Hva fint kan sette deg hvis du tar førerkort utløpt?

Hva fint kan sette deg hvis du tar førerkort utløpt?

Har du ikke lagt merke til at du måtte bli fornyet førerkort? Ikke slappe av. Hvis du “fanget” du kan betale en stor bot.Hva fint kan sette deg hvis du tar førerkort utløpt?

Sure til tider, både identitetskortet driveren som vi så utløpsdato, og vi har lagt hendene til hodet. Men hvis den utløper innen en uke! Når du kjører, kort Det er et obligatorisk dokument som vi alltid bære med oss. og Du må være i kraft. Kjøring med et utgått lisens er som å kjøre uten gyldig førerkort, som kan føre til problemer hvis sikkerhets- agenter spør oss under vår stasjonen.

Hvis vi får bak rattet i en bil med førerkort er ikke i kraft, den greit kan nå 500 euro, intet mindre. Det er en krenkelse kvalifisert svært alvorlig under artikkel 384 i straffeloven, som det er straffet “med fengsel tre til seks måneder eller med en bot på tolv til tjuefire måneder eller å arbeide til beste for fellesskapet av trettien nitti dager. “Det fine er det samme som om vi ikke hadde tatt tillatelse noensinne.

Midlertidig førerkort: tre måneders varighet

På den annen side, hvis du går til fornye tillatelsen legesenter tilsvarende godkjent, du vanligvis ikke levere den nye førerkort på den tiden. Du får en midlertidig tillatelse å kjøre, du har bare tre måneders sikt. Tidspunktet for når administrerende tilsvarende trafikk bør sende det nye kortet. Den midlertidige Fullmakten gjelder kun for kjøring gjennom Spania og må ledsages førerkort utløpt.

Så vi vet allerede. Hver nå og er ikke mer enn spørre om datoen for utstedelse av vår lisens å vite når det ikke lenger er i kraft.

Du kan også være interessert

Hva er straffen for å ikke bære dokumentasjon bil?

Hvordan førerkort. Steps

Adblock
detector