2018 Ford Focus: niin tulee uusi kompakti myynti-

2018 Ford Focus: niin tulee uusi kompakti myynti-

Hetki lähestyy. Lähtölaskenta yksi kehitysennusteisiin vuonna 2018, uusi Ford Focus. Neljännen sukupolven pian tulee totta ja voimme edetä, miten olla.

Ford Focus 2018: ensimmäinen kuva uuden sukupolven

Ford Focus 2018: ensimmäinen kuva uuden sukupolven

Ford Focus 2018: ensimmäinen kuva uuden sukupolven

Ford Focus 2018: ensimmäinen kuva uuden sukupolven

Se on epäilemättä yksi Parhaiten varjeltuja salaisuuksia viime kuukausina. Uusitaan tänä vuonna Volkswagen Golf, Honda Civic ja Hyundai i30, ja vain kaksi vuotta sitten Opel Astra, Renault Megane ja Seat Leon… entä ford Focus? Koska se tapahtuu, se on myöhäistä vaiheen kehitystyötä että merkki on ollut, ja on edelleen tehdä, absoluuttisesti mysteeri. Mystery tänään yritämme olla paljastava.

Ja se, että vaikka viime kuukausina he ovat nähneet jo liikkuvan naamioitu yksikköä (Mukaan lukien testaus muletos kautta Etelä-Espanjassa), Ford pysyy “top secret”. Tänään, meidän Schulte kuvittaja paljastaa ensimmäinen kuva mitä uusi Focus, kompakti, että Se debyytti ensi vuoden lopulla ja joka on neljännen sukupolven. Nykyisen, kolmas, Hän saapui vuonna 2010 ja oli määrittelemään uudelleen vuonna 2014. Joten hän pelasi … ja kun nykyinen Ford Focus, yksi autoista myydään aina meidän markkinoilla, on kadonnut ja listan 10 parhaan myyjät. Se …

Ja vielä, varmista, koska hänen Uuden sukupolven lupaa suuria parannuksia laittaa Ford Focus jälleen kärjessä luokan. Vaikka tällä hetkellä ei julkistettu monia yksityiskohtia, kaikki viittaa siihen, että uusi Focus julkaisee alustan. Sen avulla voit jo tarjota uusinta tekniikkaa, vihreämpi versioita ja kevyempi rakenne. Saksasta sanoa alentaa, vähintään 50 kg painaville.

Ford Focus 2018Esteettisesti 2018 Ford Focus mukauttavat Ford muotokieltä, ottaen monia ominaisuuksia jo nähtävissä uuden Fiestan, joka oli juuri esitellyt. Yhdessä virtaviivaistaa ja terävä etuosa, kompakti veto myös uudistettu suurempi tukialustan. Jos 4,36 metriä, Focus on aina kehui olla yksi pisimmistä autoista luokassaan, näyttää siltä, ​​että uusiminen ei halua jäädä junasta … mutta ei saisi nousta yli 4,50 metriä näyttää Honda Civic.

Ford Focus 2018: isompi ja dynaamisemman

Kuitenkin hyvä koko erottaa enemmän kuin Hyundai i30 tai Opel Astra (molemmat rajat lähellä 4,37 metriä), The Uusi Focus tarjoaa myös enemmän taistelua ja raideväli kulua yksi tilava ja siedettävä malleja sen segmentillä.

Enemmän tilaa ja paremman suunnittelun, mutta aina sama urheilullisuutta. Ford ei anna uudessa Focus 2018 tarjoaa jatkossakin yksi suora ja kompakti vivo käyttäytyminen. Kaikki käytettävissä olevat tiedot viittaavat siihen, tänään julkaisee osoitteen “aja wire”, eli mitään fyysistä yhteyttä pyörän ja etuakseli, joka vaihtelee säädettävä suhde nopeudesta riippuen ja tulee hyvin suora vaativissa tilanteissa urheilussa. Useimmat vakuutuksen keveys, jotka tarjoavat runsaasti tunteita.

ford moottoritUudet moottorit

Mekaanisesti 2018 Ford Focus sisällyttää nykyaikaisimmat moottorit tuotemerkki, vedonlyönti enemmän kuin koskaan erilaisia ​​EcoBoost bensiinin että niin hyviä tuloksia on antanut yhtiölle … ja me kaikki seuranneet perässä. hänen bloque 1,0 EcoBoost toimittaa keskus, vieressä Diesel 1.5 TDCi. Haarukka vaihtelee 115-150 hv tulisi kertyä kysynnän kompakti. Ja tietenkin huomiota uusiin 1,5 EcoBoost moottori myös 3-sylinterinen, 200 hp ja osittainen katkaisu sylinterien. Yksi jalokivien jo ylpeilee Fordin ensi vuodelle.

Yllä olisi myös jatkaa nykyisten versioiden ST ja RS Ne ovat hiipumassa niiden urheilullisuutta. Mitä lähetykset on käsivaihteisto vaihtoehto ja automaattista, jos PowerShift- Sinun pitäisi mennä lavalle … vaikka eivät sulje pois uusia laatikoita enemmän vaihteita (8? 9?) Näkemästä esimerkiksi Peugeot on jo sen uudessa 308 1 elokuu nopeuksilla momentinmuunnin, allekirjoittamalla Aisin.

kuitenkin ilmeisesti ole pulaa uudessa Ford Focus varianttien uusia propulsiojärjestelmien. Puute virallista vahvistusta, tulee olemaan parantunut Focus 100% teholla ja ne pitäisi myös näkyä Plug hybridiversiossa joilla on hyvä valikoima päästöttömiä autonomiaa.

Mitä laitteita, uusi Ford Focus on kaikki järjestelmät liitettävyys ja infotainment nyt saatavilla, kuten uusimman sukupolven SYNC 3, jossa on keskellä kosketusnäytön pitäisi ylittää 8 tuumaa maksimi Fiesta. Kompakti myös myös olla alku yhtiön autonominen ajo. Paljon järjestelmä ajo apua ja turvallisuutta tulee kruunattu vakuutus, yksi mielenkiintoisimmista kompakti markkinoilla. Hetken tuntemaan hänet kokonaan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

2017 Ford Focus RS … saapuvat!

Testasimme Ford GT 2017

Ford Mustang 2018 ja tahtoa

Adblock
detector