Vi testet BMW 520d, er det mest avanserte saloon øyeblikk?

Vi testet BMW 520d, er det mest avanserte saloon øyeblikk?

Selv om bildet ikke synes å utvikle seg også, den nye BMW 5-serie skjuler en veritabel skvadron av innovative teknologier. Vi prøvde en av de mest spektakulære salonger.

Den nye BMW 520d, test: alle målinger

Den nye BMW 520d, test: alle målinger

Den nye BMW 520d, test: alle målinger

Den nye BMW 520d, test: alle målinger

Det lille som virker utvikle seg konseptuelt bil og i hvilken takt gjøre teknologisk add-ons som, ikke overraskende, i stor grad definere sin fremgang. kanskje "involusjon" bil og særlig av de mer tradisjonelle formater, har SUVer brutt inn i vårt samfunn som de har gjort, spille grunnlag av nye linjer, proporsjoner og former, den sanne utviklingen av bilen. Konfrontert med denne refleksjonen, det jeg mener er at den nye BMW 5-serie sedan har avansert som uten fanfare fornye sitt image og forbedre livability i vitnesbyrd bak og bagasjerommet kapasitet, men det endelige produktet innebærer mye mer enn det.

følelsen kvalitet, eleganse og driver teknologisk innhold på alle områder i dag føre meg til å oppfatte hva en dyp evolusjon BMW 5-serie er sant at, som alltid i den splitter politikk og Valg sterkt påvirker oppfatningen og troverdigheten til modellen. Og jeg tror at, som i andre anerkjente produsenter, regningen basen BMW må legge ikke mindre enn 20 prosent mer å føle forskjellen verdi merkevare. For å gjøre dette i 5-serie (som pressen enheten vi hadde), gjør muligens resultatet Verdens beste sedan i sin klasse.

BMW 5-serie: med skap

Stolt av å ha en BMW eller en annen prestisjefylte merke begynner å vise fjernkontroll (Det er sanne kunstverk), et supplement som i den nye BMW 5-serie foreslår også nye funksjoner og verdier. Jeg mener nøkkelen forbundet med valgfri berøringsskjerm fjernkontroll parkeringssystem. Nøkkelen vil passere en mini versjon av smarttelefonen vi vet, slik avant-garde element som kanskje klumpete å bære i lommen, men som gjennom sitt berøringsskjerm kan få tilgang (Opp til 300 m) til visse opplysninger fra bilen (autonomi, statuslamper, dører, etc.), program og aktiver ventilasjon eller manøvrere fjernstyring fra utsiden av bilen (i dette tilfellet bør du være neste) for å parkere den og desaparcarlo på trange steder. Det kan virke teknologisk avfall … men hva sist. Selv om jeg har også spurt om nøkkelen når integrert i vår mobile seg med den aktuelle søknaden.

BMW 5-serielasting teknologien i den nye BMW 5-serie er bred og, for ikke å belabor for ny (den åpnet 7 Series, som nøkkelen) Jeg skal fortelle deg at radio støtter gestural kommandoer for hånd for å justere volumet og endre stasjon. til "veteraner" Kanskje vi foretrekker fysiske Basten og rattet eller stemmegjenkjenningssystem for disse pliktene (og andre), men igjen … hva passere. Jeg ønsker ikke å overse hele adaptive LED-lykter, for eksepsjonell lyskvalitet og lage variabler som unngår blende lang. Og jeg følger ikke beskrive for deg dets utstyr som ville være en endeløs historie, men stoppe kommenterer mange interessante ting (dykker ned i den semi-autonome kjøring, internett …).

BMW 5-serie: inside

Hvis utenfor utformingen av den nye BMW 5-serie ser kjent ut, det samme vil virke inne, men igjen teknologien har mye å si. Vi fant en tabell som gjenskaper den tradisjonelle BMW design (analoge runde ringer strenge), men (tidligere valgfritt) digitalt display, som foreslår ulike design og funksjonalitet fra kjøremoduser ECO PRO, Comfort, Sport og adaptative (ECO og Sport moduser kan tilpasse tillegg). den sentraldisplay er 10,2 inches og moderne grensesnitt med intuitiv fargegrafikk håndtering, eller fra den nøyaktige iDrive sentral kontroll eller ved berørings ordre på den samme skjermen er verdsatt.

den cockpit av BMW 5-serie er superb, for kvalitet og ergonomi. Fortsetter å understreke statuesque joystick spak typen automatgir og kan ha stor head-up displayet konfigurerbar. Både fører og passasjer som behandling er fortrinnsrett (valgfri seter ergonomi er perfekte stykker) og alt du berører og se jeg sender en meget høy kvalitet som du setter pris på mer så når du trykker på startknappen.

