Alle nye små biler 2017: Revolution!

Alle nye små biler 2017: Revolution!

Selv om SUV fortsatt dominerer markedet, nyttekjøretøyer kunn revolusjon i 2017. Det vil være mer enn 20 nye funksjoner, mange av de store salgsmarkedet.

Nyttekjøretøyer som ankommer i 2017, merke til merke

Nyttekjøretøyer som ankommer i 2017, merke til merke

Nyttekjøretøyer som ankommer i 2017, merke til merke

Nyttekjøretøyer som ankommer i 2017, merke til merke

Og snart farvel 2016, og etter å ha tatt lager av året for dager vi skal, er det på tide å begynne å narre deg. og hva kommer i 2017 er mange nye funksjoner bil. I de kommende dagene vil vi vite at av alle segmenter, men i dag er vi i gang med nye verktøy som kommer. Vær oppmerksom annonsert og nye Seat Ibiza, VW Polo, Ford Fiesta, Nissan Micra, Kia RioMer enn 20 nye produkter! Du telle dem alle i alfabetisk rekkefølge.

Automatisk Citroën C3. I mars.

den nykommer Citroen C3 får gjennom første kvartal en viktig nyhet: automatgir, du kan kombinere med sine mest populære motorer. Vi kan snart føre.

Citroen C3Citroen C3 Picasso. I oktober.

Den nye Citroen C3 Picasso Det vil bli produsert i Spania, i General Motors fabrikk Det har i Saragossa, sammen med den Opel Cross X (Substitutt Meriva). Begge modellene er montert på samme plattform og deler mange komponenter.

Fiat 500L. I april.

dette liten minivan Italiensk merke vil få kosmetiske endringer på innsiden og utsiden, samt forbedringer i utstyr. En “facelift” av en alltid interessant Fiat 500L, som også vil påvirke modeller Trekking og Living.

Fiat Panda. I september.

Italiensk praktisk nytte nettopp fått en liten oppgradering, men neste høst, og vil lansere en ny generasjon. helt Nye Fiat Panda, derfor bør være for salg i de tidlige stadiene av 2018.

Ford FiestaFord Fiesta. I juni.

Åttende generasjon av den populære Ford Fiesta, en av de store nyvinninger i året. Mer allsidig enn noensinne, nye Fiesta vil ha luksuriøs finish Vignale, en ny variant med klar SUV aksent partiet kalles Active, og vil ikke gå glipp av sportsinnstillingen ST-Linje.

Hyundai SUV-segmentet B. I september.

Hyundai vil viktig utvikling i 2017 snart begynne. Merket allerede offisielt bekreftet som i september 2017 viser offentlig med en New Small SUV rettet mot det voksende segmentet.

Kia Rio. I april.

lengre (Totalt 4,06 meter) Bredt og noe lavere vil Neste generasjon Utility Kia Rio, den fjerde, som bare finnes fem-dørs versjon av denne tiden. Den nye Rio vil innlemme Moderne turboladet tresylindret 1,0 T-GDI, som det allerede tilbys i Kia Cee’d i to effektnivåer: 100 og 120 hk. Under 1.2 atmosfære av 84 CV skal tilbys. i diesel, den nye Rio vil komme med mekanisk 1.4 70 og 90 CV. En sportslig overflate GT linje vil bli tilbudt med tre-sylindret motor med 120 hk og diesel 90.

Kia RioKia Picanto. I april.

tredje generasjon Kia Picanto liten urban. den nye 1,0 tresylindret motor Det vil bli en av de naturlige funksjonene i denne koreansk statsborger. Innsiden, tar det også dagens design linjer og rundt en stor sentral skjerm vil bli definert resten av dashbordet.

Kia Rio SUV. I oktober.

Svært lite er kjent om andre Kia vil lansere ny SUV i bilen segmentet i 2017. Den er basert på den samme struktur Hyundai, og sånn, det øyeblikket navnet er ukjent. den Renault Captur, Nissan Juke og Peugeot 2008 allerede de har ny konkurranse … og veldig alvorlig.

