Opel Insignia Grand Sport 2017: Ensimmäinen uusi Insignia

Opel Insignia Grand Sport 2017: Ensimmäinen uusi Insignia

Uuden sukupolven sedan Insignia. Sen ensi-ilta on Geneven autonäyttelyssä ja myynti maassamme päivänä toukokuuta 2017 viisiovinen versio.

Opel Insignia Grand Sport 2017: ensimmäinen virallinen kuvat

Opel Insignia Grand Sport 2017: ensimmäinen virallinen kuvat

Opel Insignia Grand Sport 2017: ensimmäinen virallinen kuvat

Opel Insignia Grand Sport 2017: ensimmäinen virallinen kuvat

Uusi Opel Insignia Sitä markkinoidaan kanssa kolmea kirkkoa mukaan vaununkoreja. Siten, tavanomainen sedan viisiovinen Ei siellä on neljä ovet-on Opel Insignia Grand Sport ja tulevat myyntiin toukokuu 2017. Kaksi kuukautta myöhemmin perhe tulevat Opel Insignia Sport Tourer ja lokakuussa Valikoima on täydennetty saapumista vaunun variantti nimellä campera Opel Insignia Maa Tourer.

Opel Insignia Grand Sport

Esteettisestä näkökulmasta, Opel Insignia uusi Grand Sport on auto paljon älykkäämpiä Badge lähtevän, vaikka Se on myös paljon coupe, urheilullisemman ilman uudelleenlastauksen estetiikkaa Hän inspiroi paljon prototyyppi Opel Monza tapasimme Frankfurtin autonäyttelyssä 2013-. Terävä ajovalot antaa dynaaminen ilman, lisäksi laajentaa silmään elin. Grilli myös laskeutuu vahvistamaan mielessä visuaalinen itsevarmuus tiellä, kun taas merkitty sivusuunnassa hermo, joka toimii jopa ovelta ja katto, joka pyrkii pidentämään siluetti –merkittävä vastuskerroin 0,26-, esteettisesti merkitä erittäin houkutteleva auton visuaalisesti. Mekaanisen, Opel Insignia uusi Grand Sport Se siirtyy valtuuksien välillä 140 ja 250 hv tarjoamalla bensiini, kun puhallinmoottoreiden Diesel vaihtelevat 110-170 hv.

Opel Insignia Grand Sport 2017: paljon kevyempi

Opel Insignia Grand Sport 2017 vastaanottaa optimoitu arkkitehtuuri kevyempiä materiaaleja tallentaa jopa 175 kiloa edellisen sukupolven yhtä suuri mekaaninen ja hyvin samanlainen mitat, vaikka saavutetaan suurempi sisätilaan. Sen merkittävimmät muutokset olivat vähentyneet korkeuksia –2,9 cm alempi uuden Insignia- ja akseliväli kasvaa 9,2 cm. Lisäksi huomionarvoista on Vector uusi nelivetojärjestelmä, jossa vääntömomentti split -Ensimmäinen kerran löysimme liittyvän Opel- uusi automaattivaihteisto kahdeksan suhteita, ja kehitys adaptiivisen FlexRide alustan sopeutuminen toimimaan paremmin vaimennus, ohjauksen, kaasuun, muutoksen hallinta ja ESP ajotilaa kuin päätämme “Normaali”, “Urheilu” ja “Tour” -muodossa.

päälle tekniikka, Opel Insignia uusi Grand Sport Se sijaitsee korkeimmalla tasolla näköinen priorisoida mukavuutta ja ajoturvallisuutta. Tätä tarkoitusta varten käytetään uuden sukupolven valaistusjärjestelmä IntelliLux -Nyt 32 segmenttien kaksinkertainen ratsastus Astra valaistuksen siirtymiä pehmeämmän, joiden valikoima jopa 400 metrin päässä, avustaja kaistalta poistumisesta, head-up display tuulilasiin, katsella kamera 360 astetta… Koska se ei voi olla toisin, se tarjoaa myös suurimman yhteyden ansiosta uusimman sukupolven IntelliLink -multimediajärjestelmä ja Opel OnStar palveluja. Emme voi myöskään unohtaa mukautuva vakionopeussäädin, joilla on itsenäinen hätäjarrutuksen, takapoikkituen Liikenneradiovalmiuden havaita esineitä lähestyy 20 metriä ja jopa 90 asteen kulmassa logomme istuinsäädöt kunnes inflaation kanavat 18 ja hierontaa ja ilmanvaihto toteuttaa tarjouksen mukavuutta ja turvallisuutta.

Opel Insignia Interior Grand SportOpel Insignia Grand Sport 2017: niin sisältä

että Sisällä Opel Insignia Grand Sport on myös seos eleganssin ja sportiness suunnittelussa. johtaa kolme senttimetriä pienempi kuin edellisessä Opel Insignia, vahvistaminen tunne ajodynamiikkaa yhdistettynä painopiste lasketaan vaikuttaa dynamiikan malli. Muita yksityiskohtia, jotka tekevät sisustuksen tyylikkäästi uusia kehyksetön kosketusnäyttö, että keskeinen ilmastimet jäähdytys oli integrajunto. Mitä tulee tilavuus tavaratilaan, Se mainostaa 490 litraa kapasiteetti, luku voi nousta 1450 litraa takaosan kanssa penkki taitettu.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Testasimme uuden Opel Insignia 1.5 turbo 165 hv ja 250 hv 2.0 Turbo

Kaikki Opel saapuu 2017

Kuinka monta kilometriä kulkee Opel Insignian kanssa polttoainesäiliö?

Opel Insignia 1.4 T bensiinin ja dieselin Opel Insignia 1.6 CDTi: mitä valita?

Adblock
detector