Alfa Romeo Giulietta innoittamana Giulia

Alfa Romeo Giulietta innoittamana Giulia

Alfa Romeo Giulietta uusitaan. Uusi turbodiesel, suurempi yhteydet laivalla ja yksinkertaistettiin erottumaan Italian kompakti päivitetty.

Alfa Romeo Giulietta 2016 Italian kompakti päivitetään

Alfa Romeo Giulietta 2016 Italian kompakti päivitetään

Alfa Romeo Giulietta 2016 Italian kompakti päivitetään

Alfa Romeo Giulietta 2016 Italian kompakti päivitetään

Innoitusta Alfa Romeo Giulia, uusi sedan Italialainen, Giulietta vastaanottaa syvä päivitys. Emme puhu sukupolvenvaihdos, mutta ‘Restyling’, kun on kyse Alppien auto saa uuden esteettinen, laitteet, tekniikka ja sisältää täysin uuden moottorin.

Kunnostettu Alfa Romeo Giulietta ensi-turbodiesel 120 hv 1,6 JTDm teho ja 32.6 mkg vääntöä. Tämä uusi mekanismi, common rail ruiskutusjärjestelmä kolmannen sukupolven, voi liittyä Automaattivaihteiston Alfa TCT hengen kytkin. Tässä versiossa todetaan 3,8 litraa polttoainetta 100 km Yhdistetyn syklin CO2-päästöjen taso 99 g / km ja kiihtyvyys 0-100 km / h 10,2 sekuntia.

Teknisesti Alfa Romeo on yhteistyötä Magneti Marelli, Italialainen kumppani tuotemerkki viritys kärry, suspensioiden, pakoputkisto ja valaisimet. Omalta tunnetaan jo muiden mallien tuotemerkin “Alfa DNA Valittavana kolme ajotilaa, vaikuttaa suoraan moottorin vääntömomentin, automaattisen vastauksen (tapauksessa asennus TCT), luistonesto ja vakauden, jarrut, elektroninen tasauspyörästön lukko ja kaasuun.

Valikoima moottoreiden Alfa Romeo Giulietta on suoritettu neljä bensiini variantteja: 1,4 Turbo 120 hv 1,4 MultiAir Turbo 150 hv ja 170 hv TCT ja 1,7 Turbo 240 hv TCT. Diesel, lisäksi 120 hv versio (manuaalinen tai automaattinen), on myös saatavilla 2,0 JTDm 150 HP ja 175 HP TCT. Lisäksi se tarjosi myös vaihtoehtoinen versio nestekaasun ja bensiiniä, 1,4 TB 120 hevosvoimaa, täyttämällä alue yhdeksän mekaaninen vaihtoehdot käytettävissä.

Alfa Romeo Giulietta 2016

Alfa Romeo Giulietta 2016, urheilullisemman suunnittelu ja teknologia

Niistä uutuuksia esitteli uuden Alfa Giulietta, Italian tuotemerkin Se innoitti Giulia kopioida tiettyjä esteettisiä elementtejä kompakti malli: kennosto säleikkö ja etupuskuri vinkki Italian sedan; ajovalot, teriä puskurit, pakokaasu poistuu vino, kevytmetallivanteet, logo, … on muutoksia Giulietta.

että urheilullisemman viimeistely ‘Veloce’, yksi hiili vaikutus ajovalot, kirkas detales antrasiitti peiliin kotelot ja oven kahvat jonkin tietyn lajin puskurit, ja muu kehitys matkustamossa lisätä. täällä sisusta uusi urheiluauto italialaisesta nahasta ja Alcantara istuimet integroidulla niskatuet ja nahkapäällysteinen ohjauspyörä anatomisesti että ‘Veloce’ viimeistely, uusi musta insertit keskikonsoliin ja ovenkahvat on esitetty, …

Yksi suurista uudet ominaisuudet sisältyvät uuteen Alfa Romeo Giulietta löytyy tekniikan osiossa. Ensimmäistä kertaa Italian kompakti ne ovat käytettävissä palvelut “Uconnect LIVE, jolloin integroida älypuhelin multimediajärjestelmä yksinomainen auto kautta sovellus mobiili toimintoja. Se on myös jälleen ‘Alfa Performance’, palvelu, joka parantaa ajokokemus, joka ohjaa tärkeimmistä muuttujista autosta ja näytön tilastot, rekisterit ja muut auton mobiililaitteissa.

kosketusnäyttöjä 5 tai 6,5 tuumaa, Bluetooth-yhteydet, USB, apu- ja äänen siirto, DAB, SMS lukija, Navigointilaite kohteen antamiseksi käyttäen yhdellä komennolla, digitaalinen radio … ovat joitakin teknisiä ominaisuuksia sisällyttää uuteen Giulietta.

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta, yksinkertaistettiin

uuden Alfa Romeo Giulietta Nyt on saatavilla vain kolmen pinnat: yksi perustiedot, kolmena versiona bensiinin, dieselöljyn ja kolme bi-polttoaineen ja mukaan lukien 5 tuuman palvelut ‘Uconnect live’ tai “Alfa DNA deequipamiento valitsin välillä sen elementtejä. Giulietta ‘Super’ Se on seuraava varustetaso, lisäämällä Kaksivyöhykkeinen ilmastointi, vakionopeussäädin tai mahdollisuutta lisätä (älykkäämpiä) pakettien Veloce “(enemmän urheilullinen yksityiskohtia) ja ‘Lusso’. Yläpäähän on Alfa Giulietta ‘Veloce’, ja Brembon jarrujärjestelmän, kevytmetallivanteet 17 tuumaa ja muita elementtejä keskusteltu aikaisemmin. Käytettävissä vain turbo bensiinimoottori 240 hv.

Kaikkiaan italialainen auto on tarjottava 11 värivaihtoehtoa, 12 eri kevytmetallivanteet ja kaksi verhoiluun paketteja, ‘Mukavuus’ ja ‘näkyvyyttä’, kasvattaa lahjoitusvarat.

Alfa Romeo Giulietta

Saatat myös olla kiinnostunut

Vertailu: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm vs Volkswagen Golf 2.0 TDI

Alfa Romeo Giulietta: Syistä ostaa

Alfa Romeo todellista kulutusta, todellinen kulutus autojen

Adblock
detector