Når det gjelder rommelighet, den nye BMW 5-serie har vunnet en centimeter i den bakre og, uten å være henvist av sin egen størrelse, er sete plass god. Som for forbedringer annonserte bagasjerommet er oppfylt, og har bekreftet 20 mer enn i de foregående 5-serien liter. Det er en middelverdi i et segment, men det ser ikke ut til å tilsvare boot kapasitet størrelsen på bilen.

SPACE BMW 520d
foran bredde 149 cm
bakre bredde 142 cm
foran høyde 90-97 cm
bak høyde 93 cm
benplass 76 cm
bagasjerom 520 liter

BMW 520d: motor

den motor isolasjonsnivå 2.0D Diesel 190 hk Verdig er nytt BMW 5-serie sedan er. Aldri før i noen BMW har det virket så glatt og slå av lyden av denne motoren. Hva har alltid vært referansen presser hardt og godt, og bruker svært lite, og deres oppførsel ikke bare opprettholdes, men det er florerer. den aluminium chassis og kropps og andre strategier lett konstruksjon i den nye 5-serien er det ført oss til å verifisere som veier noe mindre enn den tidligere modellen (som er noe større ny) og følgelig forbedre ytelsen og forbruk.

BMW 520dden 2.0D er en fryd av hvordan du føler deg, hvordan du lytter mellom rivaliserende Diesel og hvordan å presse hele tiden. utmerket 8-trinns overføring Steptronic den BMW 520d forsikring involvert i den mekaniske kvaliteten på hele. Også forblir målestokk for sin glatte og hurtige overganger, noe som bringer mye komfort i rollen luksus sedan 5-serie, så effektiv hvis det blir i sports sedan.

FORBRUK BMW 520d
forbruk byen 6,9 l / 100 km
forbruk Highway 5,3 l / 100 km
gjennomsnittlig forbruk 6,0 l / 100 km

BMW 520d: Komfort med M

Jeg har følelsen av at BMW har jobbet spesielt på kvalitet og komfort rulling av den nye serien 5. Dens utsøkte slitebanen, mekanisk isolering Kjøring og føler har gjort meg til å føle mer raffinert enn den forrige produkt, men ikke ved å enkelt produkt evolusjon (også), men av ren intensjonalitet. Verken M Sport pakke og annet tilbehør signert av BMW Motorsport i enheten under test har de gjort meg endre mening. Først av alt fant jeg en bil med en ekstremt høy kjøreglede. sikker på aktiv demping (Valg enn å legge til) Jeg føler involvert i 5-serien, og på samme måte som påvirker deres enorme dynamiske evner.

YTELSE BMW 520d
Acel. 0-100 km / t 7,48 s
Acel. 0-1000 meter 28,6 s
Forbikjøring 80-120 km / t 5,73 s
Loudness 100 km / t 63,0 dB
Loudness 120 km / t 65,7 dB
Bremsing fra 140 km / t 68,0 m
vekt skala 1,743 kg

den BMW 520d Det føres bort veldig lett, fra spinne fin tid, støtter i svinger mye selvtillit og føler super stabil. i Sport-modus, med demping arbeider med sterkere lover, "lysere" enda mer kjøre men aldri radikal sine reaksjoner. Dens bremse søker også å formidle komfort uten å straffe ytelse. Pedalen har slått meg luftigere Jeg husker hva, da jeg ikke husker så godt stopp fra høy hastighet i forrige serien 5. Den store utviklingen går inne. Og det viser.

Rabatterte priser (februar 2017) BMW 520d (fra 49 400 til 51 950 €)

Du kan også være interessert i:

Alle nye BMW 2020

Den nye BMW 3 vs Mercedes C-klasse

Den nye BMW X2 … og dens rivaler SUV

Adblock
detector