Volkswagen Touareg 2018: ensimmäistä dataa ja kuvia SUV

Volkswagen Touareg 2018: ensimmäistä dataa ja kuvia SUV

Lähtölaskenta ensi-ilta uuden Volkswagen Touareg, iso SUV saksalaisen. Se debyytti syyskuussa, mutta tässä on esikatselu siitä, mitä se on.

Uuden VW Touareg saapuu marraskuussa 2017

Uuden VW Touareg saapuu marraskuussa 2017

Uuden VW Touareg saapuu marraskuussa 2017

Uuden VW Touareg saapuu marraskuussa 2017

Viimeisten tuntien ja viime hetken n viritys Uusi Volkswagen Touareg, kolmannen sukupolven iso SUV Saksan yritys. Uusimpien tietojen joka Autopista.es on kantaesityksensä käydään tulevassa Frankfurtin autonäyttelyssä pidetään syyskuun puolivälissä alkaa myydä vähän myöhemmin (vuonna marraskuu).

suunnitella Volkswagen Touareg 2018 Se on yksi tärkeimmistä muutoksista uuden sukupolven mallista se korvaa. Odota suuri esteettinen vallankumous, koska monet tyylipiirteet jo nähty viimeisten toimituksen VW Tiguan ja Arteon sedan, hyvin läsnä ulkopuolella Touareg (Koska Recreations meidän kuvittaja C. Schulte). keulaosa, Esimerkiksi se on paljon yhtäläisyyksiä, mutta yksi taaksepäin antaa tiettyjä yksityiskohtia Tiguan mutta vankempi ja merkittävä muotoja.

VW Touareg 2017VW Touareg 2018: Teknologinen Interior

aluksi sisätilojen VW Touareg ominaisuus kokoonpano viisi paikkaa. Muista, että SUV-alue Saksan yritys, voit nyt löytää ajoneuvon tämän tyyppinen sisäosa seitsemän matkustajat (Uusi VW Tiguan Allspace). Liittyvät tyyliin hyväksymän sisusta, Tästä voimme pyyhkiä teknologinen ja minimalistinen kanssa suuri digitaalinen näyttö rattiin -12,3 tuumaa koko- yhdeksi tärkeää erottavaa. Jäädä huomaamatta uuden Head Up Display projektiojärjestelmällä asianmukaiset tiedot tuulilasiin, plus uusi kosketusnäyttö multimediajärjestelmä sijoitettu keskiosassa kojelautaan.

ystäville liitettävyys Ne voivat käyttää suurimman osan Apple tai Android-laitteisiin sisälle uusi VW Touareg, täytäntöönpanon ansiosta viimeisimmän kehityksen järjestelmän MirrorLink. Eleentunnistusjärjestelmä kuljettaja, alueet langaton lataus (Induktio) mobiililaitteisiin, sähkösäätöiset hierova istuin (versiosta riippuen) … teknologian, mukavuus ja turvallisuus tulee matkaseuran kyytiin Touareg 2018, maastoauto, johon sisältyy myös joitakin ohjaustoiminnot semiautonomous uudeksi evoluutiossa mukautuva vakionopeussäädin automaattinen nopeudensäätö ja etäisyyttä ajoneuvon edellä kulkevien.

VW Touareg 2018Volkswagen Touareg 2018: Jotkin keskeiset tekniset seikat

että Volkswagen-konserni Ne ovat selkeitä: synergiaa, synergiaetuja ja synergiaa. Kun kyseessä on suuri maastoauto, sen virta-alue löytyy autoja tykkää Audi Q7 ja Porsche Cayenne. Juuri nämä kaksi mallia toimii lähtökohtana teknisen kehityksen kannalta Uuden sukupolven VW Touareg.

Suhteessa sen ulkomitat, on odotettavissa, että VW Touareg 2018 Sinulla on mittaisiin nykyinen malli (noin 4,8 metriä; On syytä muistaa, että uusi Tiguan Allspace mittaa 4,70 m ja 4,49 m Tiguan). Mitä moottorisarja, kolmannen sukupolven SUV Saksan ominaisuus useita versioita bensiinin, dieselin ja hybridimoottoreissa neljä TSI sylinterin muunnelmia saada bensiinin lisäksi tehokkaampia versioita V6 sekä diesel- ja bensiini- . Hybridi variantti todennäköisesti kutsutaan GTE (plug-in-hybridi) ja se voisi olla samanlainen kuin ajaa Passat (salongissa, maksimiteho on 218 hv).

Näette, jossa kaikki näihin väitteisiin Uuden VW Touareg 2018 Siitä tulee epäilemättä kaikissa lippulaiva saksalaisen, etuoikeus jakaa myös huomattava Arteon.

Adblock
detector