DS 7 Crossback: uusi SUV on nyt myynnissä (hinta)

DS 7 Crossback: uusi SUV on nyt myynnissä (hinta)

Uuden DS 7 Crossback on jo myynnissä Espanjan markkinoilla. Erityinen versio Première merkitsee kick-off tämän uuden SUV PSA Group.DS 7 Crossback: uusi SUV on nyt myynnissä (hinta)

Brand PSA-konserni, DS, on ilmoittanut, että se voi nyt tehdä varauksia uuden SUV DS 7 Crossback La Première. Ajoneuvo, joka on jo esiintynyt Geneven autonäyttely ja olemme ammunta ensimmäisen kerran Emmanuel Macron virkaanastujaiset presidentiksi Ranskassa. Tämä versio, rajoitettu painos, voi tehdä varauksen ainoastaan ​​verkossa.

DS on asettanut perushinta tämän DS 7 Crossback La kantaesityksen 52000 euroa luovutettavaksi Diesel 180 hv ja 52750 euroa Jos valitset motorization 225 hv bensiini. Molemmissa tapauksissa tämä rajoitettu versio on automaattinen vaihteisto kahdeksan nopeus, jossa ajomukavuutta ja alhainen kulutus on raaka.

La Première versio on ensimmäinen päästä markkinoille DS 7 Crossback ja koska sen ainutlaatuisuus, mukana on pinta vastaamaan rajoitettua versiota. SUV voidaan valita kolme väriä: Artense Gray, Pearly White tai Black Pearl. Samoin kaikki sisätilat ovat Yläpuolella Nappa nahkaverhoilu Väri Art Rubis.

Lisäksi ulko mukana myös tiedot Väri Art Rubis, kuten DS logon sivuille anagrammeja tai 20 tuuman pyörät. Lisäksi sisäosa ominaisuus couture “Pearl kohta” joka tarjoaa enemmän yksinoikeuden auton ja kellot kuvan yhdessä muita värejä läsnä sisällä.

Meidän on odotettava

Toistaiseksi olemme puhuneet DS 7 Crossback La Premiere, mutta nähdä teillämme muun perheen DS 7 Crossback on odotettava 2018 ja 2019. Ensi vuonna versiot lisätään Polttomoottorikäyttöisillä: Kaksi dieseli (130 ja 180 hv) ja kolme bensiini (130, 180 ja 225 hv). La Première versiota voidaan valita siten motorizations pysäyttää tämä SUV alueella. Lisäksi vuonna 2019 se saavuttaa yhden hybridi-versio 60 km sähkö alue ja 300 hv sen yhdistelmä sähkömoottorin ja palaminen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

DS 7 Crossback: kaikki kuvat ja tiedot ensimmäisestä SUV DS

DS 7 Crossback, auto presidentin Ranskan

Katumaasturit PSA iskujen maailmaan

Adblock
detector