Audi loukkaavaa: kaikissa uusissa autoissa vuoteen 2018

Audi loukkaavaa: kaikissa uusissa autoissa vuoteen 2018

Kahdessa vuodessa näet täydellisen muodonmuutoksen Audi, ei pelkästään ehtojen suunnittelussa, mutta myös erilaisia ​​ja teknologiaan. Opetamme hänen lähitulevaisuudessa.

Uusi Audi vuoteen 2018

Uusi Audi vuoteen 2018

Uusi Audi vuoteen 2018

Uusi Audi vuoteen 2018

Jos on potentiaalinen asiakas, siellä on Audi, joka voi tarpeitasi. Se on sanonnan, että näyttää juoksutettu vuonna allekirjoittamisen neljä rengasta, jonka tuotevalikoima on laajennettava poikki konfiguroida laajin malleja löydät palkkio valmistaja. Audi kiinnitetään erityistä huomiota hänen SUV kautta Q-alue kattaa lähestyvältä jättiläinen Audi Q2 K9 sekä julkaisematon merkin, ja jossa kaikki tällä hetkellä tiedossa tai on jo kokenut sukupolvenvaihdos, kuten Audi Q7, tai tulee tämä "pieni" toinen vuosi Audi Q3 ja Q5. Mutta brändi ei laiminlyödä autonsa, saati sen lippulaiva malleja. 2016 on esimerkiksi vuosi Audi A5. Tässä on luettelo kaikki uudet Audi nähdä täällä vuoteen 2018 ja valokuvia.

Audi A3 2016: tehokkaampi, tekniikka

Koska 2012 vie olla johtava markkina, mutta jos oli epävarma, Audi palaa vahvistamaan Audi A3, mallista, jonka ensimmäiset yksiköt toimitetaan kesällä. Tässä tarkempi analyysi kaikista vaikuttavan kehityksen 2016-alue analyysi mutta tiivistää tärkeimmät, alkaen yksityiskohtia uuden esteettinen, josta voit erottaa uuden laajemman säleikkö ja ilmeikäs, uudet ajovalot Xenon-ajovalot Plus Led Matrix vakio- ja lisävarusteena tai takavalot, jotka tarjoavat enemmän vaakasuuntaisuus ja urheilullisuus Audi A3. Sisällä silmiinpistävin on Audi Virtual Cockpit, sekä julkaisemattomia turvallisuus avustajia sen osassa kuin järjestelmän autonominen kaupunkiajo jopa 65 km / h-.

Mitä moottorit, myös mielenkiintoinen kantaesityksiä, jossa ehkä kohokohta on uusi yksikkö 3 sylinteri bensiini -ja käyttää Audi A1- 1,0 litraa ja 116 hv. edellä 1,4 TFSI jossa katkaisu sylinterien ja 150 CV, 2.0 TFSI 190 hv tai päivitetty versio kaksi litraa käyttämällä S3, nyt 310 hv. Diesel-, 1,6 TDi ja 2,0 TDi kansi 110, 150 ja 184 hv.

Audi A3 2018Audi A3: uusi sukupolvi 2018

Kyllä, vain kahden vuoden päässä, mutta vallankumouksellinen Audi A3 on matkalla, kerran tehdä selväksi, että Audi on yksi valmistajien kaikkein kiihtyessä remontteja. Täällä se ei ole enää, kuten Audi A3, 2016, tuotteen päivityksen, mutta uuden sukupolven, jossa on syvällinen muutos on rakenteellisella tasolla. The’ll silti tietää alustana MQB, mutta lisää Evo Nimensä palaavat eroon kiloa, jopa puoli sata. Kulmakivi alusta on sen parantunut joustavuutta integroida muiden elektronisten komponenttien, kuten kauan odotettu 48 voltin verkkoon avustaminen pienet sähkömoottorit muodostaen tandem myös pieniä bensiinimoottoreita. Lyhyesti sanottuna, lisää tehokkuutta, kehittyneempiä laitteita joka yhdistää uusia ja parempia futuroAudi A3 ulkopuolella, korkeampaa turvallisuuden ja tietysti myös niitä tunnusmerkkejä Marc Lichte sanelee suunnitteluun tulevien sukupolvien Audi.

2017 Audi A5: A4 runko urheilullinen sielu

Rakenteellisesti tänään kantaa alustan jäljessä uusimmat Audi A4, lähtöpisteeseen. Niin varmasti kuvitella miten ja erityisesti, kun se kehittyy tulevaisuudessa Audi A5, joka pysyy uskollisena sen kolme korimallit: tiukka Coupé, Sportback neljä puolen sisään- ja Cabrio.

