Opel kommer i 2017: Insignia, to nye SUV ...

Opel kommer i 2017: Insignia, to nye SUV …

To nye SUV-en urban og en innbytter compacto- og Insignia med tre karosserivarianter vil være den viktigste nye Opel 2017. Og mer …

Opel vil presentere opptil syv nye, to av dem upublisert SUV i 2017

Opel vil presentere opptil syv nye, to av dem upublisert SUV i 2017

Opel vil presentere opptil syv nye, to av dem upublisert SUV i 2017

Opel vil presentere opptil syv nye, to av dem upublisert SUV i 2017

“7 i 17” meldingen presiderende hovedkvarter Opel i Rüsselsheim, Tyskland. Nylig var vi der for å snakke med henne President, K. T. Neumann, nær fremtid av merkevaren. Budskapet er klart og direkte: Det vil være 7 nye Opel for å se neste år. Noen vet allerede, for eksempel Ampera-e (Fortelle deg alt her); andre vet nesten alt, som Insignia fremtiden med tre varianter karosseri, og det er mange åpne hemmeligheter som forteller oss om to upubliserte SUV. også industri Opel Movano vil du oppleve en oppdatering. Og hvis vi ser på 2018, en tredje og imponerende SUV, i miljøet av 4,8 meter i lengde, vil fullføre en svært moderne utvalg.

Opel Insignia Sports Tourer Schulte

Opel Insignia: Grand Sport, Sport Tourer and Country Tourer

den nye Opel insignia Det er den første nyheten som kommer til hjernen, med sin Tre typer organer tilgjengelig. Den konvensjonelle Kombi (kombi) vil bli kjent som grand Sport og familie variant, som Sport Tourer. Dette vil vite crossover-versjonen vil bli utviklet som land Tourer. Ingen Pinchas her, forteller vi deg våre første inntrykk tidig generasjon insignia, at vi har gjennomført.

Opel Cross X Schulte

Cross X Opel: Meriva er den SUV

Cross X er navnet valgt å erstatte dagens Meriva, forutsatt stengt denne modellen minivan som har bodd to generasjoner, både produsert i Figueruelas anlegg i Zaragoza. Hvorfor navnet Cross X? Ifølge leder av Opel, K.T Neuman, "Vi pleide å differensiere X dristigere karosserivarianter". med Cross, fortsetter, "vi søker et annet navn, med mer eventyrlystne mentalitet, sporty". Cross X, som treffer markedet neste juni, Det vil fortsatt bli produsert i Zaragoza, og også monteres på dette anlegget sitt avledning for Citroen å erstatte dagens Citroen C3 Picasso C3 Aircross eller for Cactus.

Opel Future X 2017

Opel Grandland X: anti Qashqai

Senere, i november, vil det starte en SUV i vårt land over Opel Cross X og Opel Mokka X som kan måle tykt segment C. Som Opel vil fremstille etter Citroën i Figueruelas, når det gjelder segment C, den Opel fremtiden Grandland X du utvider informasjonen her vil bli gjort av Peugeot i Frankrike, hvor det franske firmaet produserer og Peugeot 3008. Allerede i 2018 Du bør nå en endelig Opel SUV, i nærheten av 4,8 meter og å ta fordel av den nye plattformen Opel Insignia, utvikles uten eksterne allierte og produsert i Rüsselsheim.

Adblock
detector