dette 2016 Toyota Land Cruiser med å ankomme range utstyr oppgraderinger og økt tilgjengelighet av versjoner.

Toyota Land Cruiser øker sikkerhetsutstyr

Toyota Land Cruiser øker sikkerhetsutstyr

Toyota Land Cruiser øker sikkerhetsutstyr

Toyota Land Cruiser øker sikkerhetsutstyr

I dette ønske om forbedring som tar dem hvert år for å presentere utviklingen i hver av sine produkter, med kalt "årsmodell" Nå vil det slår til ren SUV Toyota Land Cruiser. Med ankomsten i 2015 av en ny motor, 180D, tetracilíndrico 2.7 Diesel 177 hk, noe som særlig øker effektiviteten, som nå har tid til å omstille sin rekkevidde.

Høydepunktet er øke den utstyr i versjon top end VXL, inkludert serie Toyota Safety Sense med systemet før en kollisjon preparat, adaptiv hastighetskontroll, kryss trafikk varsling rygger, Brake Assist nød- og detektoren av kjøretøyer i blinde flekker utvendige speil. Det har også møbeltrekk hud som du kan velge sort eller beige-on, oppvarmede elektriske seter, revers tannhjul kammer visjonær 360, tre-sone klimaanlegg, elektrisk justerbart ratt og infotainment Toyota Touch 2 & GO med berøringsskjerm 7 "inkludert nettleser.

Disse forbedringene til VXL-versjonen vil være tilgjengelig bare for fem-dørs kroppen med overførings automatisk, av 57.000 euro, mens tre forble uendret.

Innskrevet som kommersiell uten registreringsavgift

Foruten VXL stopp rekkevidde, tilbud også Nedenfor komplett med NX tre-dørs, som det er noe mer enn en GX registrert som et kommersielt kjøretøy. Den eneste forskjellen er begrenset til separering av støvelen, lasteplanet regnes som resten av kabinen, og dens bevegelsesrestriksjoner; som en grense maksimal hastighet 90 km / t på motorveier og to kjørebaner eller 80 km / t på motorveien eller passerer kjøretøyet Inspection (ITV) oftere. Fordelen er fritak fra betaling av skatt, med hva del av 35,500 euro mens fem-dørs versjon, også i NX finish, når det 38,300 euro. Det er en versjon som kreves av skog tjenestemenn, firehouses ...

Du kan også være interessert

Toyota Land Cruiser bevis 180D

Jeep Grand Cherokee, Land Rover Discovery og Toyota Land Cruiser vendt

Adblock
detector