Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, kan du prøve en av de billigste Polo

Den minste motoren er en 1,0 Volkswagen Polo med to varianter: 60 og 75 hk. Etter testing av sistnevnte vår konklusjon er at, for visse anvendelser, kan være svært verdig.

Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, prøvde

Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, prøvde

Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, prøvde

Volkswagen Polo 1.0 MPI 75 hk, prøvde

Det vil være quienpiense at i en liten bil overskridelse av rikt 1.000 kilo av vekt optarpor en motor bare 75 hk, som det er tilfelle i denne Volkswagen Polo,Det er noe som kaste penger ved noe som betyr at det å gi avkall trekk nimbly. Men langt fra å være veldig bra, og som i mange andre tilfeller, det balanse seriøst, uten lidenskap eller forutinntatte normal bruk før de bestemmer seg. For å gjøre dette, sannsynligvis, mer enn én sjåfør vil finne at til syvende og sist, 75 CV er så få og hvis det er sant at det vil være en reaksjon på meteor akselerator, kan fordelen være tilfredsstillende.

Volkswagen Polo, en motor av Volkswagen Up!

den motor 1.0 den Volkswagen Polo er en tre identiske sylindere som brukes innenfor samme område, losVolkswagen Up! i også to versjoner, av 68 og 75 CV. I tilfellet med den første pol er erstattet av et 60 hk, mens den andre vil forbli uendret. Forskjellen mellom de to versjonene er utelukkende inthe elektronisk styring. Det er ansvarlig for den kraftigste motoren som er i stand til å strekke seg mer og dermed en større evne til å skalere hastigheten, får mer makt. For sin del, er det maksimale dreiemoment identisk i begge versjoner av denne 1.0 fler og VVT for din inntaksventiler: Er en måte å utvide området for å få en mer gunstig knutepunkt når motorbelastningen stiger i stedet for å måtte betale for et diagram kompromiss mellom lav og høy regime.

VW Polo 1.0 MPI 75 hk testdenne motoren Volkswagen Polo knapt i området identifisert som 1,0, uten etternavn, er det faktisk MPI, som det vises gravert på saken av luftfilter. Dette betyr at en motor Multipoint Injection, det vil si, en motor multipoint injeksjons som i seg selv kan virke litt relevant inntil nylig det eksepsjonelle er at det var en motor der injeksjonen bør utvikles i tråd admisión- men kontrasten i Volkswagen serien siden det er den eneste motoren i sitt slag som fortsatt overlever i den. Regelen i dag er det, i likhet med mange andre produsenter, er innsprøytning direkte, dvs. blir gjort inne i forbrenningskammeret. Det er en formel som gjør det mulig å optimalisere hver dråpe drivstoff og at siden mange år, bruker Diesel. men 1.0 denne Det er også noe eksepsjonell fordi ikke overforing av turbo. Begge argumentene Tom Tom tok noen andre som bidrar til dens raffinement, til poenget med å gjøre dem svært distintos- selv er i 1,0 TSI siste parti. En av dem, 95 CV, eksisterer også i Volkswagen Polo med denne 1,0 MPI, mens 115 hk versjon anvendes for tiden utelukkende i Volkswagen Golf.

den 1.0 den Volkswagen Polo forskjellig fra det som bærer Up! med identiske effekt når det gjelder bruk i hvilken konto, for eksempel med start / stopp-system. Dette systemet slår av motoren for å stoppe bevegelsen av bilen og starter automatisk, noe som er svært verdifull i bykjøring eller trafikkork og også gjør det svært presist, når det berører og forsiktig.

Den andre forskjellen er anekdotisk: når bilen må startes med nøkkelen, og i motsetning til hva som skjer i Up!, i Volkswagen Polo det er nødvendig å trykke ned clutchen.

VW Polo 1.0 MPI testVolkswagen Polo, en endring for bruk

Måten å skyve begge er like, med god området konsentrert mellom 2750 og 5500 omdreininger, selv om det er fullt mulig, og selv ønskelig om vi ønsker å få mest mulig ut av motoren, ta opp nesten hans regime injeksjon cut: det sto på 6500 rpm og maksimum strøm praktisk talt sammenfallende med det.

Bon appetit hjelper endringen, selv om bare fem-hastighet er rask, nøyaktig og smidig nok. som utviklingen er godt tilpasset til mulighetene for denne motor, med en femtedel av 29,4 km / t av 1000 km -den øverste hastighet oppnås ved 5.900 rpm- og uten store hopp mellom tannhjul oppstå: Den mest merkbare uten være mye, mellom andre og tredje. Dermed er dette manuell endring nøkkelen til å få en god motorytelse med overraskelse at de ikke gjør noe støy i denne versjonen Volkswagen Polo: det er verken mindre eller mer enn som representerer gjennomsnitts verktøyet med bensinmotorer mindre enn 110 hk.

