McLaren P1 GTR, kaikki data hybridi peto 1000 hv

McLaren P1 GTR, kaikki data hybridi peto 1000 hv

Uuden McLaren P1 GTR on uusi hybridi peto synnyttämä McLaren Automotive, joka ei vain yllättää futuristinen ja aggressiivinen muotoilu vaan myös niiden määrä: 1000 hevosvoimaa ja yli 2,5 miljoonaa euroa. Avajaisia: Geneven autonäyttelyssä 2015.

McLaren P1 GTR, kaikki kuvat

McLaren P1 GTR, kaikki kuvat

McLaren P1 GTR, kaikki kuvat

McLaren P1 GTR, kaikki kuvat

Jos ‘sivistynyt’ tuotantoa versio hybridi superauto McLaren P1 oli jo teknologinen jätettä, sen prototyyppi P1 GTR askel ylös. Esitetään prototyyppi kourallinen etuoikeutettu viime kesän Concours d’Elegance Pebble Beach (Kalifornia, USA), brittiläinen yritys on juuri julkistettu lisää Virallisten tietojen ja valokuvien Tämä aito hybridi peto, virallisesti esitelty sekä tuotannon ajoneuvon Geneven autonäyttely 2015 joka pidetään kahden ensimmäisen viikon maaliskuussa.

McLaren lupauksia uusi P1 GTR maksimiteho 1000 CV. Teknisiltä sisuskalut, keskipisteenä moottori bensiini 3,8 V8 biturbo 800 hv ja sähkömoottorilla 147 kW (200 hv). nähden P1 tuotanto, joka voidaan valmistaa vain 375 yksikköä, lisää tehoa se on 84 CV, kun keveys on toinen suuri edistyksestä superauto, koska McLaren sanoo uusi P1 GTR on jopa 50 kg kevyempi kuin ‘normaali’ P1, ansiosta lisääntynyt käyttö materiaalien, kuten hiilikuitua, polykarbonaatti ikkunat ja titaani uusi pakokaasujärjestelmän.

McLaren P1 sisällä GTRJos ulkomuoto on haaste kaikille aisteille, lukuisia lahtia, elin maanpinnan ja takaspoileri mastodóntico kokoa, McLaren P1 sisällä GTR ei jätä välinpitämättömäksi. Sen ohjauspyörä on innoittamana auto MP4-23 Formula 1 kausi 2008, jolla McLaren Hän voitti kuljettajien otsikko käsi Lewis Hamilton. Tästä lehtinen voit konfiguroida sekä tehonanto kahden moottorin joitakin keskeisiä näkökohtia alusta.

McLaren P1 paikkaa GTR Ne on valmistettu hiilikuitu. Nämä paikat on erityisesti suunniteltu mukaan ruumiin morfologia sen onnekas omistaja ohjaajan. A Kuva kilpa-auto, se on vyöt kuusi pisteen valjaat ja ankkuri.

Kuten ilmoitimme muutama viikko sitten, arvioitu hinta McLaren P1 GTR Se on 1.98 miljoonaa puntaa (noin jotain yli 2,5 miljoonaa euroa valuuttavarantosaamisten). Kuten näette, autotallin Jumalien Olympus on uusi jäsen.

Adblock
detector