Audi E-tron Quattro 2018: uusi sähköinen maastoauto, nyt myynnissä

Audi E-tron Quattro 2018: uusi sähköinen maastoauto, nyt myynnissä

Sähköinen maastoauto Audi E-Tron Quattro tuli markkinoille vuonna 2018 ja saksalainen valmistaja ja mahdollistaa tilausten kautta verkossa. Kerromme teille kaikki yksityiskohdat.

Audi E-tron Quattro 2018, kuvia uuden sähkö SUV

Audi E-tron Quattro 2018, kuvia uuden sähkö SUV

Audi E-tron Quattro 2018, kuvia uuden sähkö SUV

Audi E-tron Quattro 2018, kuvia uuden sähkö SUV

prototyyppi Audi E-Tron Quattro Concept, esiteltiin Frankfurtin autonäyttelyssä 2015 näet valoa tuotantomalli vuonna 2018. Aluksi virallinen nimi tästä sähköinen maastoauto tulet Audi E-Tron Quattro.

Ensimmäinen kansainvälisillä markkinoilla, jossa se tullaan julkaisemaan Audi E-Tron Quattro tulet Norja. Juuri tässä Skandinavian maassa ja online-tilauksia sallittu Satelliitti (Katso verkkosivusto Audi Norjassa, jossa voit varata tämän sähköinen SUV).

Kuljettajat, jotka haluavat nauttia Audi E-Tron Quattro he voivat varata jättäen ensimmäinen talletus 20000 "kruunut" tai NOK (vajaat 2200 euroa, mukaan nykyinen valuutan vaihto).

Audi E-tron Quattro 2018Saksalainen valmistaja väittää, että Audi E-Tron Quattro asetettiin puoliväliin koko viittaa välillä Q5 ja Q7 -the mitat erityisesti tätä sähköinen maastoauto ilmoittaa pituus 4,88 m, leveys of 1,93 m ja korkeus 1.54m-.

Audi E-Tron Quattro: tekniset yksityiskohdat sähkö SUV

pakki Litium-ioni-akkuja Audi E-Tron Quattro Se on kokonaiskapasiteetti 95 kWh, joten voit tarjota noin 500 km, mukaan Euroopan tunnustamista syklin NEDC (New European Driving Cycle). Vastaava Sähkömoottorien (yksi edessä ja kaksi taka-akseli) on 435 hv, vaikka joskus se voidaan voittaa 500 hv Jos toiminto on aktivoitu "Boostatut". Valmistajat erikoistunut elektronisten komponenttien LG Chem ja Samsung SDI He ovat yhteistyötä audi kehittämisessä paristot E-Tron Quattro. Rahtimäärät julkistettu runko se on 615 litraa.

Audi E-tron Quattro 2018Kaikkiaan yleistä hyötyä ilmoitettujen Audi E-Tron Quattro ovat seuraavasti: kiihtyvyys 0-100 km / h 4,6 sekunnissa ja rajoitettu huippunopeus automaattisesti 210 km / h.

By suoritustaso, akun kapasiteetin ja premium keskittyä tämän SUV, kilpaileva luonnollinen Audi E-Tron Quattro Se on Tesla Model X.

E-Tron Quattro ei sataprosenttisen sähköinen malli on laadittu audi tulevina vuosina. Muutama päivä sitten ilmoitimme prototyypin E-Tron Audi Sportback konsepti, esiteltiin Auto Shanghai alle seksikäs siluetti SUV kanssa olevinaan merkitty coupé. Aluksi tämä prototyyppi johtaa tuotantomallia 2019 ja suunnittelun, se voisi muodostaa perustan sedan Audi A7 Sportback tyyppi sataprosenttisesti sähkö.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Uuden Audi-henkilöautoja sekä maastoautojen tulevaisuudessa

– Uuden SUV Audi Q4 ja Q8 valmistetaan Euroopassa: info & kuvat

Adblock
detector