Seat Alhambra FR, enemmän urheilullisuutta Espanjan henkilöautoa

Seat Alhambra FR, enemmän urheilullisuutta Espanjan henkilöautoa

Seat Alhambra lisää valikoimaansa uuden linjan laitteiden alle tunnettu Seat, FR, joka tarjoaa urheilullisemman esteettinen plus nimellisarvo.Seat Alhambra FR, enemmän urheilullisuutta Espanjan henkilöautoa

Kun testasimme päivitetty Seat Alhambra muutama kuukausi sitten, yksi niistä asioista, joka kiinnitti huomiomme oli vaivaa Espanjan tuotemerkin antaa enemmän urheilulliset ajo. Kiitos suurelta osin urheilullinen alusta DCC (Sama kuin Ibiza ja León), joka säätelee sokki venttiilistö muuttuviin tieolosuhteet. Nyt Istuin menee askeleen pidemmälle.

Seat Alhambra käynnistää Uudet laitteet rivi: FR, antaa plus urheilumalli MPV. että ulkopuoli, Ne asennetaan uusi puskurit, edessä grilli, ajovalot peitettynä, peili kotelot hopeaa kevytmetallivanteet 18 tuumaa, tunnuksista ja koriste vinyylit FR musta.

Urheilullisuutta myös sisältä

että hytti Seat Alhambra FR ovat uusia urheiluistuimet Alcantara lämmitetty toiminnolla. Lisäksi se tulee olla peruutustutka Kameratunnistimella, automaattinen ilmastointilaite, pääsy ja avaimeton käynnistys ja varusteet.

mekaanisesti, Seat Alhambra FR moottorit voidaan asentaa talon jo tiedossa: in bensiini, 150 hv 1,4 TSI ja 2,0 TSI 220 hv; sisään dieseli, 2.0 TDI lähettää lohkon vaiheet 115, 150 ja 184 hv.

On odotettavissa, että tämä uusi maaliin Espanjan minibussilla markkinoidaan marraskuusta hintaan, joka on vielä tuntematon. Nykyinen alue Seat Alhambra Espanjassa alkaa noin 32000 euroa.

Muut FR Seat

nimi FR Tiedetään hyvin sisällä Espanjan tuotemerkki. Seat Ibiza ja Seat Lion ovat jo vuosia, hyvä esimerkki, että plus urheilullisuutta se tarjoaa ja näemme nyt Seat Alhambra. Tapauksessa Seat Ibiza, tämä verhoiluun tasolla on käytettävissä mekaanisia 90 hv 1.2 TSI, 1,0 EcoTSI 110 hv ja 1,4 TDI, vaiheissa 90 ja 105 hv.

Seat Leon FR Kyllä turvaudutaan eniten prestacionales mekaanisen alue. Espanjan kompakti voi olla tämän valmiin moottori 125 hv 1,4 TSI, 1,4 TSI ACT 150 hv ja 180 hv 1.8 TSI, bensiinin ja 2.0 TDI 150 ja 184 hv turbodiesel alueella.

– Saatat myös olla kiinnostunut:

Seat Ibiza 1.0 TSI 110 FR.

Urheilullisemman Seat Leon, The Cupra, versiot 265 vs 280.

Adblock
detector