Renault Zoe, i faktiske kjøring: 309 km med autonomi ... uten innsats!

Renault Zoe, i faktiske kjøring: 309 km med autonomi … uten innsats!

Renault Zoe elektrisk bil får et batteri med en kapasitet på 41 kW, nesten det dobbelte av forrige. Takket være denne tekniske endringen, Skyrockets autonomi.

Renault Zoe 2017 test

Renault Zoe 2017 test

Renault Zoe 2017 test

Renault Zoe 2017 test

Zoe Renault R210, de første som kommer i 2013, hadde en motor som var kontinental og et batteri på 22 kWh. Som navnet antyder, er godkjent autonomi var 210 km. Den neste evolusjonen av dette elektrisk verktøy av tilsvarende størrelse til Renault Clio (riktignok noe høyere) ble fremstilt med utseendet av den versjonen av Renault Zoe R240 2015. Igjen, hans navn gjort omtale av autonomi innhentet i NEDC sykluser, de 30 km utvidet, takket være en mer effektiv motor, Renault nå produsert i stedet for Continental, og som den opprinnelige makt. En annen liten detalj er at mens kunne motta den første rask lading (43 kW), kan den andre bare gjør det delvis hurtig (22 kW).

Renault Zoe, andre generasjon batteri

Begge versjoner har vært samboende så langt, på hvilket tidspunkt ikke lenger de er erstattet av andre med nye motorer, om ikke med sine respektive 22 kWh batterier skal erstattes av andre av 41 kWh. Det nye batteriet veier bare 15 kg (få mer hvis vi tenker på at massen er 305 kg). På grunn av at økning på 46 prosent kapasitet, det nye batteriet utviklet med LG Chem og identifisert som Z.E. 40 gjør Renault Zoe den elektriske bilen høy produksjon og rimelig pris med batteri som lagrer mer makt og kan gå videre. Nevne prisen er viktig når det er Tesla batteri med elektrisk energilagring 70 og 90 kWh.

For å øke kapasiteten på batteriet har passert oppskrift på den ene side ved forbedre mengden av metaller som lagrer elektrisitet; mens på den andre, har tatt bedre nytte av tilgjengelig plass, hevelse av størrelsen på cellene og å eliminere unødvendige mellomrom mellom dem. Som ovenfor, er batteriet 12 moduler og 192-celler.

Renault Zoe 2017Nissan Leaf og BMW i3, både gjennom dette året, er to av hans nærmeste rivaler for å være elektriske kommende dimensjoner (ikke priser) og hadde allerede fått sine batterier i versjoner “2.0” utvide sin autonomi henholdsvis 250 km den første (30 kWh) og 300 km (33 kWh) av den andre.

Renault Zoe, opp til 400 km med elektrisk rekkevidde

Hva gir av seg selv 41 kWh i en elektrisk Renault Zoe ut? For hvis vi følger den eneste virkelig sammenlignbare tall for hver andre modeller (langt ikke representerer faktisk bruk), som er oppnådd i NEDC godkjenning sykluser er 403 km som kan dekkes utmattende alle nyttelasten i kombinasjon med de mest moderne motor, som gjør det Renault. Disse versjonene, i den syklusen forbruker 10,2 kWh / 100 km, De er nå kalt R90 Z.E. 40.

På den annen side, Continental motor fortsatt på tilbud (På R210) også den kombinerer Renault Zoe Det nye batteriet 41 kWh. I dette tilfellet, å bruke mer (11,1 kWh / 100 km med NEDC-standarden), er autonomi 370 km, dvs. 160 mer enn det som ble oppnådd med 22 kWh batteri.

den Fordelene er identisk for denne versjonen Q90 Z.E. 40 (homologert 88 hk) som du får R90 Z.E. 40 (92 CV). For dette Zoe Continental motor prisøkningen er 750 euro, mens den største fordelen er knyttet til denne muligheten, som R210, for å være i stand til å støtte hurtigladingHvis vi kan få tilgang til en forbindelse 43 kW (strømforsyningen er jordet til 63 A), tilbakebetale 80 prosent strøm fra batteriet, hvis den er tom, i 65 minutter; mens R90 Z.E. 40 tar å fylle fullstendig, mer: krever 100 minutter, deretter grense innlagt strømmen er 22 kW (32 A).