Nissan Micra. I mars.

den helt ny og revolusjonerende Nissan Micra kommer snart på markedet. debuterer dele plattform og motorer med Renault Alliance slik som hodeskade Diesel 0,9 og 1,5, som begge 90 hk, og det mål å gjenvinne nærvær blant verktøy, som vil det gi plass, lavt strømforbruk, tilkobling til det siste og kjøring hjelpemidler basert på omkretsen kameraer. Aksjer komponenter med neste Renault Clio, men design og tuning er fullt Nissan.

Cross X. Opel i juni.

Opel har endret tempoet for erstatte Meriva og i stedet for en kompakt MPV bruk har utviklet Cross X en SUV verktøy som faller under Mokka X og det vil bli bygget i Zaragoza anlegget fra en plattform delt med den neste C3 Picasso.

Renault Zoe Z.E. 40. januar.

den Renault elektrisk verktøy lanserer et nytt batteri mer kapabel, nesten dobbelt så brukbar kapasitet (må ikke forveksles med det maksimale, som Renault ikke rapporterer) at det hadde vært å bruke så langt: 41 kWh mot de opprinnelige 22 kWh for den nye Renault Zoe.

Renault ZoeSeat Ibiza. I mai.

Utvilsomt vil det nye Seat Ibiza være en av de flott nytt marked av året. I løpet av våren vil komme femte generasjon av denne modellen, å slippe MQB-plattform A0. Det vil bli større, med Sete blanding Léon konstruksjon og sete Ateca , flere tilkoblingsmuligheter og lavere forbruk motorer. Call bestselgende verktøyet dag.

Seat Arona. I desember.

en annen viktig nyskapning som vil komme Seat. Det vil vike Basert på den nye generasjonen de selger Ibiza. Den nye Seat Arona være en SUV som vil angripe den lille segment til å bli plassert under den Ateca som sin andre medlem SUV. Det vil derfor Nissan Juke rival, Honda HR-V, Renault Captur og selskapet skal måle rundt 4,20 meter.

Seat AronaFortwo og elektrisk Forfour. I januar.

Smart Det er fast forpliktet i bet fylt av elektrisk bil. Nye elektriske versjoner av sine modeller Fortwo og Forfour De kom på markedet tidligere i år. utmerket utvalg og en tid med svært stramme lade løfter.

Suzuki Ignis. I februar.

den Suzuki Ignis tilbake til markedet, og nesten 10 år senere bli ny liten SUV for bil segmentet. Det vil også komme med en motor med mikro-hybridisering. mer attraktivt og med mange Vist ambisjoner ‘off-road’: Det tilbys som et alternativ 4×4 ‘Allgrip Auto’ trekkraft. Løfter.

Suzuki Swift. I mai.

den nye Suzuki Swift vil markere ikke bare for forbedringer mekanisk nivå, men også av nye tilkoblingsmuligheter som tilbyr så vel som for innvendig med høyere kvalitet materialer.

Suzuki Swift Sport. I september.

modellen Suzuki Swift vil også deres spesielle sporten versjon, som kom på markedet noen måneder senere. Dette er en av de mest attraktive SUV for sin utmerkede forhold mellom pris og utstyr.

Toyota Yaris. I juli.

Det er ingen nøyaktig dato, men vi vet at i løpet av året avsløre neste generasjon Toyota Yaris. Som har skjedd ved andre anledninger, den hybrid variant bør komme snart, sikkert med optimaliserte batterier, mer effektiv og større rolle for elektrisk ledning.

Volkswagen Polo. I november.

den sjette generasjon den nye Volkswagen Polo vil se ut mer enn noen gang å Golf, minst størrelse, og det vil vokse til rundt 4.17 meter lengde. denne gangen Det vil være basert på MQB-plattformen, så du bør få en vektbesparelse på 70 kg, Best dynamikk, komfort og effektivitet.

VW Up! GTIVolkswagen Up! GTI. I desember.

nesten 115 hk fra en tre-sylindret motor 1,0 TSI, en manuell 6-trinns eller 7-trinns DSG, vil bli presentert snart den nye Volkswagen Up! GTI. Han veier videre mindre enn 900 kg, og vil være en av de mest fleksible og emosjonelle urban den aktuelle scenen.

Du kan også være interessert i:

En bestselgende verktøyet test

Det beste verktøyet for mindre enn 13.000 euro

Det beste verktøyet du kan kjøpe

Adblock
detector