Volkswagen Atlas: tämä on uusi iso SUV 7 paikkaa

Volkswagen Atlas: tämä on uusi iso SUV 7 paikkaa

Tiedoksi MQB alustalla, Volkswagen Atlas on 5 metriä pitkä ja 7 paikkaa, vaikka hinta on sijoitettu alapuolelle Touareg ylellisyyttä.

Volkswagen Atlas, mega Tiguan Yhdysvaltain markkinoilla

Volkswagen Atlas, mega Tiguan Yhdysvaltain markkinoilla

Volkswagen Atlas, mega Tiguan Yhdysvaltain markkinoilla

Volkswagen Atlas, mega Tiguan Yhdysvaltain markkinoilla

Volkswagen Atlas Se on suurin Volkswagen on koskaan tehty Yhdysvallat SUV yli 5 metriä siellä kuuluu luokkaan SUV välineet, mutta eurooppalaisiin puitteisiin se on malliesimerkki suuren, selvästi yli 4,8 metriä Volkswagen Touareg, puhumattakaan 4,5 metriä Volkswagen Tiguan. Hinta kuitenkin tulee sijaitsemaan kahden. Volkswagen Atlas Se on erityisesti keskittynyt tarpeisiin Amerikan markkinoilla.

Suunnittelun, Volkswagen Atlas DNA kopio uusimman luomuksia Volkswagen, kanssa säleikkö, joka korostaa vaakaviivoja ja taka mieleen Volkswagen Tiguan, vaikka puolisuunnikkaan pyöräkotelon välittää vankempi merkki. Volkswagen Atlas Vakiona LED ajovalot,, myös käyttää tekniikkaa, päiväajovalot ja mahdollisesti takavalot. sen 5,04 metriä pitkä, 1,98 metriä leveä ja 1,77 metriä korkea, Volkswagen Atlas Se tarjoaa modulaarinen sisustus tarpeeksi tilaa 7 matkustajaa ja matkatavaroiden.

Atlas VW maastoauto Volkswagen Atlas Se perustuu MQB arkkitehtuuri (As Golf, Tiguan ja niin edelleen), niin se on varustettu joitakin tietoturvatekniikoita jo tunnettuja merkin Volkswagen, kuten vakionopeussäädin mukautuva vakionopeussäädin (ACC) etutörmäyksessä varoitus automaattisella hätäjarrutuksen (Front Assist), Blind seuranta paikalla ja taka rajat liikenteen, kaistavahti, pysäköintitutkan ja autobrake postitse törmäys. Samoin voit luottaa yhteyden elementit peili Link protokollat Carplay Apple ja Android Auto, sekä Volkswagen-Net sovellukset ja verkkopalvelut. Äänentoistolaitteet, välin voi olla jopa 12 kaiutinta ja 480 wattia, allekirjoittanut Fender Premium audiojärjestelmä.

Mekaaninen tasolla, Volkswagen Atlas sinulla on kaksi bensiinimoottorit 2.0 TSI 238 hv ja 3.6 VR6 280 hv. Tehokkain tulee kaupallisesti saatavaksi Yhteensä 4MOTION Valinnaisesti, vaikka sarjan etuveto ja 8-nopeus automaattivaihteiston.

Volkswagen Atlas Sitä valmistetaan tehtaalla Volkswagen Chattanooga (Tennessee), yhdessä Volkswagen Passat tarkoitettu Amerikan markkinoilla. Loppuvuodesta 2017 myös kaupan Venäjä ja muut Lähi-idän markkinoilla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Uusi 2017 Volkswagen Touareg SUV ja sen kilpailijat …

Volkswagen Touareg testivirta

2016 ford reunan ja vanhempi veli Ford Kuga liikkuu

Adblock
detector