Peugeot 3008: Advanced prøve Grip Control-systemet

Peugeot 3008: Advanced prøve Grip Control-systemet

Sjåføren assistanse utvikler seg. Den nye Peugeot 3008, med avansert Grip Control-systemet legger traction-kontroll og intelligent nedstigning for å sikre full grep. Vi testet den på snø.

Den nye Peugeot 3008 med Advanced Grip Control, Sikker

Den nye Peugeot 3008 med Advanced Grip Control, Sikker

Den nye Peugeot 3008 med Advanced Grip Control, Sikker

Den nye Peugeot 3008 med Advanced Grip Control, Sikker

Utrolig hvordan fungerer Grip Avansert Traction System Control på den nye Peugeot 3008. Vi har vært i stand til å teste disse dager i skistedet Val d’Isère, som ligger i hjertet av Alpene, og vi har sett hvordan, også assosiert med vinterdekk, Det er absolutt definitive å sikre god trekkraft på alle typer glatte overflater som snø eller is ark.

Anvendelsen av elektroniske systemer i bilen ser ut til å ha noen grenser. Peugeot har dermed nå patentert system traksjonskontroll kant legge til nye funksjoner, noe som gir større trekkapasitet på flater med lav adhesjon, så sne, sand eller mudder. En roterende bryter fem stillinger lar deg velge den konfigurasjonen som best tilpasser seg grunnforhold som vi sirkulere, mens nytt system for assistanse Descent Control reduserer risikoen for glidning eller tap av kontroll over kjøretøyet i bratte skråninger, strømmer både forover og bakover.

Den nye Advanced Grip Control-systemet er allerede tilgjengelig for versjoner av Peugeot 3008 (Du kan lese hans test med alle våre målinger) med manuell girkasse og automatisk girkasse EAT6. Totalt koster 700 euro og den inneholder ESP stabilitetskontroll med ASR, fem programmer og legert med M + S 225/55 R18 som.

Et veldig enkelt system å bruke

Gode ​​dekk og antispinn siste parti de gir en spektakulær motoriske ferdigheter. Under testing hadde vi sjansen til å føle trekkraft på Peugeot 3008 er utstyrt med Advanced Grip Control-systemet i ulike scenarier: snø, is og våte vinterdekk og blandet asfalt og resultatene var spektakulær. Selv i noen øvelser ble oppnådd beste resultater med denne Peugeot 3008 faktisk forhjulsdrift … enn de som ble oppnådd ved en Peugeot 4008, med konvensjonelle dekk og systemet firehjulsdrift.

Peugeot 3008 i snøenOg den nye traction control system ikke begrenser hastigheten på motoren, men tillater den nye Peugeot 3008 en støpt av tilstrekkelig dreiemoment til hvert hjul front, slik at det oppnår en større trekkraft. I tilfelle av ventende styresystemet, gjør at enheten forbindelse under 70 km / t, men ikke reagerer inntil hastigheten er under 30 km / t. Systemet tilpasser seg til skråningen gradient: 5 til 8% systemet begrenser den hastighet 17 km / t, mens over 8% vippehastigheten kan innstilles mellom 3 og 17 km / t, enda i nøytral. På slake bakkene, når bilen begynner å stige du kan slippe bremse- og gasspedaler fordi systemet regulerer hastigheten. Dersom girkassen har engasjert 1. eller 2. gir, er kjøretøyets hastighet reduseres og HADC blinker raskt. med bratt helling kan aktiveres styresystemet senker kjøretøyet setter i fri og hastigheten reduseres til 3 km / t å øke sikkerheten.

5 modi Peugeot 3008

med Grip Advanced Control System Føreren kan bestemme til enhver tid, enten for å tillate Peugeot 3008 act intelligent, gjennom normal modus, eller velg manuelt hvordan du ønsker å bruke. Normal modus er beregnet å lande uten festeproblemer, mens Snømodus umiddelbart tilpasser traksjonskontroll ved hvert hjul som kreves av situasjonen.

den Barro modus kan sirkulere fritt ved land eller vått gress, overføring av størst mulig dreiemoment på hjulet som har mer grep. Det fungerer som en differensialsperre og er aktiv under 80 km / t. den Arena-modus Det opprettholder samtidig glidning av de to hjul for å tillate progresjon på mykt underlag og således redusere faren for fastklemming. Den går opp til 120 km / t og oppover bytter til normal modus. Til slutt, ESP av-modus Den lar deg koble Peugeot 3008 helt ESP og Grip Kontroller opptil 50 km / t, hvis det er nødvendig.

Du kan også være interessert i:

Peugeot 3008 Puretech vs BlueHDi: Best Diesel eller bensin?

Peugeot 3008, 308 og 308 SW, hva er bedre?

Sammenligning: VW Tiguan vs Peugeot 3008

Adblock
detector