SUV Hyundai suunnittelee 2020: uudet Tucson, Santa Cruz ...

SUV Hyundai suunnittelee 2020: uudet Tucson, Santa Cruz …

Hyundai kasvaa suurella innovaatioita ja uusia SUV. Ja yli se tekee: vuonna 2020 käynnistää muita 5 mallia kategoriassa. Kerromme kaikki suunnitelmat.

Uusi Hyundai Maastoauto joka saapuu vuoteen 2020

Uusi Hyundai Maastoauto joka saapuu vuoteen 2020

Uusi Hyundai Maastoauto joka saapuu vuoteen 2020

Uusi Hyundai Maastoauto joka saapuu vuoteen 2020

Ei ole epäilystäkään: Hyundai on ehdotettu muodostamaan yksi täydellinen alueet SUV ja mielenkiintoinen markkina. Panos ja annat tuloja onnistumiseen Tucson ja uusi pieni Kona, olemme jo todistettu Koreassa, tulee markkinoille pian tullut yksi sen mallit tähden kilpailla segmentissä kasvava missä Peugeot 2008 Renault Captur vai myös uusia Seat Arona Niiden pitäisi olla heidän suurin kilpailijoita.

Tietenkin, jos luulet se loppuu tähän, mikään ei ole kauempana todellisuudesta: Se on tehnyt vain alku. Molemmat maailmanlaajuinen varatoimitusjohtaja Hyundai Motor, Chung Eui-su, varatoimitusjohtajana yrityssuunnittelun ja tuote Hyundai Amerikassa, Michael J. O’Brien, He ovat virallisesti vahvistettu Nykyään eri medioita brändistrategian jatkaa kasvuaan (Ja miten) uusia SUV. Siksi mitään parempaa mennä viisikymmentäyhdeksän yli kaksitoista kelataan tulevaan kehitykseen. Ja ne ovat vähintään viisi …

Hyundai Santa Cruz: 2018

luultavasti ensimmäiset uutiset saapuvan markkinoille on uusi Hyundai Santa Cruz, malli, joka nähtiin vuonna 2015 Detroitin autonäyttelyssä prototyyppinä ja nyt juuri saanut vihreää valoa tuotantoon. Itse asiassa tämä malli on elintärkeää Hyundai Yhdysvaltojen markkinoille, jossa sen myynti lasku 2017 nopeudella 10 prosenttia ja jos ne eivät ole koskaan kilpaillut yksi suosituimmista ryhmään: pick-up. Tämä on tänään vahvistanut uutistoimisto Reuters.

Hyundai Santa Cruztämä Hyundai Santa Cruz näyttäviä tapahtuu, mukaan alustavat selvitykset, saman alustan Tucson. Markkinoinnin Yhdysvalloissa on tarkoitus myöhään 2018 (Tai viimeistään alkuvuodesta 2019) ja vain epäonnistuu ja katso, jos Euroopan markkinoille. Mutta Kaipaamme näe uutta sitoutumista julkistettu ja tuotemerkkejä kuten Peugeot, Fiat ja Mercedes segmentissä kunnes noukin tarkempia. Hyvin pian tiedämme tiettyjä uusia tietoja.

Hyundai Santa Fe: 2018

Jos Yhdysvallat on puhunut myynnin romahdus Hyundai, ja tarve panostaa sinne tärkeitä tuotteita Euroopassa päinvastainen: brändi kasvaa lähes rytmejä aina 10 prosenttiin vuonna 2017, ja noudattamaan SUV saapuu trendi. O uudistettu, kuten tässä tapauksessa. Ja on se, sillä vuoden sisällä suunnilleen odotettu päivitys Santa Fe. Se pysyy sen keskikokoinen maasturi, mittaus noin 4,70 metriä. Se pysyy myös SUV maailmanlaajuinen käsite, joka on sovitettu erilaisia ​​markkinoita. Hyundai on pian virallisesti antaa meille varhaisessa tietoja, mutta Michael J. O’Brien ja vahvistettu.

Hyundai iso SUV 7 paikkainen: 2019

Kuten jo saapuminen merkittävä uusi 7-paikkainen crossover joka tosin ei ole vahvistettu, pitäisi korvata Grand Santa Fe. Emme tiedä tällä hetkellä, onko se hyväksyy uuden nimen, vaikka alkaa panostaa kyllä. Tämä malli tulee toinen raskaansarjan Amerikan markkinoille, mutta varmasti Euroopan sopeutuminen toiseen Segmentin täällä kasvaa, kuten ilmoitettiin myös istuin tai kuten näemme julkaisun jälkeen viimeisen Kodiaq Skoda, Peugeot 5008 ja Renault Koleos. Tämä malli ja vuonna 2019.

iso SUV HyundaiHyundai pieni SUV: 2019/2020

Ja jos me vain keskustelimme edellä, nyt teemme alla. Hyundain ja puhuu myös avoimesti pieni maastoauto kilpailla Markkinasegmentillä ja on sijoitettu mukaan uudessa Kona. Epätavallisen muotoinen pitäisi noin 4 metriä pitkä ja tässä se on syntynyt, jonka päätavoitteena myydä Aasian markkinoilla ja jopa Euroopassa. Nyt nimi tai teknisiä tietoja ei tunneta, mutta voimme odottaa, että pitäisi olla jo suunnitellaan uuden kynän pääsuunnittelija Brand, entinen Seat Luc Donckerwolke.

Hyundai Tucson: 2020

Ja tietenkin … Tulee uusia Tucson. Hyundai sulkee SUV ympyrä julkaisun suunnitellaan ja kunnostettu vuonna 2020 kompakti SUV, ja sen suuri tähti meidän markkinoilla. aina sijoitettava asemansa yhtenä parhaista myynti malleja, jopa kuukausia noin kaikkivaltias Nissan Qashqai, Hyundai aikoo jatkaa jatkuvaan laadun parantamiseen ja teknologiaa niiden tuotteita. Jos merkki me jo puhui hänen viimeinen painos Volkswagen Tiguan kilpailu, Varmista, että uuden sukupolven kaivaa tätä linjaa kehittymättömiä. Uudet moottorit, polttokenno versio, suuri laitteet… Uuden Tucson jatkossakin johtaa uuden Hyundai. Mutta vielä on aikaa tietää: Toistaiseksi olemme tyytymään tietämättä sen julkaisupäivää.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Hyundai käynnistää “super Tucson” ja “mini Kona”

Hyundai Tucson Tulevaisuudessa miten polttokenno?

Uuden Hyundai i30 edessä Golf ja Civic

Adblock
detector