Ensimmäinen pysäkki, sen luuranko. Toki se kuulostaa MLB arkkitehtuuri, Audi käyttää pohjana uuden pitkittäinen moottorimalleissa, kuten jo sanoin, sama jota Audi A4 ja antaa sinulle käsityksen sen "joustavuus"Myös sama kuin Audi Q7 käyttää versiota ilmeisesti laajalle levinnyt. alone, Se tarjoaa kiistattomia etuja painon, jäykkyyttä tai käyttö sisätilojen jotka hyötyvät uudesta Audi A5.

Mennä enemmän teknisiä yksityiskohtia Audi A5 liittyy periaatteessa samoja valintoja kaikki tekniset tiedot varten moottorit, vaihteistot, turvallisuus avustavat järjestelmät tai kaikki neliveto Audi A4, alue jota muuten myös mennä käyttöön kehitelmiä tulevaisuuden Audi A5 hyötyvät, koska Uuden jokapyöräveto Ultra, tehokkaampi ja tehokkaampi kuin Audi A4 standardoitua järjestelmiä. Mikä ei ole vielä luettelossa Audi A4 on uusi RS sukupolven, Esimerkiksi, jonka löydämme yllätyksiä myös ohjata sinut A5. Yksi niistä on uusi sähkömekaaninen aktiivinen anti-roll-järjestelmä. toinen, uusi moottori, joka on todennäköisesti ensimmäinen RS varustettu malli dieselmoottori sarjassa A4 / A5. Moottori on valmis, on 3.0-litrainen V6 RS 5 TDi Concept esiteltiin vuonna 20104, jolla on sama teknologia käynnistää V8 SQ7: Double turbo ja sähköinen kompressori-avusteinen verkosto 48 volttia.

Tulevaisuuden Audi A7Audi A6 ja A7: paineita tulevaisuudessa E-sarja ja BMW 5 Series

Siirto vain tiedä jos sido purkamisen Mercedes E-Class -The onnettomuudet tällä alalla ei ole olemassa, vaan 2016, Audi ilmoitti näitä parannuksia sen A6 sedan. Seuraava askel, Sulje ovet muun vihollinen numero yksi, BMW 5-sarjan, uuden sukupolven etuajassa 2017.Y lisäämällä MLB Evo alustan ja uusien laitteiden autonomisten ajo toipuu puoli elin, joka etu tänään on uusi E-luokan kilpailijoihin nähden. Audi myös yhdenmukaistaa sähköisen verkon 48 volttia sijoittaa sähkö- kompressori, tai aktiivinen anti-tela, jossa on RS4, molemmissa tapauksissa, julkaistiin Bentley Bentayga, sekä järjestelmän ja semi hybridisaatio perustuva käynnistin-laturi, joka pystyy pysäyttämään polttomoottorin nopeuden ollessa alle 15 km / h ja sähkön joiden teho jopa 15 kW: n tallennetaan akku litium-ioni-. Kiinni tehokkuus, välillä A6 moottorit on Diesel hybridi plug 373 CV, Vaikka pääsy versio tulee olemaan 1,4 TFSI bensiini ja 150 hv valikoiva katkaisu sylinterien. Tavoitteena on kuluttavat vähemmän A6 välillä 25 prosenttia, ja joka painon vähentäminen on tärkeä rooli: 100 kg odotetaan syvennys paino uuden sukupolven.

Audi A8 2017: kevyempi

Se juontaa jo vahvistanut johdolla Audin, 2017 on myös vuosi, jolloin debyytti neljännen sukupolven lippulaiva brändin kanssa neljä rengasta. Riittävästi aikaa käsite Audi Prologue saada käsityksen siitä, miten haluat keskittyä Audi A8 uudelleen, ja ei, ei tarvitse lukea rivien välistä on ratkaisevasti urheilullisemman. Tämä on ensimmäinen automerkin, jonka suunnittelu kuuluvat yksinomaan Marc Lichte ja hänen tiiminsä, joitakin ominaisuuksia, joissa Yksittäiskuvanäyttö säleikkö ja valtava kehon leveydellä toisistaan, kiinnittää huomiota näkyvyyttä menettää kolmas Takaääni. laservalon edessä lähtee "vanha" sen Matrix Led, myös tuo uutta valoa allekirjoitus takakahvasta pois heidän ajovalot OLED-tekniikka. Mutta sen lisäksi aggressiivista suunnittelu, on kaksi puolta, jotka Audi haluaa keuliminen. Yksi liittyy sen painoon, arviolta jopa 200 kiloa voidaan poistaa edellä; toinen, turvallisuusvarusteista. Audi on tietoinen siitä, että täysin itsenäisiä auto ei näe vasta 2025, vaikka kehitys järjestelmässä liikenneruuhka Pilot, kyllä ​​antaa ehdoton autonomiaa kaupungeissa tai reuna polkuja.

