Upseeri! Tämä on uusi Dacia Duster 2018 (kuvat ja tiedot)

Uuden Dacia Duster 2018 on jo todellisuutta. Ennakoimme ensimmäiset tiedot ja viralliset kuvia kuninkaan edullisia SUV. Mitä mieltä olet?

Dacia Duster 2018: ensimmäinen virallinen kuvat

Dacia Duster 2018: ensimmäinen virallinen kuvat

Dacia Duster 2018: ensimmäinen virallinen kuvat

Dacia Duster 2018: ensimmäinen virallinen kuvat

Hän puhui paljon viime viikkojen välittömästä vapauttamisesta Uusi Dacia Duster 2018. Jälkeen tiedän hyvin lyhyesti läpi videon aperitiiviksi (katso ensimmäinen video Dacia Duster 2018), Nyt voit lähettää virallisia ja lopullinen muotoilu valokuvat, joita tämä uudistettu SUV.

Dacia Duster 2018 edelleen on paljon erottuva muotoilu on erottanut hänet syntymästä. tasainen neliö linjat joka antaa paljon tukevuus Ne sekoitetaan uusia nähtävyyksiä, kuten etusäleikkö uusi lakiehdotus, ajovalot kulmissa, lisäksi päiväajovalot LED tekniikkaa ja on jaettu kolmeen osaan, uutta rypyt konepellin, suuremmat Suojaosien iskunkestävä elin (nyt näkyvämpi satiini harmaa väri ja muovia ) sekä etuosaan ja taakse ja kevytmetallivanteet uusi muotoilu (näissä ensimmäinen virallinen valokuvia, Duster näyttää noin 17 tuumaa halkaisijaltaan).

Dacia Duster 2018 kuvatMukaan yritykselle Renault-Nissan ryhmä, uusi Duster 2018 Se on tuulilasi että Se on edennyt 10 cm yli edeltäjänsä. Vuonna takana, The ajovalot Niissä on myös uusi design. Sivusta katsottuna korostaen jatka käytännöllistä ja baareja katto varastointi.

nähden sisällä Dacia Duster 2018, Tällä hetkellä ei ole olemassa virallisia valokuvia, vaikka Romanian yrityksen sanoo, että myös useita esteettisiä muutoksia ja sisällyttämällä uudet materiaalit Ne edistävät kasvavan hieman tunne koettu laatu.

Lähipäivinä me tarkastelemme kaikkia uutta tietoa duster 2018, yksi tärkeimmistä tapahtumista segmentissä SUV Ne esitetään 2017 painos Frankfurtin autonäyttelyssä, joka pidetään 12-24 syyskuussa. Pidämme raportointi.

KIINNOSTAVIA YOU

Se on Dacia Duster Oroch, siivoustakki enemmän peto (video)

Dacia Duster 2018 ja tulee uusi edullisia maastoauto

Adblock
detector