Realistisk, Renault ikke bare gir data oppnådd autonomi i en syklus av simulert kjøring, slik som nedc, men også legger på databladet litt mer relatert til autonomi, og på grunnlag av de forhold som alle førere kunne funnet i dag. dermed De sier at gjennomsnittlig rekkevidde i sommer er 300 km til R90 Z.E. 40, og i vinter, 200 km. Q90 for Z.E. 40, henholdsvis 280 og 180 km. At forskjellen på 100 km er forklart av høyere energiforbruk involvert sirkulerer i dårlige miljøforhold. Blant disse forbrukerne, og selv om Zoe anvender en varmepumpe som er mer effektiv enn andre systemer for å tilveiebringe termisk komfort i kupeen er oppvarming: i en termisk bilmotor varme for å varme opp kupeen kan bli anvendt, men elektrisk telles ikke i varmen, på den annen hånd, et tap av energi. Andre elektriske forbrukere oftest aktivert i dårlig vær er vindusviskerne, lys, oppvarmet bakrute, etc.

Renault Zoe 2017Renault Zoe, real forbruk over 300 km med autonomi

Vi spilte sjekke hvor mye disse fordelene er justert til å bruke vi kunne gi den nye Renault Zoe R90 Z.E. 40 i normale turer og for at vi gikk til Lisboa (Portugal) der, på den annen side, for første gang, og vi kunne kjøre Renault Zoe Original.

I den første del, med intermitterende regn og temperaturer rundt 11 ° C, tilstander som har sin opprinnelse ved bruk av ulike elektriske forbrukere, i tillegg til klimaanlegget arbeider for å holde de to beboere ved 22, rode 161 km og ved det punktet av reisemålet, selv rådighet energi til å ha gjort 148 mer. Derfor bruker Renault Zoe R90 Z.E. 40 veier, ved relativt lave hastigheter (42,1 km / t gjennomsnitts) som tillater trafikk og veien, hadde vi konsumert et gjennomsnitt på 13,3 kWh / 100 km og vi kunne ha oppnådd intet mindre enn 309 km én lading.

Lades av den andre delen av touchdown (en dag på hvilken kraft belastet regn, vind og kulde) vil drives for det meste allerede motorveier. I dette tilfellet, å opprettholde en gjennomsnittlig hastighet på over noe 90 km / t har vi funnet at det var fullt mulig å reise rundt 230 km. Vi har også hatt muligheten til å bevise det, holder en gjennomsnittlig hastighet på 120 km / t strømforbruk forble omtrent 22 kWh / 100 km som ville tillate, takket være den nye 41 kWh batteri, nå ca 190 km.

Renault Zoe, et valg av vekt å termiske hjelpemidler

Med disse autonomier Renault Zoe kan godt bli, i mange tilfeller, allerede i en effektivt alternativ til verktøy med bensin- eller dieselmotorer.

Studier som den nettopp presentert den prestisjetunge Massachusetts Institute of Technology (MIT) foreslår at det i dag, elektriske biler for salg kan erstatte 87 prosent av biler med forbrenningsmotorer, i henhold til størrelsen av de forskyvninger som drives av dem; men i tilfelle av Renault Zoe, går det også utover andre elektriske med sin autonomi, erstatningsraten kan bli betydelig høyere og godt over 90 prosent.

Renault Zoe 2017I tillegg Renault Zoe R90 Z.E. 40 er fortsatt en bil rolig tur, som utleverer absolutt trekker som kan bli funnet i biler hvor det er en endring av tannhjul (her er ikke nødvendig) og myk. Akselererer raskt ved lave hastigheter og har en toppfart på 135 km / t, hvis vi ønsker å øke autonomi er begrenset til å bruke Eco-knappen i 90 km / t. Samtidig Forbruket reduseres, for eksempel, luftkondisjonering, som arbeider mer gradvis.

Utførelsen av Renault Zoe R90 og Q90 sammen med batteri Z.E. 40 er nemlig lik de som R240 og R210 Renault Zoe substituert.

Det har også en lavest kostnad per kilometer, i form av energi som brukes, enn noen tilsvarende varme motoren alternativ.

Renault Zoe, kjøpe nye formler

Så langt formelen for kjøp av Renault Zoe var hovedsakelig kjøpet av bilen med bilbatteri i minimum 69 euro månedlig avgift ble betalt, men variabel i alle fall så kilometer gitt årlig og varigheten av kontrakten. Denne typen oppkjøp Zoe gjenstår, men Nå mulighet til å erverve batteriet er også generaliserer, anekdotisk var det en mulighet tilbudt til brukeren fra salgsnettverk før.

Dermed blir ny Zoe Renault R90 Z.E. 40 koster 24,625 euro i tilfelle av livet, 26425 ferdig i Intens og 29 225 nivå med den nye Bose, alltid med batteriet på leiebasis, mens vurderer å anskaffe Det bør legges til disse prisene ytterligere 7.500 euro. Selv om batteri å kjøpe i stedet for å leie, Renault vil ta, på slutten av sitt liv, resirkulering det samme. Faktisk, Garantien gjelder ikke varierer, noe som er 8 år eller 160.000 km uansett formel kjøretøy kjøp.