Audi TT2016 Audi TT RS 400 hv Coupe ja Roadster

Moottori, moottori ja moottori. Näin valtaosa asiakkaista ymmärtää tuotteiden ja tämän tarinan, ja vaikuttaa selvältä, että Audi on tehnyt kaiken mahdollisen täyttää ne: 400 hv ja 480 Nm Vääntömomentti on uusi suoritteet joka käsittelee uuden sukupolven jälleen saatavilla sekä kehon coupe kuten Roadster. Paljon valtaa tulee uusi moottori 2.5L 5 inline íntegramentede alumiinia RS TT vain neliveto yhdistää suuri enemmistö jakelu valta taka-akselin, kun taas vaihtaminen voi olla manuaalinen tai automaattinen s-tronic 7 nopeus. Haluatko tietää lisää lukuja? Tässä.

Audi Q2: suuri pieni maastoauto

Tuli markkinoille syksyllä 2016. Ja vaikka se on yksi kaupunkien crossover karsittu mittasuhteet, Tämä Audi Q2 puristaa kaikki tekniikka tarjoamia tuotemerkin suurimman osan malleista. Tulemme näkemään, siis Audi Virtual Cockpit ruorissa tai heijastusnäyttö, vaan myös kaikki neliveto joissakin versioissa, manuaalinen vaihteisto tai s-tronic kaksinkertainen kytkin ja tietenkin laaja valikoima moottoreita jonka tiedot olet laajentaa täällä.

Audi Q3 2017: uusi sukupolvi

Juuri päivitetty ja yksi merkittäviä parannuksia on ollut jousitusmukavuuden, ainoa asia asiakas oli asettaa kyseenalaiseksi, mutta kahdessa vuodessa uusi Audi Q3 kokee sukupolvenvaihdos tekeillä. Ja ei tule Seat Ateca Audin, mutta VW Tiguan määritelty prisman läpi Audi. Lainaan molemmat autot sillä on perustavanlaatuinen ero niiden välillä on se, että vaikka että Ateca on oikeastaan ​​muutosta Seat Leon, VW Tiguan käyttää evoluutiota on MQB arkkitehtuuri kehittyneempien teknologiamoduleille, etenkin sähkö- arkkitehtuuria. Se tulee olemaan paljon kunnianhimoisempi aluksesta sukupolvi jossa paljon tekniikkaa ja ajo avustajat Audi A3 tai BMW 3-sarjan kunnostettu, kuten avustaja autonominen kaupunkiajoon. Se on myös ensimmäinen Q3 tarjoaa hybridi variantti e-tron ja enemmän kuin todennäköistä, myös kehon suuremman paikkainen seitsemän matkustajaa toivomaa Tiguan, vaikka sen variantti coupé, Audi Q4 ei saavuta markkinoille vasta 2019.

Tulevaisuuden Audi Q5Audi Q5 2016: loppumaisillaan ja uuden aikakauden

Vuodesta 2012 kadulla, se on yksi tämän hetken tuotteista "veteraanit" alue, vaikka se ei ole ilman suuria pieniä päivityksiä, jotka ovat mahdollistaneet sen säilyttämiseksi tyyppiä. Vuonna 2016, erityisesti vuoden viimeisellä neljänneksellä –virallinen esittely, siksi Pariisin autonäyttely– sulkee sykli … avata toisen. jälleen puhumme arkkitehtuurit MLB, Näiden pohjalta uusia Q5 ne oletetaan välillä kevyempi 80-100 kiloa mukainen motorization, ja että uusi Audi Q5 on suurempi, noin 7 cm korkeampi -4,70 metriä kokonaan tai niillä akseliväli -2,83 cm, noin 3 cm lisää-, vaikka se on hieman alempi. Isoveljensä, Audi Q7 on saanut uusia suunnittelustandardeja suurten ja Q rivit tulee inspiraation lähde uuden Audi SUV. Sen moottori alue aiotaan esittää, toisaalta, noin 2,0 TDI voimakas moottori 150 hv ja 4×2 versiot -For edellä, 190 hv ja pidon 4×4-; kun taas bensiinin, uusi Ultra 2,0 TFSI johtaa myös eri tehotasoja välillä 190 ja 250 hv. Audi pysyy versiot SQ5 TDi Varustettu V6-dieselmoottori, jonka versio sähköisellä kompressori olet puhunut A5 käytetään. Ja tietenkin, ottaa myös hybriditeknologia, tällä kertaa alaisuudessa E-tron eikä edellinen Q5 Hybrid jo lopetettu.

Saatat myös olla kiinnostunut:

BMW loukkaavaa: kaikki autot vuonna 2020

Uuden Opel saapuu vuoteen 2018

Kaikki Skoda tulossa

Adblock
detector