Sono Sion: Tämä on uusi aurinko auto

Sono Sion: Tämä on uusi aurinko auto

Sitä kutsutaan Sono Sion, maksaa noin 16000 euroa ja myydään vuonna 2019. peitetty aurinkopaneeleista, sinun on valikoima 30km aurinkoenergialla.

Sono Sion: Kuva aurinko auton omaperäisimmistä

Sono Sion: Kuva aurinko auton omaperäisimmistä

Sono Sion: Kuva aurinko auton omaperäisimmistä

Sono Sion: Kuva aurinko auton omaperäisimmistä

"huonoina aikoina" Ne kulkevat fossiilisille polttoaineille. tänään, kaikki mikä merkitsee ekologinen, kestävä ja biohajoava vaihtoehto on olla toitotettavan on todellinen mahdollisuus.

Tärkeintä on osallistua taisteluun kaikenlaista saastumista ideoita ja hankkeita, ainakin, utelias. Esimerkiksi, Sion Sono, aurinko ajoneuvo, joka pystyy ruokinta energiasisällön auringon kuningas, hintalappu sisällön ja se voidaan jakaa. Joka antaa lisää?

Aurinko farmari joka tulee käynnistyksen

sono Sion Se on ajoneuvon koon pieni tila-auto, kanssa 4110 metriä pitkä, 1790 metriä leveä ja 1680 metriä korkea. Mahtuu viisi asukkaat ja painaa 1400 kiloa.

se on valmistama sono Motors, saksalainen käynnistyksen Münchenissä. -Kuussa heinäkuu 2016 suoritti Crowdfunding projekti (Houkutteleminen kumppanit) suunnitella ja valmistaa prototyyppi aurinko auto suunniteltu perheille, joiden valikoima 250 km ja joiden hinta on 16000 euroa.

Vuonna vain kaksi kuukautta he nostivat 700000 euroa ja ne liittyivät Roding Automobile GmbH kymmenen kuukautta myöhemmin, elokuussa, ovat esitelleet todellinen prototyyppi ja ovat alkaneet koeajot, tapahtuvat 12 kaupungeissa kuudessa maassa lokakuuhun. Tässäkin Sono Motors on alkuperäinen: kaikille, jotka haluavat testata autoa voi tehdä niin pyytämällä sen verkkosivuilla.

Sion Sono aurinko autoBody aurinkopaneeleista 30 km autonomian

Sono Sion ei ole upea ja silmiinpistävää suunnittelu, uutuus tuo elin peitetty aurinkopaneelit katolla, huppu ja puoli. Yhteensä he ovat 330 levyt Ne kattavat ala 7,5 neliömetriä, pystyy vastaanottamaan auringonvaloa ja muuntaa sen energiaksi kuljettamaan autoon.

Mukaan Sono Motors, Sion voi liikkua 30 km aurinkopaneeleilla optimaalisissa valaistusolosuhteissa kesällä ja selkeä taivas. Tällä etäisyydellä on lisättävä muut 220km sähkö tilassa ja kiitos 30 kWh akku yhdessä 68 hevosvoiman moottorilla.

Sono Sion varustaa yksi laturi 6,6 kW ja 50 kW yhden vaiheen kolmen vaiheen kaksisuuntaisesti töihin: auto voi ladata paristot tai käyttää niitä toimittamaan sähköä asuntoon.

16000 euroa vuokra akun

Yksi extrat Sion Sono säädetään hinta: by 16000 euroa ja lisäksi 4,000 euroa akkua jos haluat omaisuutta, voi olla sinun, kun lanseerataan lopulla 2019.

Jos luulet jo hankkeen haluat taata yksikön ja ovat kiinnostuneita alennus, Voit valita ennakkovarauksia Webissä. Joudut selostettava määrässä, joka vaihtelee välillä 500 ja 14720 euroa. Mitä suurempi luku, sitä suurempi alennus lopullinen hinta: välillä 2 ja 8 prosenttia.

Voit jakaa

Ja lopullinen huomautus Sion Sono. Se on varustettu tekniikkaa jonka avulla se voidaan vuokrata sen omistaja, kun se ei ole käytössä, koska autojen yhteiskäyttö ajoneuvoon. tavoite Tämä “ylimääräinen” mukaan Sono Motors on kahtalainen: ensinnäkin omistaja palauttaa rahat sijoitetaan ja toisaalta vähentää autojen kiertävät kaupunkia.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Aurinkopaneelit jo päästä katot autoihin

Ensimmäiset 100 Auringon autoja maailmassa, espanjalainen, toimitettiin maaliskuussa (video)

Sähköautot lisää autonomiaa aikaa

Adblock
detector