Nissan Juke 2017: vallankumouksellinen pieni maastoauto, noin

Nissan Juke 2017: vallankumouksellinen pieni maastoauto, noin

Ensimmäinen Nissan Juke rikkovasti sen avantgardistinen design. Uuden sukupolven, joka järjestetään 2017 tulee olemaan yhtä tai ihmeellisempää. Tässä läpimurto.

Ensimmäiset kuvat mitä uusi Nissan Juke

Ensimmäiset kuvat mitä uusi Nissan Juke

Ensimmäiset kuvat mitä uusi Nissan Juke

Ensimmäiset kuvat mitä uusi Nissan Juke

SUV kuume sen lämpötila nousee edelleen. Muutama päivä sitten julkaisimme kattava opas kaikille SUV joka saapuu loput 2016 ja 2017. Tässä raportissa mukana ei todella tärkeää auto, malli vain saada uutisia hyvin, hyvin tuore: Tällä Uuden sukupolven Nissan Juke.

Mukaan tietojen Autopista.es, viritys Nissan Juke of toisen sukupolven Se on lopullisessa kehitysvaiheessa. Mitä jos voimme ennakoida, että tämä urban maastoautoalaan B Se on saatavilla markkinoilla 2017.

2017 Nissan Juke: rakenne ja tekninen geenit

uusi pohjalevy rakentamista, että on lyhenne CMF-B Renault-Nissan ryhmä, on selkäranka uuden Nissan Juke. Auto debyytti tämä foorumi on uuden sukupolven Nissan Micra ja seuraa uusi Nissan Juke ja tietenkin myydyin Renault Clio, joka vain tietää keskeiset kohdat syvällinen uusiminen.

kevyempiä ja vahvempia materiaaleja (Vähemmän painoa ja siten tehokkaampia ja ketterä ajo) muodostavat rakenteen Uusi Nissan Juke 2017. Mekaanisesti, odotetaan jatkuvan vetoa "supistaminen", eli turboahdettu moottorit sekä dieselöljyn ja bensiinin ja pieni kapasiteetti. Tällä alalla tarjonnan bensiinin odottaa Moottorit 1.2 TCe 120 hv ja 1,6 TCe eri tehotasot (yli 200 hv Juke Nismo urheilullinen versiot). Ei pidä myöskään sulkea pois hybridi-versio kuin yksi jo perustanut vuosi sitten prototyyppi Nissan Gripz.

Nissan Juke Concept Gripz2017 Nissan Juke: veto suunnittelu

Merkittävä ja riskialtista vetoja ensin Nissan Juke se oli vallankumouksellisen muotoilu. tässä toisen sukupolven, Japanin yritys haluaa "aiheuttaen" kuljettajien Kiemurteleva, futuristinen, kulmikas linjat tuskin jää huomaamatta ihmissilmä.

Tässä esteettinen asia, me aikaistaa Nissan Juke tulevaisuus Sinulla on monia samankaltaisia ​​piirteitä Nissan käsite Gripz osoittanut Frankfurtin autonäyttelyssä 2015.

Nissan Juke 2017: kilpailijoita

copetition joka joutuu Nissan Juke 2017 Se on todella kova. Malleja kuten Peugeot 2008, Renault Captur ja uusi Opel Mokka X yrittää laittaa asiat hyvin vaikea urban maastoauto Nissan. Nämä ovat hänen kolme vastustajan, mutta varmasti siellä on enemmän taistelukukkojen jotka haluavat päästä taisteluun.

(*). Kuvat että mukana tässä artikkelissa Nissan Gripz Concept (tulevaisuudessa Juke on samanlaisia ​​rakenteellisia ominaisuuksia). Klikkaa kuvaa nähdäksesi mitä tulee Nissan Juke 2017.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Paras SUV alle 20000 euroa

– Osto-opas: media tai kompakti SUV mielenkiintoisin

– Vertaa jopa kolme autoa kerralla

– Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi

Adblock
detector