BMW 2-sarjan Gran Coupe myytävänä 2017

Kautta 2016, uusi BMW 2-sarjan Gran Coupe tulee muotoutua toimitukset alkavat vuonna 2017. Audi A3 Sedan ja Mercedes CLA ja odottaa sinua.BMW 2-sarjan Gran Coupe myytävänä 2017

Aiemmin Guangzhou Motor Show (Kiina) 2015, BMW esitteli prototyypin BMW Concept Sedan Compact, aiejulistus mitä lopullisen BMW Gran Coupe Series 2.

Jälkeen vetää ne joutuvat Audi A3 Sedan ja Mercedes CLA, BMW liikkuu ja ei halua olla poissa tässä taistelussa on paras palkkio sedan auton koria (porrasperä) johdettu kompakti auto segmentti C.

Perinteisesti BMW on aina perustanut tuote viestintää urheilullinen ja rakenne pitkittäinen moottori takavetoakselin pääasiallisena myyntivaltti. Nyt asiat ovat muuttuneet. Joukossa sen tuote on tullut paikalle alustan versiot poikittain etumoottoriseen ja etuvetoinen, ja koska BMW 2-sarjan Aktiivinen Tourer ja gran Tourer, lisäksi BMW X1 ja Mini Clubman. Se käyttää tällä alustalla myös BMW 2-sarjan Gran Coupe, jolloin pitkittäis- käyttövoima ja moottorit ovat BMW 1-sarjan ja BMW 2-sarjan Coupé.

BMW 2-sarjan Gran Coupe, sitoutunut tila

Kun kyseessä on BMW 2-sarjan Gran Coupe, yksi tärkeimmistä eduista valmistamiseksi neliovinen coupe Uuden arkkitehtuurin on pystyttävä tarjoamaan runko enemmän kuin arvoinen ja sisustus puuttuessa liioiteltu teoreettisesti keskeinen tunneli, koska on voimansiirtokoteloon. Asetetaan siis neljän oven rungon sisäosan kanssa on suunniteltu viiden matkustajalle.

Mitä moottorit joka ajaa BMW 2-sarjan Gran Coupe, ei ole virallisesti määritelty välillä mekaniikka, joka tarjoaa, mutta katsokaa mitä tarjotaan tänään, joiden versiot bensiinin ja dieselin kolmen ja neljän sylinterin teho vaihtelee 136-231 hevosta bensiinin ja 116-190 hevosvoimaa Diesel. eivät sulje pois mahdollista BMW M Motorsport urheilu versio mutta koska mekaaninen rakenne olisi enemmän kuin pinta mallina radikaali; Sitä he ovat ja BMW 2-sarjan Coupe ja Cabrio.

Saatat myös olla kiinnostunut

- BMW M2 Coupe, urheilullinen olemus puhdasta BMW M

- BMW 2-sarjan Gran Tourer, BMW seitsemän paikkaa

- BMW 2-sarjan Aktiivinen Tourerin hinnat ja tekniset tiedot

Adblock
detector