Første test: Fiat 500 1,2

Første test: Fiat 500 1,2

Jeg brukte som deg, selv om jeg så, jeg visste ikke hva som hadde endret seg i den nye Fiat 500, som er designet for de kommende årene. Nå, jeg får bare se dem hvis jeg ser ut som profil … og at hvis det ikke nye dekk.

Valgfritt konfigurerbar TFT instrumentering Fiat 500

Valgfritt konfigurerbar TFT instrumentering Fiat 500

Valgfritt konfigurerbar TFT instrumentering Fiat 500

Valgfritt konfigurerbar TFT instrumentering Fiat 500

fra September vil ankomme i Spania en ny generasjon av Fiat 500, som kalles ny 500, etterfølger til re-oppfinner av begrepet lille Fiat bil til samme pris. I løpet av sommeren vil de prøve å takle i de sterkeste markedene, Italia, Tyskland og andre sentraleuropeiske land. Det vil i to varianter, den standard 500 og 500 C, med uttrekkbar lerret tak som forlater kastet selv bakvinduet. Mens ankommer, var vi i stand til å sette seg bak rattet og, viktigst av alt, hva vi hadde på forhånd for å forstå endringene du har gjort.

Fiat 500Han sa den offisielle informasjonen hadde 1800 nye komponenter den nye Fiat 500. Nå forteller de oss er 1900. Førti prosent av bilen. Han kunne ikke forestille seg, før han hadde sett bildene, hvor Fiat ville våge å endre en bil som enhver endring kan ødelegge suksess oppnås. Å se bildene, brukte jeg det som sikkert har skjedd med deg gjennom hodet: Hva er nytt den nye Fiat 500?"

Se på øynene til Fiat 500

Hvis du ser i detalj, kan du se Utvise forsiktighet utformingen av hovedlykter, med en innskrevet trekant på ellipse. Så i frontlykter som standard, ikke valgfritt xenon. nedenfor, vokse i størrelse projektorer sidelys, LED-teknologi (dagslys er halogen) som krysser periferien av fyret. Det er ikke et vanlig element i front, vises krom, den nedre grillen utformingen emulerer en metallisk avsetning Mercedes … Men faktum er at, uansett hvordan du ser ut, synes det samme 500 før.

fra bak er pilotene som trekker oppmerksomhet. O precisamante, ellers, fordi så sin designer, den prisbelønte Roberto Giolitto, det er bare et første steg i en subtraktiv utforming at vi vil se mer og mer på zagas Fiat. I stedet for å legge til en pilot, som i primitive "Cinquino" 1957 er det igjen alene funksjon. derfor den sentrale delen av pilot er i flukt med karosseriet og malt i den samme farge.

Det kunne ha vært litt større, som den amerikanske varianten, som må oppfylle sikkerhetskravene å sjokkere USA. Han kunne ha bygget en automatisk endring sånn markedet. Men nei, ikke noe sånt har skjedd. er Det opprettholder den samme struktur, samme ramme Fiat 500 noensinne, med sin base i Fiat Panda, så vi har ikke engang ennå mottatt noen forespørsel EuroNCAP folk til å bringe bilen til en ny rettssak.

Realiteten er at den nye utgaven av Fiat 500 er oppsummert i tilpasning (tre pakker med tilpassing) 13 farger Tilgjengelig (to nye, burgunder og koraller) seks "andre hud" (Dekor kontrast på den øvre halvdelen kroppen), Ti mulige kombinasjoner av indre farge og møbeltrekk og mer enn 100 tilbehør utviklet av Mopar, og splitter formålet med gruppen, før spesialiserer seg utelukkende i Chrysler-Jeep.

motorer

Fiat 500Mekanisk gjentas, oppgradere til forskrifter, uten vesentlige endringer. i bensin tenner 85 hester for 0,9 TwinAir to sylindre, mens den kraftigste versjonen av denne motoren har 105hp. Denne motoren vil være den eneste serien med seks gir. Det vil være automatisk (egentlig en robotisert Dualogic ny generasjon), som er tilgjengelig med den varianten 85 og også for 1.2 Brannfiresylindret 69 hester. Dette kan ha som sin kraftigere søsken begynner stopp eller variant drevet av LPG / bensin, med de samme verdier for kraft og dreiemoment.

