Piaggio XEvo

Piaggio XEvo

En av de nyeste utviklingen fra Piaggio, den nye XEvo, er en scooter som arver hele opplevelsen av merkevaren og det blir å være referansen i GT scooter i stil og slo et stort antall fordeler som er arvelighet direkte erfaring med Piaggio i dette segmentet.Piaggio XEvo

den XEvo Det har noen innovative linjer som fokuserer på forsiden av scooter, helt nytt, med elegant og særpreget design. Bakfra, kan denne nye modellen ikke benekte sin opprinnelse arve direkte tilgang til verdensrommet under setet ved svingdør typisk modell X8 som har gitt så gode resultater i denne modellen. høydepunkter inkluderer høy frontskjerm, en original anordning for denne type scooter, i malte speil kropps farge, krom eller Baksetet installert som standard.


Chassiset har ikke blitt neglisjert og Piaggio ingeniører lover at denne modellen vil være en ny standard i markedet i stivhet og vekt. den forhjulsoppheng Det er overlatt til en gaffel 35 mm, mens den bakre er ansvarlig dobbel pute justerbar forspenning ved fire punkter. av bremser skiven 260 mm foran og 240 mm plate til den bakre aksel som er felles for alle tre versjoner av håndtakene XEvo.
Som for utstyr, XEvo De er på høyden av det beste GT scooter. Lastekapasiteten er overlatt til et stort gap på 56 liter volum under setet, som utmerker seg med sin bredde og mullido- som er i stand til å oppta gjenstander av opp til 80 cm i lengde, og har den egen rygg adgang Piaggio X8 og som er fjerntliggende åpning, som sete er standard i denne nye modellen. Instrumentpanelet, i likhet med hva vi kan finne i en bil, har en speedometer, turteller, et stort antall vitner og enda en Kjørecomputer med hvilken styre ulike sider av XEvo.
med XEvo Piaggio har kastet ned gapestokk til sine konkurrenter og har gjort innstillingen baren på et nivå som ikke vil bli lett match, mer så når du tenker på de prisene som den italienske giganten er i stand til å tilby, noe som så langt har mislyktes matche sine konkurrenter.

Adblock
detector