Renault Captur 2017: Kaikki tiedot ja kuvat

Renault Captur 2017: Kaikki tiedot ja kuvat

Pieni maastoauto Renault Captur uudistaa valikoima syvälle 2017 selkeä tavoite: pysyä omassa segmentissään myyntiä.

Renault Captur 2017 parhaat kuvat

Renault Captur 2017 parhaat kuvat

Renault Captur 2017 parhaat kuvat

Renault Captur 2017 parhaat kuvat

Renault uudistaa Captur, sen edustaja segmentin Pieni tai kaupunkien SUV. Useita mielenkiintoisia muutoksia monella rintamalla, timantti yritys haluaa Captur jatkossakin säilyttämään johtavan asemansa kilpailijoiden -in 2016, oli kaupunkien SUV myydään Euroopassa yli 215000 yksikköä Sold-.

Renault Captur 2017 sitoutuminen Muokataksesi. Ulkopuolella, ne ovat saatavana kolme uutta värivaihtoehtoa -Atacama Oranssi, Ocean Blue ja musta Améthyste (jälkimmäinen käytettävissä vain uusia ja yksinomainen Initiale Paris versio), kun taas väri katto, uusi ääni (nimeltään Platine Harmaa) on käytettävissä. Kaikki tämä ja mukaan allekirjoitus imeskelytabletin, kuljettajat voivat valita 30 eri tapoja muokata Captur.

Renault Captur 2017: uusi esteettinen yksityiskohdat

Sen lisäksi, että uudet värit kuten alue 2017 Renault Captur, hänen ulkomuoto esittelee pieniä muutoksia. Yksi merkittävimmistä on sisällyttäminen uusi ajovalaisin "Pure Vision" -mukaan versions- kanssa Täysi LED-tekniikka. Alaosassa puskurin, päiväajovalot LED kirjoita nyt muodossa "C", Ulkoasuvaikutelma myös hyvin huomioon takavalot.

Renault Captur 2017että Ulkotilojen 2017 Renault Captur, jäädä huomaamatta uusi etusäleikkö, monia yhtäläisyyksiä kuin Renault kadjar. DNA- merkki on vahvistettu läsnä suuri tunnuksen vinoneliön keskeinen Kalanterin. Omalta paletti vaihtoehtoja luvussa metalliseos täydellisenä saatavuus neljä uusia malleja (Extreme ja Adventure halkaisijaltaan ja 16 tuumaa halkaisijaltaan ja Tutki Emotion 17 tuumaa).

Lisäksi esteettinen muutoksia ja yksityiskohtaisia, kuljettajat, jotka on suunnattu ostoRenault Captur 2017 Ne ovat käytettävissä uuden lisävarusteena elementti laitteita. Se on kiinteä lasi panoraamakattoterassilla -Voit myös valita bitono- kokoonpano tämä erottelu tuo paitsi ulkomailla, mutta mahdollistaa myös enemmän valoa auttamaan lisätä tilan tuntua matkustamossa.

sisällä Renault Captur 2017 Se tarjoaa jopa kuusi tyylejä eri muokkausta: Ivory, Ocean Blue, Carmel, punainen, Satin Chrome ja Chrome Patina. Nämä puolestaan ​​voidaan täydentää kolme uutta pakkausta vaihtoehtoa (Cappucino, Atacama punainen ja oranssi).

Renault Captur 2017Renault Captur 2017: turvallisuus ja liitettävyys

Kohdat turvallisuus ja liitettävyys-viihdettä myös läsnä kehitystä alue 2017 Renault Captur. Ensimmäisessä osassa, kun uusia järjestelmiä ajamisen tuki kohokohtia varoitus laite sokea Bllind Spot Varoitus, lisäksi pysäköintitutka järjestelmä Park Assist Helppo.

Suhteen liitettävyys ja viihdettä aluksella, Renault Captur 2017 Siinä on viimeisin kehitys R-Link multimediajärjestelmä, niin suuri uutuus, joka tulee osa R tekniikka&GO, jolla on täysi yhteensopivuus ja integrointi mobiililaitteisiin kanssa sovellus on asennettu Auto Androit. Niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisen äänen, voit lisätä laitteet Bose Premium audiojärjestelmä Sound System.

Renault Captur 2017: enintään neljälle moottorille

Mekaanisesti, toimittaminen potkurien Renault Captur 2017 Se pysyy muuttumattomana. Niinpä Diesel voit valita versiot 1,5 dCi 90 ja 110 hv, kun taas bensiinin löytyvät 0,0 TCe turbo kolmen sylinterinen moottori ja 90 hv nelisylinterinen turboahdettu 1,2 TCe 120 hv.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Juke Nissan, Peugeot 2008 ja Renault Captur, mikä SUV on parempi?

- Renault Scenic dCi 130: testi ja kaikki mittaukset

- Renault Talisman, Kia Optima ja Ford Mondeo, mikä on parempi tuttu?

- Testi 100000 km Renault Mégane 1.6 dCi: keskeiset tiedot

Adblock
detector