den Diesel kommer senere, på en dato uten å angi 1.3 16v Multijet II 95 HP, som også kan angi en variant echo, med lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette oppnås ved aerodynamiske tiltak, konkrete dekk felger (In kant 14 eller 15 inches) og en dynamo "intelligent". I tilfelle av 1.2 vil meddele CO2-utslipp på 99 g / km, mens 1,3 Multijet homologeres utslipp på 89 g / km.

ren urbanite

Vi var i stand til å gjennomføre grunnleggende versjon, 1,2 av 69 hester som viser jevnhet og stillhet i bowling, men selvfølgelig ikke søke å utmerke seg når du forlater trafikklys. Min følgesvenn fant det vanskelig å starte opp med alle glatthet forventet, hvis det kom ut med parsimoni. Men alle kontroller er lette å håndtere, clutch eller adresseendring. Det er liten på utsiden, men hindrer ikke avails høye personer. Ja, vel formet, for da hjulet er noe bort, og styrker armene strukket en linje av italiensk. de har ombygde nakkestøtter, mindre hardt enn før, og samtidig beholde sin karakteristiske sirkulær form. også bakseter har omformet og den mest utstyrt utgave vil foreligge en nedfelt rygglene 50/50.

500 vil bli tilbudt i versjoner, Pop og Lounge. Den sistnevnte utmerker seg ved glasstak og 16-tommers hjul, men særlig Central berøringsskjerm 5 tommers Live, aller tuppene. Vår enhet var sistnevnte (tilgjengelig med to utstyrspakker, stil og Cult) med en valgfri instrumentene 7 TFT, integrert i stedet for speedometer Round presiderende som full av informasjon i bildet, så utsmykkede og konfigurerbar i henhold til kjøremodus velges (ekko, normal eller sport). Vi la merke til at navigasjons zoom skal styres fra skjermen og ikke vri på en bryter som de er brukt mest, og så godt til tross for skyting cabrioleter. Skjermen sikten er god til tross for mye lys. I stedet humps top down snarere avta sikt bakover i bakspeilet.

uconnect

Fiat 500Etter estetikk, Tilkobling er en annen spesiell kapittel den nye 500 har vært festet til UConnect konsortium. Argumentet om at Fiat tilbyr oss er at, henhold JDPowers er den beste standarden og være en global multinasjonalt, gjorde de ikke ønsker å overse alle systemer. "Ikke alle har Apple i lommen, er det en ti prosent kjøper bærer en Windows-telefon og i fremtiden kan ikke forsømmelse eller tvinge noen til å endre telefonen for å dra full nytte av bilen", Sier en senior systemer menneske-maskin-grensesnitt. Infotainment system av Fiat støtte for alle på en smarttelefon Apple eller Android Bluetooth, selv om det kan integreres i bilens egen navigasjon Tom Tom Levende, med oppdatert trafikkinformasjon og samhandling med andre brukere tid. Med en gratis abonnement system vil inngå i flere år. støtter musikkstreaming fra telefonen, uansett med tale og SMS-leser Talegjenkjenning. Det kan bli innlemmet i DAB digital radio alternativet. Det interessante kommer fra flere Populær app som er kopiert fra telefonen og lar deg kommunisere med dem direkte på skjermen Fiat 500, som Deezer Premie for musikk (med abonnement) eller Reuters For nyheter, Facebook eller Twitter for gitt. I fremtiden forventer de antall søknader vokse -"mer enn Mirror Link"Vi comentan-, "men ikke forvent mange programmer, men de som er anvendelig for bruk under kjøring", Poeng ansvarlig. Blant dem er, selvfølgelig, Fiat EcoDrive eier levende, den vanlige analyserer informasjon i sanntid måten vi kjører og MyCar, som gir relevant informasjon om bilen, for eksempel varsler eller kjøretøy mer detaljert bruk vurderingsmodus laget av bilen.

500×500 finansiering

FCA finansavdeling har oppfunnet en måte å tjene mer attraktiv den nye 500, med en formel der leverer 500 benyttes som input. etter to år uten avgifter, en avsluttende avgift (financiable) er utført, kjøretøyets returneres eller erstattes av en ny. Hvis en eier ikke ønsker å levere 500 oppføring, vil oppføringen bli nødvendig vil være en halv kjøper noen. Dette og andre aggressive kampanje finans, forsikring og vedlikehold vil bli spesifisert når markedsføringen starter i september.

Adblock
detector