Vi testet den pansrede militære kjøretøy

Vi testet den pansrede militære kjøretøy

Bedre kjent som Lynx, er LMV et militært kjøretøy
Armored anti-gruve for beskyttelse av tropper i
Afghanistan operasjonsområde. Vi har gått opp på den
for å teste deres atferd og alle muligheter
Det tilbyr: rektor, ivareta liv.

Iveco LMV

Iveco LMV

Iveco LMV

Iveco LMV

den Iveco LMV (Light Multipurpose Vehicle), som erstatter Vamtac URO, er en autentisk beskyttelse kapsel montert på et kjøretøy i stand til å fem personer og en bakre stiv boks med tre dører for transport av utstyr. Det er ikke en tank, men man får ham til å gå krig. Faktisk er disse kjøretøyene bestemt for konfliktsoner.


Vi snakker om et kjøretøy veier 7000 kilo i sin versjon av kamp og full belastning (bare en skjermingsanordning som bærer 3.000 kg.). Dets beskyttelse evne er fordelt på bunnen mot eksploderende miner opptil 6 kilo sprengstoff; beskyttelse mot direkte ild 7.62mm på sidene (De rifler) og kaliber 14,5 mm foran baugen (tung maskingevær); og beskyttelse mot håndgranater på taket av kabinen. En ekte bunker.
Hvis du vil flytte LMV, vil den italienske Iveco har montert en Motor tre-liters, firesylindret, 190 hk ved 3200 rpm og 46 Nm, foran lengdeposisjon og som bare er en videreutvikling av Turbo Daily ridning. Imidlertid er girkassen, en automatisk ZF med seks trinn som benyttes av BMW X5, går bak, noe som favoriserer en bedre vektfordeling som forbedrer dets dynamiske oppførsel. system Traction er integrert permanent kilde Steyr-Puch senterdifferensial, foran og bak Låsbar.

Når reduksjonsgir er brukt og brukes til å låse differensial, den LMV opp der du sende opptil 60 prosent bakker.

Og like viktig er det å ha nok strøm til å klatre, som har noen gode bremser å gå ned eller stoppe maskinen. For det, har den en særegen bremsesystem med plater koplede transmisjons semiaxes. Det har også en Nemo hydraulisk system hvor fluidet virker som i en hvilken som helst turisme, pinsetter og luft tjener til å gi servo nødvendig for å stoppe 7 tonn uten at bena Alberto i strid med pedal .

Det er påfallende i denne sammenheng at bilen i normale kjøreforhold inkluderer ABS, som som i den andre konvensjonelle TT den er frakoblet ved å låse differensial som ikke kan fungere uavhengig for hvert hjul.

for en taktisk kjøretøy da dette fremhever at de kan opp og ned hjultrykk innenfra, uten å få ut bilen, noe som veteran Hummer pioner og som sikkert reddet mange liv. Hjulene er impinchables og har også kjøre flat system for ekstreme tilfeller.

Høyden over bakken, angrepsvinkelen og avgang, og snorkel det Den lar deg dykke til vassdrag opp til en meter og en halv dyp, Lynx gjør det misunnelse av noen off-road-entusiast. I tillegg forenkler den automatiske overføring arbeidet til kjøreren å være begrenset til å peke rattet og gi gass. Resten, håndterer bilen. Bare husk når vekt på 7 tonn har sine begrensninger, og det er usunt å flytte fra bank vinkler 30º ved alvorlig fare for velt.


– Hvordan det er på innsiden

Adblock
detector