Mercedes GLA: uuden sukupolven kompakti SUV vuonna 2019

Mercedes GLA: uuden sukupolven kompakti SUV vuonna 2019

Mercedes kompakti SUV, GLA, debyytti uuden sukupolven vuonna 2019. Meidän siirtämällä avaimet yksi myydyimmistä allekirjoitus malleja tähti.

Mercedes GLA: uusi SUV, todellisuus 2019

Mercedes GLA: uusi SUV, todellisuus 2019

Mercedes GLA: uusi SUV, todellisuus 2019

Mercedes GLA: uusi SUV, todellisuus 2019

Mercedes-Benz valmistelee iso hyökkäävä uudet autot ja katumaasturit lähivuosien. Tässä strategiassa on ratkaisevan tärkeää, nykyisen käyttöjärjestelmän UM etuveto auton (jotka jättävät luokan A, B ja GLA) ja uusi kehitys sen, uusi MFA2, tiedämme jo ensimmäinen prototyyppi, Concept Sedan, mikä johtaa tulevaisuudessa A-, B-, CLA CLA Shooting Brake ja GLA maastoauto, päähenkilö tämän artikkelin.

Vapautuminen näistä malleista, mukaan lukien SUV mercedes GLA, Se tapahtuu todennäköisesti myöhään 2018, alkaen sen kaupallistaminen mukaan maissa, joissa ne menevät myydä, jotta varhainen 2019. Ottaa huomioon kehitys tämän mallin rekisteröinnit ja mukaan myyntitietoja tammikuu-kesäkuu 2017 (Espanjassa, GLA on kolmanneksi myydyin Mercedes auton takana A ja C) luokka, näyttää selvältä, että eniten vastuussa allekirjoittamisen Stuttgartin mimarán kehitykselle ja virityksen avainmallipisteet kuten GLA: ta.

viimeksi päivitetty mercedes GLA Se on tapahtunut nimenomaan alussa tänä vuonna, kun tämä kompakti SUV debytoi nykyisessä "resytling" (Katso Mercedes GLA Detroitin autonäyttelyssä 2017). Uuden sukupolven on jo kehittämässä -in Saksa, ja levittää vakooja kuvia Tämä malli saaminen piste-, jätä kuten olen sanonut ennen MFA2 alustan, lähtökohtana on prototyyppi käsite Sedan esiteltiin viimeinen numero Shanghai. Kaikki viittaa siihen, eri autoja, jotka johtuvat Tämä valmistusmenetelmä ei ainoastaan ​​jaa kaikkein tekniset elementit runkoon tasolla tasolla moottorit, mutta myös siellä on monia ominaisuuksista sekä sisä- että ulkopuolella toistuisi malleja valmistetaan perustuu tällä alustalla.

2019 Mercedes GLA maastoauto2019 Mercedes GLA: suunnittelu "perhe"…

Näin sinun täytyy ajatella 2019 Mercedes GLA tyylitelty linjat ja tietyt esteettiset ja yhtäläisyyksiä etukäteen käsite Sedan. Kuten voitte nähdä virkistys meidän kuvittaja Schulte, ei vain muuttaa ulkoasua ajovalot ja etusäleikkö, mutta myös useat "hermostuneisuus" ja taittuu ruumiin. Koskien ulkomitat, ei suuria muutoksia tässä suhteessa, ja uuden sukupolven odotetaan tänä SUV jatkaa mittaamista noin 4,40 m pitkä.

Sisällä Mercedes GLA 2019 Se on toinen tekijä, jossa me huomaamme enemmän merkittäviä muutoksia. digitaalisessa ympäristössä Se tehostettiin edelleen suuri monitoiminen kosketusnäyttö keskiasennossa kojelaudan ja näkyvissä olevia tietoja, joiden tehtävät jakaa keskiöön kanssa suuri näyttö (myös digitaalinen) Sijoitetaan ratissa. Taso teknologiaa ja laitteita, kappaleen Turvallisuus ja ajo avustajat sisältää useita järjestelmiä ja laitteita, kuten automaattinen hätäjarrujärjestelmä kuljettajan väsymys havaitseminen, älykäs vakionopeussäädin ja luettelo "elämän vartija" sisältyvät Intelligent Drive Technology Mercedes.

Saatat myös olla kiinnostunut

– 2017 Mercedes GLA: toinen SUV iltansa Detroitin autonäyttelyssä

– Mercedes Class X: nouto ja SUV kaikki yhdessä

– Mercedes GLC vs Volvo XC60: Mikä SUV on parempi?

Adblock
detector