Shaman Avtoros 8x8 ATV: julmimmista amfibioajoneuvo

Shaman Avtoros 8×8 ATV: julmimmista amfibioajoneuvo

Avtoros Shaman 8×8 ATV on SUV yli 6 m pitkä ja vetävät pyörät 8 ja amfibinen ominaisuudet, koska se voi myös liikkua.

Shaman Avtoros 8x8 ATV, kuvia mönkijän

Shaman Avtoros 8x8 ATV, kuvia mönkijän

Shaman Avtoros 8x8 ATV, kuvia mönkijän

Shaman Avtoros 8x8 ATV, kuvia mönkijän

Valmistaja maastoautojen Avtoros Se on julma mallin nimi Shaman 8×8 ATV, ajoneuvoa, jossa lukuisia ominaisuuksia ja attribuutteja, että jos he halusivat paras armeijat hetkellä.

Shaman Avtoros suunnittelu 8×8 ATV Se on kova, karkea, karu … kuin hullu sonni ylpeä lihasten. Ulkoisesti se on väistämätöntä olla huomaamatta heidän 8 jättimäinen erikoispyörät, yli puoli metriä leveä ja 1,2 m korkea jolloin aggressiivinen elin hissi 45 cm lattian yläpuolelle. Ulkomitat sen elin eivät ole tavanomaisia, ja 6,4 m pitkä, mennessä 2,5 m leveä ja 2,7 m korkea.

vetopyörät 8 Avtoros Shaman 8×8 ATV, ero lukko kaikki akselit ja kattavaa järjestelmää ohjauspyörien voit vieriä pienimmätkin maastossa. Lumi, suolla, jäätä ja jopa hiekkadyynit purjehtia yli vedessä, koska tämä ajoneuvo on myös amfibinen valmiuksia, koska se voi navigoida nopeus 7 km / h.

kattava joukko pyörien suuntaviivojen Shaman Avtoros 8×8 ATV Se on jaettu kahteen osaan: ensimmäisen akselin kanssa 4 etupyörät ja toinen akseli, jossa on takapyörät 4. Riippuen siitä, miten kääntää, saatamme löytää kolmessa tapauksessa: ensinnäkin, etuakselin pyörii yhteen suuntaan, kun taas toinen ei pyöri; Toisaalta molemmat akselit voivat pyöriä samaan suuntaan; ja kolmanneksi, etuakselin pyörii yhteen suuntaan ja taka-akseli pyörii vastakkaiseen suuntaan.

Työntää Shaman Avtoros 8×8 ATV käyttää turbodiesel 3,0 lähde Iveco 168 hv moottori, jonka avulla voit tavoittaa 70 km / h maksiminopeus. Siten Shaman Avtoros 8×8 ATV tämä on nopeampi ja ketterä muut ajoneuvot, joissa samanlaiset ominaisuudet, tässä tapauksessa, tyyppi toukka. Tämä moottori pyrkimään mahdollisimman kestävyyttä ja luotettavuutta, on suojattu useita suoja- ja vedenpitävä kykenevä.

tyhjäpaino Avtoros Shaman 8×8 ATV on lähes 4,8 tonnia ja että vaikka sen rakentaminen on turvautunut alumiinin ja muovin keventää maksimi.

Lyhyesti sanottuna, kanssa Shaman Avtoros 8×8 ATV Pääset tahansa kohde jota ehdottaa, siitä swamplands Etelä-Floridan jäädytetty tundralla Siperian arojen.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Mercedes G63 AMG 6×6 2015

– Ensimmäinen testi: Brabus 700 6×6, Brutus

Adblock
detector