10 eri autoa ja SUV kannattaa odottaa

10 eri autoa ja SUV kannattaa odottaa

Uudet sukupolvet Peugeot 508, Ford Focus ja VW Golf, uusi 7-paikkainen SUV Istuin ja BMW X7 julkaisemattomia joitakin uusia autoja ja SUV odottamisen arvoista. Mutta on enemmän, paljon enemmän …

10 eri autoa ja SUV kannattaa odottaa

10 eri autoa ja SUV kannattaa odottaa

10 eri autoa ja SUV kannattaa odottaa

10 eri autoa ja SUV kannattaa odottaa

Aito pataljoona uutuuksia lähikuukausina autoteollisuudessa vapauttamaan uuden sukupolven myydä autoja koska VW Golf ja ford Focus ja, tietenkin, ja uudet ja julkaisemattomia SUV, odotetusti Istuimen 7 paikkaa ja BMW X7. Ottaa kynän ja paperin ja panee kaikki uudet tulemaan.

Peugeot 508 2018

Muuttaminen kolmanneksi uuden sukupolven malli tyyppi peugeot sedan, 508. Uudessa sukupolvessa "perinteinen" esteettisiä muotoja näistä ajoneuvoista tulevat aerodynaaminen coupe tyyppi ja linjat "viistoperä". Lähteiden mukaan kuultu Autopista.es, sen ulkomuoto on tiettyjä väriaineita samanlainen prototyyppi Instinct Concept, kun taas kokoonpanon sisäosan myös samanlaisia ​​ominaisuuksia ohjaamoihin SUV 3008 ja 5008, jälkimmäisen mallin se jakaa suuren osan tekninen rakenne.

vuoden 2018 puolivälissä Sen odotetaan tiedä lopullista yksityiskohdat odotettavissa Peugeot 508. Ja moottorit? Mukaan meidän lähteistä, välillä bensiini voi olla kolmen sylinterin turbo 1,2 PureTech 130 hv, vaikka syötetyn Dieselmoottorit on määritetty 130 hv BlueHDi 1,5 ja 2,0 150 ja 180 hv.

– lisätietoja: niin tulee uusi Peugeot 508 2018.

Uusi kompakti CitroënUusi kompakti Citroën vuonna 2018

Cactus Citroën C4 Se on yksi kaikkein vallankumouksellinen mallit Citroën viime aikoina. No, pitkin 2018 kokonaan uudelleen puolestaan ​​voi johtaa Uuden auton kompakti segmenttiin C. Tästä syystä kaikki viittaa siihen, että nykyinen C4 Tiedämme tällaista kehon katoaa ja syntyä uusi malli, jonka nimeä ei ole vielä vahvistettu (C4 voisi kutsua täydellisesti, vaan perustuu sekä filosofian samanlainen uusi C4 Cactus).

päälle Uusi C4 Cactus, Voimme ennakoida, että kaiken todennäköisyyden mukaan luopua yksi sen merkkejä nykyisenä: Tällä airbumps tai pehmustettu ilmapuoli suojaa suojaamaan kehon iskuilta.

-lisätietoja: niin tulee uusi kompakti Citroen.

Ford Focus 2018

neljännen sukupolven Ford Focus Se on yksi kaikkein odotettavissa kehitystä 2018. Kompakti segmentti uusitaan suuresti 2017 saapuminen uudet sukupolvet Honda Civic ja Hyundai i30, päivittämisen lisäksi VW Golf. Ennen tätä kampuksella, jotta kahlaamo liikkua koskettaa Focus, malli, joka perii uusi muotokieli jo otettu huomioon puolue 2017.

Kilpailemaan tehokkaasti tässä hyvin riitaisan segmentillä Ford Focus 2018 debyytti uusi tekninen alusta, aluksi varmistetaan suurempi keveys -suurin piirtein 50 kiloa vähemmän– ja siksi tehokkuutta. Uusi lähtevä malli on suurempi, vaikka sen kokonaispituus ei saa ylittää 4,50 m. Mitä kasvaa myös sen leveyttä, raideleveys ja akseliväli, joten on odotettavissa, että uusi Focus on yksi kompakti paremmin tasoilla viihtyvyyteen.

– lisätietoja: niin tulee uusi Ford Focus 2018.

VW Golf 2019Volkswagen Golf 2019

kahdeksannen sukupolven Volkswagen Golf Se on toinen auto, joka vie puhuu jo kauan. Sen ensi-ilta on suunniteltu pidettäväksi 2019, ei ole vallankumouksellinen suunnittelu (jää selvästi tunnistettavissa Golf) ja sisällyttää enemmän tyypillinen korkeampi segmentin ajoneuvojen teknologian panosta, etenkin turvallisuus ja kuljettajaa avustavat. asetukset sisusta myös se muuttuu merkittävästi, jossa merkittävä läsnäolo Suurikokoinen monitoiminen kosketusnäyttö voit muistaa tietoja jo Tesla.

