Infiniti Q30 Sport 2.0T, The Q30 tehokkaampi 211 hv

Infiniti Q30 Sport 2.0T, The Q30 tehokkaampi 211 hv

Infiniti Q30 näyttää aseita, uusi palkkio kompakti auto taistella Audi A3, BMW 1-sarjan, Mercedes, Volvo V40, DS 4, Lexus CT200 ….

Infiniti Q30 Sport 2.0T, sportiest variantti Japanin kompakti auto

Infiniti Q30 Sport 2.0T, sportiest variantti Japanin kompakti auto

Infiniti Q30 Sport 2.0T, sportiest variantti Japanin kompakti auto

Infiniti Q30 Sport 2.0T, sportiest variantti Japanin kompakti auto

Uusi Infiniti Q30 mitattu 4,42 metriä pituus, 12 senttimetriä enemmän kuin Mercedes luokan A, 11 senttimetriä Yli Audi A3 Sportback -the malli Infiniti on otettu viittauksena yhdeksän senttimetriä batir- Yli BMW 1-sarjan. Kolmen kilpailijat Q30 ovat paljon pienempi kuin Infiniti, kloonit, sen vakiokonfiguraatioon suspensioissa Mercedes GLA korkeus 1,49 metriä. Tämä ei pidä paikkaansa meidän Infiniti Q30 Sport muunnelma että menettää pari senttiä sillä sportiest mallin uudesta kompakti ylellisyyttä tuotemerkin Nissan. Tämä pari senttimetriä johtaa Infiniti Q30 Sport noin 1,5 cm alempi suspensiot ja vaikeampi keskittyä taarattuun urheilullisemman suorituskykyä. Näin maavara on tähän Infiniti Q30 Sport 19 senttimetriä kun taas muualla Infiniti Q30 maavara on 21 cm. Infiniti Q30 korostetaan myös Sport varten Eri etu- ja takapuskurit mitä löysimme Infiniti Q30 standardia, kuten suuremmat pyörät.

Infiniti Q30, paljon muotoilu

infiniti Q30Pidämme lomakkeet Infiniti Q30 kahdella tilavuudella joidenkin Campero ilmaa ansiosta hienoja pyöräkotelot pimeässä muovimateriaali, jolla on Infiniti Q30 tämän korkeus keskimääräistä kompakti ja kestävä, tehokas, jossa pullistumat sivuilla konepellin että ajoasennosta saa sinut tuntemaan enemmän SUV näyttää. Infiniti Q30 on ylä-ja alamäkiä, tulos ajoasento Jos tarkastellaan hänen kilpailijoihin jotain vähemmän kompakti Infiniti Q30 in Sport-. Infiniti Q30 Tämä Hän tulee silmään, tekevät päät käänny. Sen muotoilu on enemmän konservatiivinen sisustus, ei ehkä niin räikeä ja kyllä ​​tyylikkäämpi, kohta enemmän kuin luulimme, että Mercedes ja Mercedes GLA. Synergiaa itse yhteistyötä Daimler ja Renault-Nissan allianssin kääntää vankka perusta tämän mallin, joka mekaanisesti Mercedes tuo kaikki tunnetut mekaaniset paitsi 1.5 dCi Renaultin tehtaalla Valladolidissa. muuttaa DCT dual-kytkin seitsemän suhteet Myös kantavat mercedes, Lukuisia todistajia painikkeiden ja Infiniti Q30. Tietenkin laatu jotain, joka toimii, miksi koskettaa sitä? Kyllä, infiniti, kun otetaan kaikki nämä tekijät Hän on työskennellyt paljon ja hyvin tarkentaa ja antaa persoonallisuutta uuden Infiniti Q30 vuonna jousituksen, ohjauksen ja soinnin saavuttaa paljon avoimempia enemmän potentiaalisia asiakkaita tuote. Infiniti insinöörit ovat työskennelleet 50 kokoonpanot suspensiot ihanteellista ilmeen enemmän mukavuutta kuin urheilullisuutta, niin että osoite opastaa meitä tehokkuuden jossa merkitset ohjauspyörän niin, että taso Sisätilojen ääni on parempi kuin kilpailijansa.

Infiniti Q30 Sport 2.0T, tehokkain

infiniti Q30Aloitimme tehokkaampi variantti Infiniti Q30, käytettävän moottorilla turbo nelisylinterinen 211 hv tiedämme jo, että Mercedes Mercedes ja GLA avaimella samalla tavalla kuin Mercedes-start ja pysähtyä painiketta-. Yksikkö on liittynyt kaikki neliveto ja muuttaa DCT seitsemän suhteita Mercedes lähde ja ylläpitää lavat ohjauspyörän. Meillä on mahdollisuus kaikissa Infiniti Q30 Normaaleissa ajo-tilassa, kaiun ja muut urheilu jossa vain se vaihtelee moottorin elektroniikka ja voidaan hallita melat ohjauspyörässä. Konkreettisella 1.5D ja 2.2D, tässä on pakko nähdä, miten pitkälle urheilutilassa tulee tässä Q30 on INFINITI®. auton työntää hyvin lineaarisesti puhaltaa oikea jalka mutta ratkaisevasti ilman ylivoimainen kannalta kiihtyvyyden tunteen tai äänen Hän on työskennellyt paljon melua päästä mahdollisimman vähän mekaanista melua, liikkuva ja aerodynaaminen, vaikka tässä Urheilu ja tämä moottori myös assosioi joka tarjoaa urheilullisen äänen olematta ärsyttävää sisällä Infiniti Q30 Sport 2.0T -. suspensiot hakea mukavuutta yli urheilun kovuus. Hyvä tulos useimmille käyttäjille. suora ja tehokas, vain 2,5 kierrosta välillä pysähtyy, joka vie minne ilman sinua oikaisukehotus osoite. Hyvä rutustehoa kiitos jarrut Infiniti Q30 tässä Sport 2.0T näkevät edessä levyjä ylös standardi 295 mm halkaisija on 320 mm, kun taas vakaaseen levyjä väistyä tuuletettu. auton liikkuu ketterästi vaikka sen yli puoli tonnia painon ja jokapyöräveto estää loisia liikkeitä ellei flirttailla fysiikan lakeja on mutkaisilla teillä. Kulutukseemme tehdyssä testissä ympäri Lissabonia, melko verkkaiseen tahtiin eli selvästi yli 6,4 litran hyväksymän Infiniti Q30 Sport 2.0T –merkki 8,9 l / 100 km ilman Mukava approksimoidaan on 230 km / h mainonta maksiminopeus tai on ollut mahdollisuus hakea viralliset 0-100 vuonna 7,3 sekunnissa-.

Infiniti Q30 Tekniset tiedot Sport 2.0T

moottori: poikittainen edessä. 4 sylinteriä rivissä. 1991 cc (92×83 mm). Alumiini sylinteriryhmä ja pää. Puristus: 9.8: 1. 4 venttiiliä sylinteriä kohti kaksinkertainen nokka akseli. Suoraruiskutus, turbo ja intercooler.

Teho ja vääntömomentti: 211 hv 5500 rpm ja 35.7 MKG 1200 ja 4000 rpm

lähetyksen jokapyöräveto dual-kytkin seitsemän suhteita.

runko: McPherson etujousitus ja takana kierrejouset Multilink

jarrut: jäähdytetyt levyt, 320 mm edessä ja 295 mm: n takana.

paino: 1545 kiloa.

piirteet

Maksiminopeus: 230 km / h.

kiihtyvyys 0 100 km / h: 7,3 s.

Adblock
detector