Peugeot 308 GT, urheilullinen versiot saapuvat

Peugeot 308 GT, urheilullinen versiot saapuvat

He tulevat uusi alue. GT-versiot ovat nyt mitä tehdä ulkonäkö, jota seurasi 205 ja 180 nimellisarvot tunnistaa kaksi mahdollista moottorit, yksi bensiini ja yksi diesel.

Peugeot 308 GT, urheilullinen versiot saapuvat

Peugeot 308 GT, urheilullinen versiot saapuvat

Peugeot 308 GT, urheilullinen versiot saapuvat

Peugeot 308 GT, urheilullinen versiot saapuvat

He arroparán Exalt, Peugeot superauto, seistä vieressä Pariisin autonäyttelyssä pian sen jälkeen tarkoitus myydä. Puhumme 308 sportiest. Se on ainakin vuoden, vaikka ranskalainen talo on pitänyt hihassaan nimityksiä antaa uuden sysäyksen Kompaktin tarvittaessa tällä hetkellä, GT on paras mahdollinen kompromissi urheilullisuuden, tyyli ja "käytettävyys", prestacionales tällaiset autot ovat samanarvoisia adrenaliini polttaminen vuoristosolan mukavasti mennä töihin, tai mikä on sama, me vaadimme yleisesti GTi ammoisista ajoista lähtien.

Kaksinkertainen parejeas. GT versiot yhdistyvät sekä perheen sedan elin 308. Helposti osaa tunnistaa, koska niillä on suurempi visuaalinen vaikutus ansiosta timantti 18 tuuman pyörät laite on aina Micheliln Pilot renkaita Sport3-, The takana diffuusori, kalanteroitu, puskurit, kynnykset, ja takaikkunat sävytetyt erityisistä värejä kuten sininen ominaista kilpailu brändi on mukana. Myös sisällä yksinoikeudella ilmapiirissä yhdistyvät verhoiltu hienoin kuten Alcantara standardi paikkaa, punainen ompelemalla ulottuvia kojelauta leikata ja vuori muutos, alumiini polkimet, pöytäkellot kirjava kuvioita tai kosketusnäyttö, jonka uusi teema on saavutettu esittely hallitsee väri punainen.

Mutta se on vain alkupala mikä on todella takana näitä uusia nimityksiä. tason Myös työskentely alusta, erilainen riippuen siitä, onko sedan tai SW, mutta tavoitteena on saada korkea hyötysuhde mukavuudesta tinkimättä samassa suhteessa. runko korkeus pienenee 7 ja 10 mm taka etuakselin samoin ja vaimennus lisääntyy kiinteys välillä 10 ja 20 prosenttia, mallista riippuen. GT jäähdytetyt levyt edessä 330 mm, jossa on kelluva mäntä tulkki myös standardoitu, kun taas taka sängyt ovat 268 mm sedan ja 290 SW.

Moottorit toimijoita. Tunnetaan jo talossa tai ryhmä, GT 205 vuodat lohko 1.6 litraa suoralla ruiskutuksella, muuttuva saanti nousu vaiheessa ja saanti / pakokaasu ja Twin Scroll Turbo Pysäytys&Aloita tuottaen 205 hv, 29,08 mkg vääntömomentti vakio ilmoittaa brändin 1750-4500 rpm. Vain se yhdistää manuaalinen vaihteiston 6-nopeus kehitys erityisesti sovitettu. ilmoittaa Kiihtyvyys 0-100 km / h 7.5 sekuntia keskimääräinen kulutus 5,6 l / 100 km varten sedan ja 5,8 l / 100 km SW. Diesel, Blue-HDi Siihen liittyy kehittyneempiä versioita tarina suorituskykyä ja kaasujen käsittelyssä. Ja Euro VI Yli 40 mkg vääntömomentti Ne ovat kaikki enne, mistä tämä johtuu moottorin 180 hv se vain liittyy automaattinen vaihteisto momentinmuunnin 6 nopeus lähde Aisin. Tämä on lohko 1 997 cm3 ja seinät ohuempi kotelo ja vähentää ylimääräisiä elementtejä vähentämiseksi 7 kg paino, suorasuihkutus suuttimet ja kolmannen sukupolven seitsemän reikää. valtakirjansa, 4,0 ja 4,1 l / 100 km keskikulutus sedan ja SW: lla, mihin hyötyä kuin kova.

Täydentävänä, Kuljettajan Sport Pack, muuttaa parametreja lyödä painiketta niin Sarkaohjausjärjestelmän, kaasuläpän kartoitus, automaattinen muutosjohtamisen sekä Näytä tietoa paine Turbo tai tehoa ja vääntöä käytetty.

Adblock
detector