Opel Crossland X vs Renault Captur: uusi SUV kaksintaistelussa

Opel Crossland X vs Renault Captur: uusi SUV kaksintaistelussa

Utilitaristinen katumaasturit saaneet kaupungin eivätkä lopeta kasvuaan. Renault Captur, johtaja ja nyt se on kunnostettu, sinun on jo edessään tulokas Opel Crossland X. Mutta kumpi on parempi?

SUV kaksintaistelu seuraava: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV kaksintaistelu seuraava: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV kaksintaistelu seuraava: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV kaksintaistelu seuraava: Opel Crossland X vs Renault Captur

Maastoautoalaan hyödyllisyys, tai pieni crossover on sellainen, joka nopeimmin kasvavia myynti nauhoitetaan, ja valmistajien ja rakastavasti hoitavat tarjouksen ehdottamalla uusia autoja yhä kehittää. RENUALT Captur, joka kerran käytössä jättämä tila pieni tila-auto Modus, jo ennakoineet trendi, joka on nyt seurannut uusi Opel Crossland X, joka tulkitsee tiensä myös toinen puuttuu tila-auto, The Meriva hyväksymisestä muotoa muoti Kohonnut kehon ja maan ilmeen. Menestystä he olivat aiemmin monikäyttöautoissa nyt elää sitä ja crossover maastoautojen kunnioittaen, niin pitkälle kuin mahdollista sen modulaarisuusominaisuuksien saavuttaa suuri sisustus monipuolisuus.

Opel Crossland X vs Renault Captur: Extra käytännöllisyys

huolimatta sisältöä koko sovitettu saada hyvä kaupunkien ketteryys, eikä Opel Crossland X eikä myöskään Renault Captur luopua elementtejä, kuten liukuva takaisin rivi pituussuunnassa määrittää matkustamon tarpeista riippuen, jakamalla väli runko ja takaistuimet prioriteettien mukaisesti hetken. aikana viimeksi Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa saamme molemmin mallit altistuvat tiiviisti nähdä jokainen yksityiskohta tuntuu sen ominaisuuksia, säädöt, tilan tuntua, multimediajärjestelmät …

Renault Capturuuden Renault Captur, joka pysäyttää kuitenkaan tarjoa restyling of vasta tänään myynti johtaja ja käynnistetään edestä mieleen ylivoimainen Kadjar nyt oli altistuu Initiale Paris versio alkuun joiden pinnat ovat saaneet innoituksensa Ranskan ylellisyyttä, rikas suunnittelu ja materiaalit. Sen houkutteleva nahkaverhoilu, Nappa tyyppi, on erittäin pehmeä ja pehmeä istuimet erittäin onnistunut. Tämä huippulaatua iho on myös kattaa ohjauspyörä, joka on erittäin mukava.

Tämän yksityiskohtia erikoisversion Renault Captur jatkaa erityisiä iho lampetit ovien sisäpuolella ja kojelaudan niin paljon kromi ja alumiini polkimet ja metalliset verhoiluun kynnyksiä. Lisäksi tämä kutsuva Initiale Paris versio sisältää muita elementtejä Captur hyväksyy uuden sarjan, jotkut jo nähty viimeisten Renault Clio. Painikkeet vieressä kosketusnäyttö keskikonsolissa muuttavat muotoaan, kuten jotkin valikot, plus Bose audiojärjestelmä ja liitettävyys parannuksia Android Auto on saatavilla.

Uuden Renault Captur tarjoaa myös ei käytännössä panoraama lasikatto, mikä lisää monia muokkausmahdollisuudet mallia. Tämä pieni maastoauto mittaa 4,12 metriä pitkä (Näin ollen on jonkin verran pienempi kuin Opel Crossland X) ja tarjouksia runko, jonka kapasiteetti vaihtelee 377-455 litraa maksimi.

Opel Crossland XOpel Crossland X vs Renault Captur: monta osallistujaa

Turvataso seisoo uudessa Renault Captur katve seurannan, ja voisimme lisätä tässä osassa päiväajovalot, sekä edessä että takana, on varustettu LED-tekniikan ja hyvin modernin ilmeen. Vuorostaan, ajovalot voi olla koko LED-elementti läsnä myös kilpailevien Opel Crossland X, jossa ne ovat myös suuntaa.

kanssa mitat samanlainen Mokka X (4,27 m), uusi Opel Crossland X (4,21 metriä) ulottuu tarjouksen tässä segmentissä tarjoaa elin inspiraation maastoauto ja matkustamon kutsumus myös monovolumen. Tiedämme, että se on halvempaa kuin veljensä Opel Mokka X (pian antaa lopullisia hintoja), alempi ja etuveto vain, ilman mahdollisuutta kiinteä. sisällä muistuttaa Uuden Opel Astra, sekä sen antelias kosketusnäyttö jopa 8 tuumaa ja suunnittelu valikot.

Crossland X nousivat Opelin ja tuntea mukava istuin tietyllä kiinteys ja kaikki asetukset, kuten laajennettavissa penkki, joten se sopii kaikkiin Koko helposti, tarjoten ergonomista AGR sertifiointi. Ajoasento on korkea ja matkustamossa, tilava. Se tarjoaa valkokangas (HUD) peitettävän, onstar teknologian tukea palveluita, sekä ohjauspyörä, istuimet ja lämmitetty tuulilasi.

Opel Crossland X vs Renault Captur Opel Crossland X lähettää myös erittäin hyvä tunnetta tilavuuden, korostuu panoraama katto, ja vaikka pinnat eivät ole yhtä ylellisiä kuin Captur Initiale Paris, ovat hyvin moderni, silmiinpistävää keltainen tikkaukset ohjauspyörässä altistuvat Genevessä versiossa. Sen runko on suurempi kuin Renault Captur julkistaessaan kapasiteetti vaihtelee 410-520 litraa, riippuen siitä, missä Situes työntämällä takaisin rivi.

Opel Crossland X vs Renault Captur: moottorit

Me päättyi mekaaninen alue, jossa molemmat X ja Opel Crossland Renault Captur Ne tarjoavat hyvin samankaltaisia ​​ehdotuksia. Captur Diesel alkaa joilla tiedetään moottori ja liuotin 1,5 dCi 90 hv, jota seuraa uudempi versio 110 hv. Vaikka bensiini 0,9 TCE 90 hv avaa hintaluokassa ja yläpuolella lähellä Offer 1.2 TCE 120 hv.

Sijasta neljä, viisi on mekaaninen vaihtoehtoja Opel Crossland X päälle asfaltin. sisään dieseli, 1,6 CDTI 99 CV voimassa rinnakkain alkuun 1,6 CDTI 120. Omalta bensiini tulee olemaan 1,2 ilmakehän 82 CV, avaamisesta alueella, joka on myös ominaisuus 1,2T versio 110 ja 131 hv teho. Hyvin pian meillä vertailla päättää, meidän tietojen kädessä, kumpi on parempi.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Renault Captur, Peugeot Dacia Sandero Stepway 2008 ja, mikä on parempi?

Opel Crossland X, halvempi kuin Peugeot 2008

Kaikki uudet pienet SUV että osuma markkinoille

Adblock
detector