Vahvistettu: Audi SUV saapuu Q4 2019

Vahvistettu: Audi SUV saapuu Q4 2019

Nyt se on virallista: uusi Audi SUV saapuu Q4 2019. Se on yksi tulevan uusia malleja, jotka saksalainen yritys on varautunut tulevina vuosina.

Audi Q4 2019, maastoauto suunnittelu

Audi Q4 2019, maastoauto suunnittelu

Audi Q4 2019, maastoauto suunnittelu

Audi Q4 2019, maastoauto suunnittelu

aikana tavallista Tulokset Annual Conference jonka Audi toimitusjohtaja, Rupert Stadler, toimitusjohtajan allekirjoittamisen neljä rengasta mukana mielenkiintoinen puheessa. Lisäksi puhuminen lyhyesti kirjaa agentteja Attorney Münchenin käytiin päämajassa Ingolstadt, Stadler unohti tähän oikeudenkäyntiin tutkittavana keskittyä tulevaisuus brändin, Evoluutiota joka tulee olemaan monia mielenkiintoisia malleja, joista monet SUV. Yksi heistä ja vahvisti Virallisesti uusi Audi Q4, jos heidän saapumisestaan ​​on määrä markkinoilla 2019.

Ja se on selvä: SUV He joutuvat matkustamaan pitkiä. Kehitys tällä segmentillä auton yksi toisensa jälkeen onnistua. Audi, tuotetarjontaansa koostuu Audi Q2, seuraa nykyisiä Q3, Q5 ja Q7. Tulevina vuosina, tämä perhe kasvaa ja yksi kentillä, joiden kautta odotat on uusi Audi Q4, houkutteleva SUV kanssa merkittyjä coupé tyyli taka kehon alueella.

Lähtökohtana Q4 Audi suunnittelu TT Offroad on prototyyppi näimme aiemmin Hall of Beijing 2014. Lopullinen Audi Q4 hyväksyä vähemmän riskialtista ja tavanomaisten ratojen, jossa on jyrkkä lasku päähän katon tyyliin coupe ja kehon alueille, jotka irradianz voimaa ja kestävyydestä.

Audi Q4 2019Audi Q4: välillä Audi Q3 ja Q5

Vuotta ennen saapumista Audi Q4, todistamaan ensi-ilta uuden sukupolven Audi Q3. Molemmat mallit eroavat hieman esteettisesti ja lähteä "vanhentunut" upouusi Audi Q5.

Sisällä Audi Q4 Sinulla on monia yhtäläisyyksiä tyyppisuunnitelmaa jo nähty Audi TT ja Audi Q7, kaksi autoa, jotka ovat enemmän mullistanut viime kuukausina hytissä kokoonpano autoja audi. Siten, että Tulevaisuuden Audi Q4 2019 ole pulaa nykyaikaisen tekniikan, kuten ele valvontajärjestelmä tiettyjä toimintoja, sekä suuri 9,2 tuuman kosketusnäyttö.

Audi Q4 2019, niiden moottorit

Tutkimuksemme mukaan, että Tulevaisuuden Audi Q4 mahtuu moottorien poikittainen paikalla, toisin kuin vanhempaa veljeä Q6 ja Q8. Tämä olisi myös voitava käyttää kolmisylinterisiä turbomoottoreihin Access-versiot, vaikka enemmistö voittopuolisesti tetracilíndricos, myös ladattava hybridi variantti tyyppi E-tron. Ja kruunuksi alue tulee pakolliseksi Audi RS 400 hv Q4 tukee viisisylinterisen Audi päätti kunhan ei uhrata 2020.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Audi Q2 K9: Kaikki Audi SUV saapuu

– Audi Q2: ensimmäinen kaupunki ylellisyyttä maastoauto

Adblock
detector