Volkswagen Passat GT 2018: dette vil være den mest sporty Passat

Volkswagen har presentert tidligere prototype produksjon enhet Volkswagen Passat GT 2018, den sportsligere versjon av sedan.

Volkswagen Passat GT 2018 tilbake til Los Angeles

Volkswagen Passat GT 2018 tilbake til Los Angeles

Volkswagen Passat GT 2018 tilbake til Los Angeles

Volkswagen Passat GT 2018 tilbake til Los Angeles

Volkswagen presentert på LA Auto Show i 2016 den første versjonen som vil være Volkswagen Passat GT 2018, sportiest versjon av sedan og, nå har vi kjent sin nyeste versjon før produksjonen. store endringer forventes ikke, og heller ikke estetisk eller mekanisk i sin nær lansering.

Estetisk, vil fremtiden Volkswagen Passat 2018 GT har en Redesignet foran som fremhever et luftinntak med honeycomb grille, lys klynger med LED-teknologi og en rød ramme i samme stil som bæres av GTI merkevare. På baksiden, vinduene er farget og nå har en liten svart spoiler.

Som for den indre, blir den sportslige filosofi av modellen noe redusert til fordel for økt komfort, idet den første er begrenset til en duplekstonet seter, sorte rammer og detaljer etterligning karbonfiber spredt rundt i kabinen.

I tillegg har den kjøretøyhøyden blitt senket med femten millimeter, lekkasjer er blitt redesignet og dekkene er montert på lettmetallhjul 19 tommer med en spesifikk overflate, med bremser med røde klemmer. Som for motoren din, Volkswagen Passat GT montert en blokk 3.6l V6 med 280 hk forbundet med en automatisk girkasse sekstrinns DSG.

Volkswagen Passat GT, tilbake på besøk til Los Angeles

Som vi sa i fjor Volkswagen tok den første versjonen av denne konseptbilen på LA Auto Show, hvor selskapet har mottatt de første inntrykkene av det offentlige. I år, derimot, tilbakekomst av Volkswagen Passat GT vil være din siste trinnet før produksjon.

Volkswagen forventes å levere sine første enheter senere i år og reserver avgang fra $ 30 000 i den amerikanske versjonen. Det gjenstår å se hva den endelige prisen for europeisk markedsføring.

Du kan også være interessert i:

Volkswagen Passat 2017, data og bilder

Volkswagen Arteon, testet vi super Passat

Volkswagen vil gi opp til 10.000 euro for kjøp av lav-forurensende biler

Adblock
detector