Bekreftet! Lada Niva, blir myten

Bekreftet! Lada Niva, blir myten

Administrerende direktør i AvtoVAZ, Lada merkevare eieren av selskapet, har annonsert at Niva vil erstatte … en ny Lada Niva. Har vi virkelig være XCode?

Lada Niva: gjenfødelse i 2018?

Lada Niva: gjenfødelse i 2018?

Lada Niva: gjenfødelse i 2018?

Lada Niva: gjenfødelse i 2018?

Duster Dacia basen -eller Sandero, at den samme DA- tjener som utgangspunkt bare moderne SUV som i dag utgjør AvtoVAZ: den Xray. Det er en del av omfanget av denne produsenten med andre biler som Lada Vesta, Granta, Kalina, Largus og … Niva!

Ja, både i Russland og i andre land som Spania -Her som følger 4×4- Lada for salg denne legendariske SUV was’m her spesielt på slutten av 80-tallet og tidlig på 90-tallet da det ble solgt med en knusende argument: en pris på 999.999 pesetas (6,010 euro) – født da at landet var Sovjetunionen og at det i dette året, vil slå 40 år i produksjon.

den Lada Niva Det var alt eksotisme i sine gyldne år, når ikke på seg en bil-feltet, som i hans tilfelle, hadde han en selvbærende chassis -f.eks som nå skjer med SUV-, brukt som et utgangspunkt for å utvikle en enkelt plattform-turisme i en Fiat 124 i tilfelle av Niva- og utvalget dannet de utelukkende bensinmotorer imidlertid mye Diesel- hadde konverteringer.

Produktiv og kontinuitet har brukt år i takskjegget og til slutt AvtoVAZ -den selskap som produserer og Renault er største aksjonær ser ut til å ha nådd beslutningen om å gi det en fortjent pensjon denne SUV. den Administrerende direktør i firmaet, Nicolas Maure, har bekreftet at hans selskap allerede jobber hardt med en ny generasjon av denne bilen vendt det tjueførste århundre. La oss merke i denne forbindelse at den nyeste prototype av SUV-lignende dimensjoner presentert av merkevaren, i august i fjor, var det Lada XCode, så du kan like godt se ut eller være direkte denne modellen, gitt troskap som biler av dette merket gå fra å være en konseptbil til en produksjonsbil.

Selvfølgelig, i et forsøk på å dra nytte av forretnings synergier for å redusere produksjonskostnadene for erstatning Lada Niva ikke ty til spesifikke ressurser, men konstruktive elementer som er felles for biler av andre merker konsortium vil bli brukt. I dette tilfellet, selv om det ser ut som mye av hva som kan bli funnet i Lada Niva ville bli delt med Dacia Duster, han har ikke skjedd så sikkert selv ha denne muligheten. Selv noen medier som vil bli forkastet også.

Lada X-kodeHva synes sannsynlig er at fremtiden Lada Niva (i hvert fall med dette navnet i det russiske markedet) vil være i salg neste år og, i motsetning til den nåværende, ville det være for salg ikke bare tre-dørs kroppen, men også fem.

Sent i fjor, AvtoVAZ aksjonærer på en ekstraordinær generalforsamling godkjent ekstra utstedelse av 3,3 millioner aksjer og en oppkapitalisering av selskapet verdt 1,1 millioner euro. Renault og sin partner Nissan uttrykt støtte til planen og lovet å kjøpe aksjer til en verdi 350 millioner euro, bevegelser slik at ville støtte lanseringen av nye modeller som Lada.

foreløpig Chevrolet Russland har ikke lenger i sitt tilbud med Chevrolet Niva, en modell som produksjonen startet i 1998 et joint venture med AvtoVAZ og faktisk ble formelt oppdatert versjon av Lada Niva eller, som det også var kjent denne modellen, VAZ 2121; blant annet med hensyn til motor 1.7 for det lokale markedet. Til dags dato, prototypen vist i august 2014 Chevrolet deres fremtid Niva har ikke blitt satt i produksjon.

Du kan også være interessert

– Lada X-Code, fremtiden SUV liten Russian

– Lada Niva Urban: en klassisk renovert

Adblock
detector