Volkswagen Polo, for mer enn bare byen

Selvfølgelig, deres Fordelene er meget beskjeden. I det minste er det vurdering det fortjener en akselerasjon fra 0 til 1000 m over 37 sekunder: 37,4 s, nøyaktig. Det er blant de verktøyene som er solgt, den tregeste registrering; men vanskelig å tro tallene på grunnlag av opplevelser. Ja, fordi dette Volkswagen Polo trekk kyndig å slå trafikken, selv veier. Riktignok så er det viktig å få motoren til et levende system, selv gjør endringer i bruk og selv misbruker fjerde gir, men resultatet er verdt.

Og med denne utviklingen, den Volkswagen Polo 1,0 75 hk selv Det er lov å gjenopprette nesten lik mye kraftigere biler der endring virker mer fokusert på å stimulere forbruket. Eksempler? Ettersom det er mindre forskjell i forventet, mindre enn et sekund, mellom det som trengs for å akselerere 80-120 km / t hvis vi ikke slår endre og forblir fjerde eller femte blant denne Volkswagen Polo og hva Mazda2 1,5 SKYACTIV-G 90. Også andre mer potente som Clio 0,9 TCe 90 hk eco² S / S eller Hyundai i20 1.2 MPI 85hp avstanden ikke synes lavere enn forventet.

Denne endringen derfor hjelpe Volkswagen Polo å være mer dynamisk enn først antatt, men det er et problem for forbrukeren? Svaret er nei. Etter at alle forbruk av 5,62 l / 100 km veg og 6,68 i byen, Alltid ifølge våre tester, er det svært rimelig uten å være noe eksepsjonelt.

så dette Volkswagen Polo 1.0 MPI Dette er en utmerket motor for byen der det er behagelig å kjøre, komfortable og svært overkommelig; og dens umiddelbare periferi. Men, og som har blitt sagt, det kan godt gå videre fordi du kan flytte rundt raske veier med trafikk på konvensjonelle veier og utføre forbikjøring langsomme kjøretøy som lastebiler. Bedre, og hvis endringen er brukt, men så sant som det er her tydeligst vist sine begrensninger. Vil logisk mer om sine sjanser laste byttedyr med en romslig innvendig plass for fire voksne, med bakseter i den beste kategorien, og et bagasjerom med en kapasitet på midten i sin klasse.

I oppførsel skiller seg ikke fra de av andre Volkswagen Polo som det Det er behagelig og, på samme tid, stabil, med atferd i alle slags kurve som føles langt bedre enn hva som er i stand til å gi av motoren din. Vi føler imidlertid at i tilfelle av denne enheten, utstyrt med Nexen nblue hjul, at oppførsel, spesielt nedbrytes raskt dersom underlaget er fuktig fordi de også raskt miste grepet. Tørr, men ingen feil å sette. En demonstrasjon av dette er som sin mer enn riktig bremseevne under disse forholdene.

VW Polo 1.0 MPI 75 hkVolkswagen Polo, er sparing en suksess

den 1.0 motor på 75 hk den Volkswagen Polo Det kan kombineres med Volkswagen Polo tre trim nivåer: A-Polo, den eneste med Edition versjon 1.0 av 60 hk og er forbundet Advance. Sistnevnte er mer standardutstyr og som er flere alternativer tilgjengelige. Og gir seriell, bortsett klimaanlegg, forbedringer og ekstra leselys for bak beboerne, forfengelighet speil i solskjermer med lys, justerbar høyde eller skinntrukket ratt og girkule, så mange tilleggsutstyr forsetene .

Men kanskje Den mest anbefalte tre er, i mange tilfeller, Volkswagen Polo A, en spesialversjon for 120 euro mer enn standardelementene Edition lettmetallhjul 15", CD-radio med berøringsskjerm 6,5" eller Bluetooth, den multifunksjonsrattet og kjørecomputer. I tillegg kan det bli beriket med klimaanlegg, (645 euro), inneholder pakken regnføler og lys (140), kontroll av marsjfart (380), kollisjonsputer (725) eller browser (735) . Er ikke mange funksjonelle elementer som de som er tilgjengelige i Advance, og heller ikke hans team serien så rik; men nesten 1400 euro utgjør mindre listeprisen: A-Polen i tre-dørs versjonen representerer 13990 euro; fem, 560 mer, som resten av Volkswagen Polo.

Du kan også være interessert

Mazda 2 1,5 SKYACTIV-G 90 mot Volkswagen Polo 1.2 TSI 90

Test: Volkswagen Polo 1,2 TSI 110 BMT, teknologisk verktøy

Test Volkswagen Polo 1.4 TDI 75 hk

Adblock
detector