I utleiesituasjonen, kan brukeren kreve utskifting av batteriet når det har mistet 25 prosent av sin nyttige lagringskapasitet.

Renault også tenkt tilfredsstille de som likte litt primal Renault Zoe med batteri, av 22 kWh kapasitet og ønsker å endre de nye 41 kWh. I dette tilfellet, forslag fra det franske merket er utveksling av en for den andre ved betaling 3500 euro Det er inkludert både det samme batteri som oppgavene for fjerning og montering eller resirkulering. Telles for kunder som ble kjøpt R240 Zoe kostnaden av denne muligheten vil være 9900 euro.

Men den 22 kWh batteri ikke forsvinne fra den nye Zoe serien, siden i det er opprettholder en versjon navn Entry som blir tilsvarende til den foregående R240 Renault Zoe. Pris, selvfølgelig, er mindre (standard utstyr er lik som overveid i livet finish) som har den mest kapable batteri: Det koster 22,125 euro hvis batteriet er leid ut, 29,625 euro, som er ervervet.

Renault Zoe, forberedt for Car Sharing

Entry (gitt med batteriet 22 kWh) og liv (med 41 kWh) har en tilsvarende konvolutt og danner den grunnleggende Echelon tilførselen. I sin liste over utstyr er leseren, automatisk klimaanlegg, cruise control og limiter, de elektrisk justerbare speil, boot og nøkkelfri adgang eller ZE Voice som gjør det mulig å styre enkelte funksjoner ved hjelp av stemmen. Også alternativene er lik: Felger 16 “(289 euro), pre-installasjon av alarm (gratis alternativ) eller, og ikke en liten detalj, tilrettelegging for bruk i bil deling (247 euro), noe som er tilfellet med Intens versjon. Som kan gi en idé om at Zoe kan godt bli biler til rivaliserende prosjekter som allerede er i gang som emov (PSA som partner av Eysa og hvor Citroën C-Zero brukes) eller Car2Go (med elektriske versjoner Smart Fortwo).

Renault Zoe 2017Renault Zoe, ferdig Bose

den høyere nivå av etterbehandling av den nye Renault Zoe Z.E. 40 er det nye Bose. I tillegg til en bestemt farge, kalt gray Rodio (409 euro), har den lettmetallhjul 16 “sorte, ett brun skinninteriør og innskudd eller karakteristiske dashbord trim, miljø ventilasjonsanleggene, R-Link skjermen, knotter, høyttalere, osv Også gulvmatter eller dørstokker Zoe Bose skille fra resten, men mest bemerkelsesverdige er stereo med syv høyttalere. I tillegg har det også unike funksjonelt utstyr, som en korsryggstøtte i førersetet, oppvarmet i de to forsetene (med tre temperaturnivåer) fortau eller reversering kamera.

den intensitetsnivå, mellomprodukt i tilfellet av å bære batteriet Zoe andre generasjon, Det har elektrisk sammenleggbare sidespeil og aluminium hjul 16 “bitonale. Det er også noen endringer i fargen på plast, krom profiler eller til og med en gratis utstyrspakke som legger innslag av blått. Som for andre funksjonelle utstyr til Entry Liv summen eller den nevnte legering serien, Arkamys lydutstyr, sensor for aktivering vindusviskere og lys, elektriske vinduer bak i tillegg til sjåføren stige og falle med en touch, eller bak parkeringssensorer. Del hjul 17 “(247 euro) i alternativ med Bose og på en måte kan det nærme levering av dette ved å ha kameraet bak parkering alternativ (165 euro nå, før det var standard) eller tredje bakre hodestøtten (41 euro), Bose har som standard.

Den vanligste alternativet for alle Zoe De er i den utvidede mapping for leseren R-Link System (99 euro) og metallisk maling, mye som noen er spesifikke.

I området fra null utslipp fremdeles forblir den første Renault Renault Zoe Societé, en to-seters versjon transformert til bruk ved selskaper (det har et lasteområde som overstiger 800 liter), for øyeblikket, forblir tro til batteriet 1.0, de 22 kWh; er det imidlertid ventet å erstatte den i fremtiden, som andre Zoe, ved 41 kWh.

Du kan også være interessert

– Det er Renault Zoe 2017

– Renault Zoe Societe elektrisk bil selskaper

– Elektriske biler vil reise 400 km med 12 minutters lading

– Renault Zoe teste Intense, kjøtt byen

Adblock
detector