Testi: Nissan Qashqai 1,6 DCI 130 4X2, tai kompakti SUV ¿?

Testi: Nissan Qashqai 1,6 DCI 130 4X2, tai kompakti SUV ¿?

Uusii myynnin johtaja on kaikkein monimutkainen tehtävä valmistajalle, liian monia muutoksia ja vaarassa suuntauksen kääntämiseksi. Katsotaan uusi Nissan Qashqai alusta täyttää odotukset.

Vertailu: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2.2 vs Skoda Octavia 2.0 TDI

Vertailu: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2.2 vs Skoda Octavia 2.0 TDI

Vertailu: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2.2 vs Skoda Octavia 2.0 TDI

Vertailu: SportSedan Mazda3 SKYACTIV-D 2.2 vs Skoda Octavia 2.0 TDI

Nissan itsekin myöntää: Se ei ole helppo korvata bestseller, joka on jättänyt rimaa niin korkealle. Kun Qashqai, Nissan gambled ajoneuvolla eikä ollut SUV eikä oli sedan, kaksi asiaa kerralla. Sitten outo käsite mutta täysin nykyään yleisiä. Muutto meni niin hyvin, että kilpailijat olivat nopeita reagoimaan ja mennä tapaamaan. Se oli ruma eikä erityisen houkuttelevia autoa, mutta voitti yli väkijoukon olemalla erilainen estetiikka pois maastosta SUV maailman sitten ja lähempänä tavanomaisen matkailun, mutta pysyä maastoauto. Lisäksi hän pyöristetty alue, hyvä moottoreita, eri käyttöjen ja kahta kokoa kehon. Lyhyesti, täydellinen ja eri auto. Nyt tulee ensimmäinen suuri muutos toisen sukupolven, ensiesitettävään uudelle alustalle, luopuu pitkä runko ja tarjoaa samat mekaaniset ja lähetyksen strategian. Se on ylivoimainen kuvanlaadun esteettisesti miellyttävämpiä ja ilmoittaa energiatehokkaimpia ja dynaaminen; analysoida näytelmiä.

Ei mitä vaikutelma aiheuttaa uusia estetiikkaa, mutta yleissävy kaikkien arvion Olen kerännyt että ilmeisesti nyt lähempänä maastoauto vielä, ja joka on alempi kuin 3 cm ennen; En sano tätä kritiikkinä vaan ominaisuus. Vastaus tähän voi olla malli, Nissan aikoo tehdä samoin perustein, rakennetaan Barcelonassa ja epäilemättä täydentävät tarjota entistä täydellinen valikoima. Olipa syy mikä tahansa, meillä on edessämme hyvä auto, jotka voivat suositella ilman pelkoa väärään.

Enhanced Interior

Nissan QashqaiPaljon enemmän modernia, ulkoasun täydentää sisustus vastaamaan. Maltillisuus edellisen sukupolven aikoo nyt suunnitella huolellisemmin. Se ylläpitää laatua, mutta hienompia materiaaleja, ainakin siltä osin kuin kojelaudan ja instrumentoinnin viittaa. On parempi vakiona, joka täydentää teknisesti kehittyneitä järjestelmiä nyt estilan, Nissan ryhmitelty nimellä Smart Protection Shield, muodostama kuollut kulma ohjaus, väsymys detektori, liiketunnistin, ilmoitus etutörmäyksessä, tunnustamista signaali, automaattinen värin valoja, jne

On enemmän mukavuutta paikkaa, edessä ja takana sekä yläpitkittäisreunan mittoja ansaita jopa 3 cm: n tila, takajalat. Sisäinen leveys ei vaihtele, ja huolimatta siitä, että alempi, uusi muotoilu istuimen ja alustan avulla saada 1 cm: n ei ole huono. Jos et tunne edellä mainittua, Uuden Qashqai on hyvä puoli sisätiloissa, paras online-markkinoilla ja mitä he tarjoavat SUV kilpailijoita, jotka saavat vain häntä sisäkorkeus, vaikka tiedot Nissan ei ole huono. Ulos takaistuimilla tämän sukupolven on hieman epämiellyttävä kuin edellisenä; tila jättämällä jalka pienennetään 4 cm, jossa lisätty haitta, että pyöräkotelon estää toiminnan. Ei ole kriittinen, koska voit kirjoittaa ja autosta ilman ongelmia, mutta huomattavaa verrattuna edelliseen.

