Skoda Superb Combi, kaasutilan (video)

Skoda Superb Combi, kaasutilan (video)

Skoda Superb Combi vetoa tilaa ja liveability unohtamatta houkuttelevampi suunnittelu ja jopa urheilua ja korkean teknologian laitteita. Se debyytti Frankfurtin autonäyttelyssä.

Skoda Superb Combi, headspace

Skoda Superb Combi, headspace

Skoda Superb Combi, headspace

Skoda Superb Combi, headspace

Skoda Superb Combi soittaa valttikortti tilaa. Skoda Superb suhteen sedan, lisää sen akseliväli 80 mm päästä 2,841 metriä. Samaan aikaan, edessä ja takana kappaleita myös kasvaa 1584 m ja 1,572 metriä.

Tämä, sanoo Skoda, Sen avulla matkustajat edellä sisätilan. Sekä kuljettajan että matkustajan on 39 mm aina kyynärpäihin. Ne hyötyvät myös pääntila ja senttimetriä nauttivat matkustajien takana polven korkeudelle (15,7 cm) neliöitä noin kaksi kertaa mitä he tarjoavat, kuten Tšekin tuotemerkki, muut kilpailijat. Kyynärpää room posteriorly myös kasvaa 7 cm.

loading kapasiteetti tavaratilan on yksi osa, joka on aina hoidettava Skoda Erinomainen. Tämä Combi versio voisi olla vähemmän. Näin julistaa runko 660 litraa -27 litraa enemmän kuin edellisen sukupolven Skoda Superb Combi tavanomaisessa konfiguraatiossa. Kun takaistuimet taitetaan voidaan saavuttaa vaikuttava 1950 litraa.

Kuten hänen veljensä alue, Superb Combi hyötyy MQB teknologiat ja ‘älykkäitä’ ratkaisuja, jotka tekevät elämästä helpompaa kuljettajaa ja matkustajia.

Kuten suunnittelun, suuri koko kehon hieman peitossa, mutta urheilullinen tyyli, lyhyemmällä ulokkeita, katto linja dynaamisempi, jonka takana laskee enemmän coupe ja edessä enemmän persoonallisuutta.

tekniikka ja turvallisuus Ne ovat hyvin paljon tässä uudessa Superb Combi, jossa elementit kuten Dynamic ohjauskehyksen (DCC), älypuhelimen ja täyden yhteyden nopea Internet (lisävaruste).

koskien moottorit, vaikka niitä ei ole vielä vahvistettu, on suurelta osin joka varustaa Superb sedan: ACT 1,4 TSI 150 hv bensiini ja kolme Diesel, 1.6 TDI 120 hv ja 2.0 TDI muunnelmissa 150 ja 190 hv.

Perhe Skoda Superb elin, joka on tähän mennessä tehty 35 prosenttia myynnin Superb, debytoi at Hall Frankfurt tämä 2015 ja saapuu näyttelytiloissa syyskuussa tuotemerkin.

Adblock
detector