Volkswagen Golf 2019 Se tulee olemaan Auton yhdistetty kaikin tavoin. Lisäksi mihin tahansa mobiililaitteeseen yhdistää matkustavat sisällä Golf on tehokas tekniikka, jonka avulla Osakekohtaiset tunnusluvut matkasi ja vaaratilanteet niiden toisten ajoneuvojen matkustaa saman tien tai muiden lähellä teillä. Ja myös tietyissä olosuhteissa, uusi VW Golf voi matkustaa yksin ilman ihmisen puuttumista, eli olemme tilanteessa Ensimmäinen Golf autonominen tiellä ajon.

– lisätietoja: niin tulee uusi VW Golf 2019.

BMW X7 (syksyllä 2017 ja alkuvuodesta 2018)

Yksi hieno uusi SUV tulevina kuukausina on Julkaisematon BMW X7, malli suurempi kuin X5 ja X6 (Se mitattu yli 5 metriä pitkä) ja jonka ensi aikataulutetaan tuleva Frankfurtin autonäyttelyssä. Markkinointi alkaa heti Saksan tapahtuman tai alussa 2018, mukaan markkinoille.

Lisäksi tekninen panos, laittaa BMW X7 melkein jopa luksuslimusiinien, toinen ominaisuus huomata on mahdollisuus valita mökki kaksi istuma kokoonpanoissa: 4 tai 7 paikkaa. BMW X7 tiedot.

Istuin SUV 7 paikkaaSuuri SUV Istuin 7 paikkainen vuonna 2018

lisäksi Ateca ja Arona, istuin Se aikoo myydä 2018 Uusi iso SUV, että käytetään samaa MQB alusta Ateca ja muut mallit Volkswagen-konserni ja jonka tunnusmerkkinä identiteetti on antaa operaattorin kanssa 7 paikkaa.

Tällä hetkellä emme tiedä, mitä nimi tämän 7-paikkainen SUV Seat, Vaikka lopullinen nimi on yksi näistä: Abrera, Alboran Aran Aranda, Ávila Donosti, Tarifa, Tarraco ja Teide.

– lisätietoja: niin tulee uusi 7-paikkainen SUV Seat.

2018 Audi Q8

toinen julkaisematon maastoauto vapautetaan pian olla Audi Q8, malli, jonka lopullinen muotoilu on monia yhtäläisyyksiä prototyyppi Q8 Concept. Tämä malli jakaa alustan kanssa Q7 ja kilpailevat kilpailijat, kuten Porsche Cayenne ja BMX X6 (Kilpailla X7, Myös Audi valmistelee uutta K9). Sisällä Q8 ominaisuus kaikenlaisia "aparaatti" teknologioita ja järjestelmiä, joilla parannetaan mukavuutta ja viihde miehittäjien. Mekaaninen alue on monipuolinen ja se on ainakin plug-in hybridi-versio E-tron noin 70 km autonomian sähköisessä tilassa sataprosenttisesti.

– lisätietoja: niin tulee Audi Q8 2018.

Land Rover DefenderLand Rover Defender 2019

fanit todoterrenos todella ne ovat onnea ensi-ilta uuden sukupolven Land Rover, alun perin tarkoitus 2019. Uusi muotoilu tämän legendaarisen 4×4 on samanlaisia ​​piirteitä kuin prototyyppi DC100. kuten uusi Discovery ja Discovery Sport, Laaja käyttö alumiinin sen rakentaminen on yksi tärkeimmistä teknisistä ominaisuuksista hyväksymisen lisäksi eri järjestelmissä, varmistetaan off-road-ominaisuudet maksamatta. Niistä moderni 4×4 järjestelmiä, korosta uusi vakionopeussäädin suunniteltu erityisesti alan, lisäksi uusi älykäs ohjausjärjestelmä Terrain Response useita toimintatiloja.

– lisätietoja: niin tulee Land Rover 2019.

CX-elokuussa 2018 saakka

Muutama viikko sitten, Mazda kiisti, että SUV CX-5 Voisin olla 7-paikkainen versio. Uusi malli on tämä ominaisuus itsessään sisällä tullaan kutsumaan CX-8, suunnittelee yhtäläisyyksiä CX-5 2017 ja voit myös asettaa mökki vaihtoehtoinen versio 6 paikkaa. Sen ulkomitat ovat samanlaisia ​​kuin BMW X5, Range Rover Sport, ja Volvo XC90 ja sen tekniset ominaisuudet esiin moottorin Diesel SKYACTIV-D 2.2 kytketty automaattisen lähetyksen SKYACTIV-Drive kuusi vaihdetta.

– lisätietoja: niin tulee uusi Mazda CX-8.

Nissan Leaf 2018

Yksi sähköautot suosituin planeetan, Nissan Leaf, julkaistiin myös Uuden sukupolven vuonna 2018. Sen virallinen debyytti tapahtuu vuonna Frankfurtin autonäyttelyssä ja voimme ennakoida sinulle mielenkiintoisia tietoja.

Cuidadosísima aerodynaaminen ja merkittäviä parannuksia energiaan hallinta ovat kaksi keskeistä tekniikkaa Uusi Nissan Leaf 2018. Kiitos molemmille tekninen kehitys, on niitä, jotka ilmoittaa, että uusi sähköinen Leaf voit mennä noin 500 kilometriä yhdellä latauksella.

– lisätietoja: niin tulee Nissan Leaf 2018.

Adblock
detector