Kapasiteettia mitataan meidän boot on heikentänyt tämän sukupolven 30 litrassa, uhri vähemmän tilaa kuin useimmat sen modernin kilpailijat, suurempi kuin 500 litraa. Selitys on lyhyempi kuin ne. 455-litrainen on menty, mutta ne ovat pieniä verrattuna kilpailijoihin SUV tai kompakti perheenjäseniä, jotka rekisteröivät lukuja noin 600 litraa. siellä suurempi modulaarisuus lastitilassa, joilla on kaksoispohja (Mukana mittaus 455 litraa) ja järjestelmää, jossa kaksi kannet voidaan osittaa reikä. Sivuilla, kaksi käytännön koukkua ostoskassit avaudu. On suuria aukkoja koko sisustus, korostetaan, että on alle edessä tukee pullon 1,5 litraa vesi seisoo.

ratissa

Nissan QashqaiSe tarjoaa todella hyvän yleiskuvan hienostuneisuus. Vain moottorin äänet ja värinät eivät pääse matkustajia, vaikka ohjauspyörä kuljettajan. Tämä ominaisuus pysyy lähes kaikissa osissa. Erittäin mukava jousitus, enemmän kuin ennen, ja siksi aio pehmeä tiellä. Hän laittamalla ne pitivät. Se näyttää olevan totta suurempi rakenteellinen jäykkyys ilmoitti tälle alustalle, joka on sallinut heidän pehmentää asetetun pilaamatta dynaaminen ominaisuuksia. Lisäksi ei ole suoraa vastakkainasettelua I daresay tämä kehys on tehokkaampi kuin edellinen. Ei väsynyt ja matkustajien ja se on kuuliainen piirretään. Etsiä vikoja alustan täytyy laittaa Qashqai tilanteissa, joille sitä ei ole tarkoitettu. Tässä kriittisessä vaiheessa, vallitseva kriteerit hyvin ääliö ESP vähän, mutta vedonlyönti Urheilu turvallisuus; Mielestäni dynaamisesti nyt panna Segmentti vertailuerien. Sen korkeus mahdollistaa tiettyjen flirttailla johtolankoja hyvässä kunnossa, mutta loppujen lopuksi ovat renkaiden laittaa raja, ja tämä yksikkö sen 19 tuuman pyörät välttämätön, rajoittaa vain asfalttiin.

Prestacional taso on samanlainen kuin edellisen sukupolven moottori identtiset. Tämä on hieman lyhennetty kehitystä kolme ensimmäistä nopeutta, säilyttäen sama kolmen seuraavan. Näin voit suurimman taajaman agility, joka edistää sen liikkuvan niin mukavaa. Kuluttaa vähemmän kiitos Stop / Start-järjestelmä ja konservatiivisempi sähköisen hallinnan. Kulutustiedot oli 1,6 dCi Renault oli jo hyvä, ovat nyt paremmin, sijoitus 5,4 l / 100 km keskimäärin segmentin säästäjien. Jos ajat hiljainen ja ohitat suositukset tuloskortin voit liikkua sukkia nousee noin 4,5 litraa ilman sitä kidutusta. Tekna 19 viimeistely" testimme yksikkö varustettiin se ääriään myöten kohteet eivät useinkaan tarvitse, varsinkin hieman yli € 29.000 se maksaa. minä Suosittelen tutkia valmiiksi vaatimattomampi, koska ne antavat edelleen hyvät vakio- ja entistä kilpailukykyiseen hintaan. Se oli hyvä auto, ja se on edelleenkin.

Adblock
detector