"Salaperäinen" Ateca Seat Cupra ja pyörän Nürburgring (video ja data)

“Salaperäinen” Ateca Seat Cupra ja pyörän Nürburgring (video ja data)

Voitteko kuvitella Seat Cupra Ateca? Koska kaikki viittaa siihen, että siellä voisi olla erittäin urheilullinen versio SUV Espanjan, mukaan tallennetusta videosta Ateca "hyvin salaperäinen" roskaa Nürburgring.

Ateca Seat Cupra? Ei vahvistanut eikä vääräksi ...

Ateca Seat Cupra? Ei vahvistanut eikä vääräksi ...

Ateca Seat Cupra? Ei vahvistanut eikä vääräksi ...

Ateca Seat Cupra? Ei vahvistanut eikä vääräksi ...

uusi Istuin Ateca on olla menestys espanjalainen yritys. Vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana, se on vakiinnuttanut asemansa keskuudessa SUV myytävien maamme, saatujen tietojen mukaan uusien ajoneuvojen rekisteröinteihin rekisteröity (katso yksityiskohdat autojen ja SUV uusi Espanjassa).

spektri Ateca Seat Sitä laajennetaan pian saapumisen FR toisintoa, yksi tärkeä uutinen (uusi virallinen nimi entisen seuraavassa Automobile Barcelonan Barcelona autonäyttelyssä). Tämä uusi versio on ominaista joukko esteettisiä yksityiskohtia ulkoa ja sisältä sekä joukko teknisiä erityispiirteiden ja käytettävät laitteet korostavat urheilullisuutta tämän SUV. Ateca Seat FR on saatavana useita moottoreita, mukaan lukien uusi variantti kohokohtia 2.0 TSI 190 hv tartuntaan sekä manuaalinen ja automaattinen dual-kytkin DSG.

No, istuin ilmeisesti halua mennä pidemmälle ja voitaisiin kehittää Ateca mahdollista Cupra. Mukaan videon mukana näitä tietoja, näet liikkuva "salaperäinen" Ateca Nürburgring, tärkeimmät ja viite, jossa he saavat lähes kaikissa uusissa ajoneuvoissa alusta.

tämä Ateca Seat Cupra mahdollista esiintyy video se erottuu sisällyttämällä vanteet ja renkaat antelias koko, ja hieman eri puskurit joka voidaan nähdä muita versioita Ateca.

Ateca Seat CupraAteca Istuin Cupra: tekniset tiedot ja kilpailijat

Ja mitä teho tämän odotetaan Ateca Seat Cupra? Tällä hetkellä ei ole virallista tietoa, mutta jos pidämme kiinni uusin versio Seat Leon Cupra, The ultra-urheilullinen versio SUV espanjalaisen tulisi olla sama moottori, eli lohko 2,0 litran bensiini TSI, kanssa 300 hv teho ja suurin vääntömomentti 38,74 mkg.

Siinä tapauksessa, että Ateca Seat Cupra saavuttaa valmistettu, kilpailijat maastoauto urheilu markkinat eivät olisi monia. Koskevat niiden suora vihollisensa, malleja kuten Nissan Qashqai, Peugeot 3008 Hyundai Tucson tai niillä ei ole mitään variantti yhtä urheilullinen ja radikaali luonne. Tutkia hieman segmentin SUV, Olemme vain löytyy yksittäistapaukset kuten GLA 45 AMG Mercedes, Audi RS Q3 ja BMW X4 M40i. Askel hyvin edellä ja kauko-segmentin Ateca mahdollista Cupra, Olemme Stratosfäärin maastoauto urheilu tykkää BMW X5M / X6M ja Porsche Cayenne Turbo / Turbo S / GTS.

Odotamme siis kaikkia uusia tietoja tästä Istuimen Cupra hypoteettinen Ateca. Samalla tässä näet video Ateca Nürburgring enemmän kuin erinomaisia ​​urheilu- kykyjä …

Saatat myös olla kiinnostunut

– Seat Alora: uusi SUV 7 paikkainen Super Ateca?

– Skoda Karoq: yritämme uusi SUV klooni Ateca Istuin

– Ateca Seat, Skoda ja VW Tiguan Kodiaq: Diesel SUV mikä on parempi?

Adblock
detector