Audi Q5 Audi Q3 ja 2016: lisää laitteita ja sama hinta

Audi Q5 Audi Q3 ja 2016: lisää laitteita ja sama hinta

Saapuminen 2016 malleja Audi Q3 ja Audi Q5 sisältää parannuksia vakiovarustukseen ei välttämättä nostaa hintaa joissakin versioissa.

Audi Q3 ja Q5 kanssa kunnostettuja laitteita

Audi Q3 ja Q5 kanssa kunnostettuja laitteita

Audi Q3 ja Q5 kanssa kunnostettuja laitteita

Audi Q3 ja Q5 kanssa kunnostettuja laitteita

Jo myynnissä alueella Audi Q3 2016, jotka ovat nyt vakiovarusteena rikastetun ilman aiheutuu hinnannousu. Erityisesti versiot hyötyvät parannuksia ratalaitteessa Audi Q3 ovat Erikoisversiot Attraction, suunnittelu ja Sport Edition.

Audi Q3 Vetovoima Edition on saatavana moottoreita 2.0 TDI 150 hv ja 1,4 TFSI 150 hv. Tämän päivityksen sisällytti vakiovarusteena Isofix ankkurit lastenistuimia ja lämmitettävät ulkopeilit.

Q3 Audi Sport Edition ja suunnittelu Edition: lisäarvo

Merkittävin on kasvu henkilöstöä Q3 Audi Sport Edition ja suunnittelu Edition, joita voi tilata kaikkien moottorien. Tässä tapauksessa rikastettu takaluukun Sähkökäyttöinen takavalon LED-tekniikkaa ja 18 tuuman pyörää.

Nämä ovat yksityiskohtia, jotka lisäävät laaja vakiovarusteena että yleensä tuovat Q3 Audi Sport Edition ja suunnittelu Edition, koska heillä on ksenon-ajovalot, MMI navigointi, bluetooth, Audi Drive Select, monitoimiohjauspyörä ja Tasanopeudensäätimen vakionopeussäädin, muun muassa. Näin ollen, esimerkiksi, hinta Audi Q3 2.0 TDI 150 hv, erityisessä päättyy ja suunnittelu Edition Sport Edition se pysyy 33940 euroa, mutta mainitut parannukset.

Audi osoittaa myös, että nyt on kilpailukykyisin hinnoin luettelossa lisävarusteiden käytettävissä koko alue Audi Q3, korostaen elementtejä, kuten LED-ajovalot, ovi peilit tai heijastamaton kevytmetallivanteet 18 ja 19 tuumaa. Toisaalta, versiot Audi Q3 kaksimoottorinen 2.0 TDI 150 hv etuveto manuaali 18 tuuman renkaat, halventaa 119 g / km CO2-päästöjen taso.

Audi Q5: kaikki MMI navigointilaite

Mitä tulee Audi Q5, kaikki erikoispainoksista sisältävät sarja- syöttö MMI navigointijärjestelmä ilman lisämaksua. Tämä laite saa karttatiedot DVD, ja kuljettaja voi antaa kohteen haluat päästä läpi ääni tunnistusjärjestelmässä.

Special loppuja Advanced Edition ja S line Edition ovat tarjolla kaikissa moottoreissa välillä. Kun kyseessä on Audi Q5 Advanced Edition standardin laitteet jo sisältää Audi pysäköinti Järjestelmä takaa kevytmetallivanteet 18 tuuman 5-puolainen V, Tailgate automaattisesti toimiva, ksenon plus, kevyt anturit ja sade, vakionopeussäädin, Audi Music Interface , Bluetooth ja FIS tietojärjestelmän värinäyttö. Audi Q5 2.0 TDI 150 hv Ultra Advanced Edition Se on saatavana 39210 euroa.

Audi Q5 S Line Edition: urheilullisemman ilmeen

Urheilullisemmat kuva Audi Q5 S line Edition koska niillä on erityisiä yksityiskohtia kehon, pyörät 19 tuuman 5-varsi, edessä ja urheilu ohjauspyörä, takaluukku Sähkökäyttöinen ksenon plus, Audi Drive Select, vakionopeussäädin, sade anturit ja kevyt, sekä Bluetooth- ja Audi Music Interface. Audi Q5 2.0 TDI 150ps S line Ultra Edition Se on hinnoiteltu 40800 euroa.

Saatat myös olla kiinnostunut

¿Audi Q1 tai Q2 Geneven autonäyttelyssä 2016?

Adblock
detector