Toyota RAV4 2017: enemmän vakiovarusteena SUV

Toyota RAV4 2017: enemmän vakiovarusteena SUV

Toyota-RAV4 rikastuttaa niiden varusteet, uusia värejä ja ajan tasalla ja lisätä niiden arvoa. Uusi valikoima on saatavana versiot 2017 Diesel, bensiiniä ja hybridi.

Toyota RAV4: laitteiden päivityksiä kautta linjan

Toyota RAV4: laitteiden päivityksiä kautta linjan

Toyota RAV4: laitteiden päivityksiä kautta linjan

Toyota RAV4: laitteiden päivityksiä kautta linjan

alue "mallivuodesta 2017" SUV Toyota, The RAV4, sisään joulukuu 2015 päivitettiin, se on nyt saatavilla autoliikkeiden brändin. Vuodesta Jatkossa turvallisuus pack Toyota Turvallisuus Sense tarjotaan vakiovarusteena sarja. Toyota Turvallisuus Sense Se sisältää Pre-Crash-järjestelmä Detection autoja, esteitä ja jalankulkijat, järjestelmä aiemmin mahdollisuudesta onnettomuuden, varoittaa meitä ääni ja valo signaaleja ja jos kuljettaja ei reagoi ja järjestelmä tarjoaa törmäyksen tai tapaturman pystyy hidastamaan ja pysäyttämään auton itsenäisesti. Lisäksi se sisältää Signaali tunnistusjärjestelmä Liikenne, muistuttavat meitä nopeusrajoituksia ja tietyt tiedot tarkalleen missä ne liikkuvat; tahattomasti varoitus kaista, kuulostaa varoitus meille, kun astumme radoilla merkintä kaista jossa ammuttiin, ja automatisoitu valoja muutos ylitys / tieverkostossa joka hallitsee automaattisesti vaiheet lyhyestä pitkään ja päinvastoin, jos se havaitsee vapaan tien tai muuten käytössä tai edellisen liikennettä.

Toyota RAV4

ohjaus mukautuva risteily jossa otetaan huomioon autojen edessämme meidän kaistalla ja uudelleen kiihdytetään ja jarrutetaan tilasta riippuen tien ja anturit edessä ja takana pysäköinti, Ne ovat myös osa laitteiden sarja n Toyota RAV4 "mallivuodesta 2017". RAV4 hybridi mount vakiona JBL äänijärjestelmä viimeistely toimeenpano- ja viimeistely edetä, LED-ajovalot tulee osa Aja hybridi pack, vieressä kevytmetallivanteet 18" ja pimennetyssä takaikkunat.

uusi Toyota RAV4 jatkossakin tarjota spektri mekaniikka virta, joka sisältää version bensiini (150) yksi diesel (150D) ja muut hybridi (Hybrid). että bensiini Se on moottori 2.0 150 hv ja BMW lähde 2.0 ja 143 hv diesel. of 197 hv on hybridi. bensiini Se on aina 4×4; 4×2 dieseli ja molemmat mahdollisuuksia lähetys Sitä tarjotaan hybridi.

Adblock
detector