Uusi BMW X5 2017 … ja sen tulevaisuudesta kilpailijat maastoauto

Uusi BMW X5 on tehokkaampaa ja teknologia, jossa muotoilu juuri pysyvät ennallaan ja samaa alustaa kuin nyt. Vuonna 2017 tapaat suurta kilpailijoita.

BMW X5 2017: kuvia uutta ylellisyyttä maastoauto

BMW X5 2017: kuvia uutta ylellisyyttä maastoauto

BMW X5 2017: kuvia uutta ylellisyyttä maastoauto

BMW X5 2017: kuvia uutta ylellisyyttä maastoauto

Kunnes tulo tulevien BMW X7 vuonna 2018, BMW X5 jatkossakin kilpailla koko valettu iso SUV siellä markkinoilla. Toistaiseksi niiden 7 paikkaa He ovat saa hänet pitämään oman vastaan ​​hieman suurempi malleja kuten Audi Q7 tai Volvo XC90, jonka se tuo lähestymistapa ja ripaus ajo paljon urheilullisemman, Lähes sopimattomaksi SUV. Sanomattakin on selvää, teknologinen taso tällä segmentillä on ensimmäinen tilaus, johon on lisättävä, että myöhästyneitä liittyy usein huippuluokan uudet laitteet, tekniikka ja mekaniikka, niin vaihtamatta alustaa, päivitys koet Baijerin malli palvelee houkuttelevuus halutaan säilyttää saapumiseen asti seuraavan sukupolven.

Vaikka on vaikea lisätä monia muitakin parannuksia muuttamatta arkkitehtuuri, uusi BMW X5 2017 Tulet osoittavat pienempi kulutus. Kuten yleensäkin BMW, on odotettavissa, että mekaaninen saavat suorituskyvyn lisäämiseksi, tukena kulutuksen lasku mikä olisi noin 11% useimmissa tapauksissa.

BMW X5 2017Mitä ominaisuuksista tulevaisuuden BMW X5 2017, Ne pysyvät lähes ennallaan, vaikka se käyttää uudet ajovalot sopusoinnussa uusimmat tiedotteet tuotemerkin, aerodynaamiset parannukset ja puskurin uudistettu. sisällä BMW X5 hyväksyä ilman ylellinen, kanssa uudet päätteet ja päivitetty infotainment-järjestelmän, joka on varustettu intuitiivinen valikot ja lisätoimintoja, etenkin liitettävyys ja sovellukset. Vielä ei tiedetä, jos moottori on korvattu triturbo BMW X5 M50d (381 hv) ja neljän uuden turbot julkistettu BMW 7-sarjan (394 hv), jonka kanssa se voisi paremmin vastata hienostunut Audi SQ7 TDI (435 hv), viimeksi mainittu biturbo tukema sähköinen kompressori. Mekaaninen optimointi mahdollistavat vähentää kulutusta ja päästöjä kaikkia BMW X5, kasvava valta hieman. hybridi plug Se pysyy tässä asiassa ratkaisevassa asemassa.

Taso osanottajille uuden BMW X5 2017 Se voisi sisältää automatisoidun ajo järjestelmä on otettu BMW 7-sarjan, koska valvonta kaista muutoksen väistää liikkuvia ajoneuvoja hyvin lähellä, vaikka se on vielä aikaista sanoa.

VW Touareg 2017: täydellinen kunnostaminen

Volkswagen lähes samanaikaisesti hänen Touareg... BMW X5. Tämä uusitaan maastoauto suuri referenssimallin tuotemerkit, ladattu todellinen teknologinen koosteen, joka vastaa uusien elementtien ja turvalaitteet. Se on isompi, se perustuu MLB Evo uuteen arkkitehtuuriin (sama kuin Audi Q7) Ja vähentää merkittävästi niiden paino. Vuonna Diesel sen kantama alkaa V6, V8 ja ylläpidetään tarjota enemmän yksinoikeus ja suorituskykyä, mutta myös siellä on useita hybridisointitasoja. Varmasti se ottaa toisen askeleen jopa pitää melko suuri ylellinen SUV ... jos se ei ole jo.

Niin tulee VW Touareg 2017

VW Touareg 2017

Audi Q7: maastoauto kokonaisina

Audi Q7 on ja sitten vielä yksi täydellinen lajissaan SUV. Se kantaesitettiin aiemmin tänä vuonna ja tarjoaa osallistuvat loputon ajo, turvallisuus ja tehokkuus järjestelmien, paikannus itse esikuvana kehittymättömiä. Se on versio plug-in hybridi Diesel, ja urheilullinen SQ7 TDI. Se on iso SUV yli 5 metriä pitkä joka on kaupallisesti saatavilla hintaan 62590 euroa. Voit lukea testin linkkiä.

Joten on Audi Q7

Audi Q7

Mercedes GLE: toinen SUV hyvin remontoitu

toisin kuin BMW X5, Audi Q7 ja Volvo XC90, Mercedes GLE Et voi olla 7 paikkaa, koska sillä se on hänen isoveljensä ylellinen GLS. Joita ei ole puuttunut tähän voimakas SUV 4,82 metriä pitkä (Siis jotain pienempää ja) ovat urheilu versiot allekirjoittanut AMG tai plug-in hybridi.

Tämä on Mercedes GLE

mercedes GLE

Volvo XC90: Ruotsin huippuosaamista

Volvo XC90 ehkä nyt eksoottisin ja mielenkiintoisin vaihtoehto, joka on suuri maastoautoalaan ylellisyyttä. Tämä malli 4,95 metriä Se on hyvin varovainen sisustus ja erinomainen suorituskyky. Se on hyvin korostaa sen valtava runko ja sisustus, sekä hybridi-variantti, erittäin miellyttävä ajaa ja erittäin voimakas ja tehokas.

Se on Volvo XC90

Volvo XC90Saatat myös olla kiinnostunut:

BMW X5 xDrive40e: X5 plug-in hybridi

Audi Q7 E-tron, BMW X5 ja Volvo XC90 T8 40e kaksimoottorinen: Kumpi on parempi?

BMW X5 vs. xDrive40e Cayenne S E-Hybrid: kaksi kytketty SUV

Adblock
detector