Alaskan, uusi Renault, joka yllättää

Alaskan, uusi Renault, joka yllättää

Alaskan Renault on ajoneuvo työhön ja vapaa. Käytä tekninen perusta, Nissan Navara ja NP 300 valmistetaan Espanjassa. Ei myyntipäivä täällä.

Uusi Renault Alaskan

Uusi Renault Alaskan

Uusi Renault Alaskan

Uusi Renault Alaskan

uuden Renault Alaskan Se on pick-up yhden tonnin hyötykuorman. Riippuen tuotemerkin, tämä ajoneuvo on “maailmanlaajuiseksi.” Jo nyt on alettu valmistaa Cuernavaca (Meksiko) ja viimeisestä neljänneksestä tämän vuoden Barcelonassa -jos samalla linjalla kuin Nissan valmistava tehdas NP 300 Navara- ja Cordoba (Argentiina).

Toistaiseksi brändi ei ole ilmoittanut päivämäärää myytävänä Euroopassa. Mutta todennäköisempää on viimeisten viikkojen 2016 tai vuoden 2017 ensimmäinen maa, jossa se on markkinoitu on Kolumbia, jossa nykyään on virallisesti esitelty.

Vastaavasti Renault ei ole toimittanut hintoja Euroopan markkinoilla. Vertailukohtana, Huomioithan, että hinta Nissan Navara osa NP 300 Espanjassa, 20000 euroa plus verot.

Uusi Renault Alaskan

Renault moottorit Alaskan

Aluksi Renault Alaskan on saatavana 2,3-litrainen moottori dCi kaksi valtuudet valita: 160 ja 190 hv. Tämä moottori on kaksi turboahtimet: pieni turbo sujuvan kiihtyvyyden alhaisella nopeudella ja suuremmat korkeampaa suorituskykyä.

Renault ilmoittaa, että tulee olemaan enemmän muita moottorit valita mennessä markkinat: 2,5 litran bensiini 160 hevosvoimaa ja 2,5 litran dieselin 160 tai 190 hevosvoimaa. Vaihteistot Joko kuusi suhteet manuaalinen tai automaattinen seitsemän.

Alaskan Renault: sen vetojärjestelmä

Traction on kiinteä tulppa. Näin kuljettaja voi valita kolme tilaa. Ensimmäinen 2WD, ajamiseen soveltuvat päällystetyllä tiellä, joten voit säästää polttoainetta; Toinen 4H, ja jotka voidaan liittää alle 60 km / h: on tarkoitettu liikkumiseen kappaleita tai teitä hyvin alhainen pito. Lopuksi 4LO voit muodostaa yhteyden vain auton ollessa paikallaan, ja se merkitään vain lähteä hyvin vaikeassa maastossa, kuten hiekalla, lumi tai mutaa.

Lisäksi Alaskan Renault on tasauspyörästön mail (ELSD). Se käyttää jarrujärjestelmän antureita nopeuden havaitsemiseksi kunkin pyörän. Jos pyörän yhden akseleilla nopeammin kuin muut, se hidastuu hieman adheesion parantamiseksi. Lisäksi Renault on Alaskan mekaaninen tasauspyörästön lukko taakse, joka parantaa sen toimintaa äärimmäisissä olosuhteissa.

keskuudessa järjestelmät ajotuki saatavilla tämä uusi malli Renault, ovat tuki hill start, joka estää ajoneuvon liikkuvan takaisin lähdettäessä, ja valvonta Alamäkijärjestelmän. Se käyttää jarruja automaattisesti estää ajoneuvon vauhtiin alas mäkeä. Pidämme myös tavallista ABS ja ESP, elektroninen jarruvoiman jako (EBD), hätäjarrutehostin hätä (BA).

Saatat myös olla kiinnostunut

Toyota Hilux 2016: poimia testi hienostunut ja vankka

Nissan NP300 Navara, vapaa-aika ja työ tehdään Espanjassa

Detroitin autonäyttelyssä 2016: top 3 pick-up

Alaskan Renault Concept, uusi nouto 2016

Adblock
detector