Skoda Crossover: uusi SUV vuonna 2019 alle Karoq ja Kodiaq

Sen jälkeen menestys Kodiaq ja välittömän vapautumisen Karoq, Skoda käynnistää SUV: jakaa alustan istuin Arona ja tulee uusi kilpailija Peugeot tai Renault Captur 2008.

Skoda Crossover: niin tulee uusi pieni SUV vuonna 2019

Skoda Crossover: niin tulee uusi pieni SUV vuonna 2019

Skoda Crossover: niin tulee uusi pieni SUV vuonna 2019

Skoda Crossover: niin tulee uusi pieni SUV vuonna 2019

Viime vuonna tulemme ja puhuvat paljon luokka pienet katumaasturit tai pakettiautot. Siinä, jossa Renault Captur, peugeot 2008 tai Nissan Juke Ne ovat saavuttaneet suurta myyntimenestys ... ja se näkyy tulevina kuukausina suorittaa kokonaan ristitulessa uusia ominaisuuksia. Ja niiden joukossa voimme korostaa käynnistämisen Kia Stonic, Hyundai Kona... ja istuin Arona.

Ja korostamme Seat Arona koska samalle alustalle SUV myös tulevat joka keskitymme tänään: Tällä Uusi Skoda Crossover. Vielä virallisesti vahvistettu lopullinen nimi (voi olla, että tai yksi lähestyy enemmän uuden kielen SUV brändi ja Kodiaq- -Karoq), Jotka suodattavat itsensä ja brittiläisen lehden Autocar on julkaisupäivää vuonna Markkina: 2019. Itse asiassa, jos kaikki menee hyvin tavoitteena on, että tämä uusi malli otetaan käyttöön toukokuussa samana vuonna.

Crossover Skoda: Fabia Combi SUV

tämä Uusi Skoda ei olla iso Crossover Maasturikäytössä: On tarkoitettu pikemminkin olla mukaelma Skoda Fabia Combi (Hänen perheensä variantti), korkean ja estetiikka koko polun. Se kehittää, kun ennakkoa A0 MQB platform Volkswagen-konsernin, sama joka esitettiin ensimmäisen ensimmäinen Seat Ibiza, mikä uusi asennetaan Volkswagen Polo... ja useimmat uudet apuohjelma laittaa Saksan konsortion markkinoilla. jopa Tulevaisuuden Audi A1.

Skoda pieni maastoautoasemoitu uudessa Skoda Karoq, Tämä Skoda Crossover on monia yhtäläisyyksiä imagoaan sekä suurin Skoda Kodiaq. Ei ole epäilystä keskuudessa SUV Skoda suunnitelmat tulee olemaan merkittävä rooli uuden perheen, ja se myös Kodiaq ensi Coupé, periaatteessa ainoastaan ​​Aasian markkinoille. Näemme tulevaisuudessa.

Uusi Skoda SUV: koko ja moottorit

mitään muuta suurikokoiset kun istuin Arona, Tämän uuden Skoda Crossover tulisi kummittelemaan molemmat 4,20-4,25 metriä pitkä saattaa alkuun ja tässä segmentissä kaupunkien SUV. Periaatteessa ei ole säädetty saapumista jokapyöräveto versioita, joten vain Se myydään etuveto. Kun otetaan huomioon sitoutuminen modulaarisuus ja tila, joka luonnehtii Skoda, tämä SUV pitäisi olla hyvin laaja, älykkäät ratkaisut ovat runko on suurempi kuin 400 litraa ilmoitti Arona.

skoda Connectmekaanisesti Uuden Skoda Crossover veto viimeisen kuljettajien Volkswagen-konsernin dieselöljyn ja bensiinin. Eli joukossa jälkimmäinen, 3 1,0 TSI moottoreiden sylintereiden 95 ja 115 CV keskittyä tarjonta ydin ja siihen voidaan liittää edellä 1,5 TSI 150 hv, ja 4-sylinterinen, mutta katkaisu järjestelmä sylinterit. Mitä tulee Diesel, 1,6 TDI 95 ja 115 Niiden pitäisi riittää kaupat täällä.

kuten vaihtoehto moottorivaihtoehtoja ja tehokkaampi, uusi pieni maastoauto Skoda pitäisi saapua, kuten Seat Arona, ja joidenkin Paineistettua maakaasua toimiva versio (CNG) Ja se on spekuloitu tulevaisuudessa hybridi plug variantteja. Joukossa sen laitteet, menetä sitä Viimeisimmät kytkennät tai turvajärjestelmät kuten hätäjarrutuksen, assistentti hilloja, kuolleessa kulmassa havaitsemista, puoliautomaattinen pysäköinnin, ja niin edelleen. Hyvin pian tulemme laajentamaan tätä tietoa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki SUV joka saapuu 2018 ja 2019

Skoda käynnistää kilpailevan auton Dacia edullisia

Skoda Karoq: kaikki avaimet uuden SUV

Adblock
detector