Citroën E-Mehari 2016, uusi sähköinen SUV hengen Mehari

Citroën sähköisen Mehari tulee ensi keväänä uuden sähköautomerkkiä gaalassa. Selkeä nyökkäys legendaarinen Citroen Mehari vuosisadan.

E-Mehari Citroen, Mehari henki sähköinen maastoauto

E-Mehari Citroen, Mehari henki sähköinen maastoauto

E-Mehari Citroen, Mehari henki sähköinen maastoauto

E-Mehari Citroen, Mehari henki sähköinen maastoauto

Citroën yllätti kaikki muutama vuosi sitten vallankumouksellinen C4 Cactus, ajoneuvo, joka pelasti henki, joka muistutti meitä, on mukautettu vaatimuksiin luvulle, myyttinen 2CV. Sitten Ranskan brändi oli vieläkin yllättynyt prototyyppi Citroen Cactus M Concept, jossa olimme jo tiettyjä nyökkää toinen ranskalainen myytti, Mehari.

Nyt uudet Citroen E-Mehari jälleen rikkomaan muotin, mutta se näkymät markkinoilla hyvin pian. Se on pieni maastoauto sähköinen roadster-measures 3,81 metriä pitkä (Alle 3,94 C3), 1,87 metriä leveä ja 1,65 metriä korkea, ja käsikäyttöinen kattoikkuna joka voi kattaa koko matkustamossa tai takaistuimet. hänen maavara sallii mukaan Citroen kautta vaikein maasto.

Esteettisesti Citroën e-Mehari muistuttaa C4 Cactus, varsinkin edessä. Monet sen ratkaisujen pelastaa herttainen yksinkertaisuus ja henki Mehari, kuten muovirunko, kaatumisen baareja, muoto ovien tai ja taitto takapenkki siirrettävissä, joka jättää tilaa tavaratilan vaihtelee 200-800 litraa.

Citroën E-Mehari, että PSA tuottaa Ranskassa, myös syntynyt yhteistyössä Bolloré Group, teollinen holding ja ranskalainen sijoitus, joka on sen alueella kanssa sininen auto, pieni sähköauto aluksi tarjotaan osana ohjelmaa autojen yhteiskäyttö Pariisissa.

Citroen E-Mehari

Rannalla, ei päästöjä

mekaniikka E-Citroen Mehari, kuten Blue Car, on sataprosenttisesti sähkö: Moottori käyttää vain 50 kW (68 HP) ja peliä litiumpolymeeriakut 30 kWh kapasiteettia. Yksi hänen toiveita, kuten voitte kuvitella, ei ole olla nopein, mutta mahdollisimman tehokas: siis huippunopeus 110 km / h, lupauksia autonomia kaupunkiajosyklissä 200 km ja 110km taajama-sykli. In pistorasiasta 10A on latautunut uudelleen 13 tuntia ja 16A 8 tuntia.

personointi on keskeinen asema yhteyksien asiakkailleen eri värejä korin katto ja sisustus. Täällä löydämme todella silmiinpistävää sisätilat, kanssa vedenpitävä verhoilu ja tyhjennysreiät jos haluat pestä letkulla.

Citroen E-Mehari alkaa sen vallankumouksen Ranskassa 2s016 ensi keväänä, tapahtua myöhemmin, todennäköisesti, muualla Euroopassa. Onko tarkoitus? Ei ole epäilystäkään siitä, että auto on hyvin läsnä kahlaajat rantojen ja valikoimia vuokraamot. Hinta, tällä hetkellä en tiedä, mutta varmasti on edullisempi kuin monet teho tunnemme tänään.

Citroen E-Mehari

– Saatat myös olla kiinnostunut:

M Cactus Concept Citroen, Mehari luvulle (video).

Citroën C4 Cactus, finaaliin vuoden autoksi 2015.

Citroën 2CV ja C4 Cactus, ¿rinnakkain elämää? (Video).