Biler til minne: Renault Fuego

Biler til minne: Renault Fuego

Renault Fuego var munter bror av R18, begynner i dag en sport ut av skjærsilden: pålitelig som Renault samtidige, hans kropp coupe alltid trakk oppmerksomhet. Jeg prøvde det.

Vi testet Renault Fuego, en sport for minne

Vi testet Renault Fuego, en sport for minne

Vi testet Renault Fuego, en sport for minne

Vi testet Renault Fuego, en sport for minne

i femtiårene mest spansk de drømte, i beste fall med eier en bil. Heldigvis, ting var å endre på sekstitallet … sakte, ja. og og i sytti, oppfylt i mange tilfeller grunnleggende behov for motorisert forflytning, forsagt vi startet krever flere verdier: Foreldre, mer livability; og unge, mer makt. Så vi ankom tidlig åtti, som jeg huske en eksplosjon av skålene som fulgte med firmaet hensikt å gi den ekstra sportslighet og eksklusivitet vedrørende salonger, hvorav i noen tilfeller avledet.

Det har alltid vært denne type modell, er det åpenbart åpenbart, men jeg vil hevde i dag at selskapets popularisering, med henvisning både til tilgjengelighet og sin masseproduksjon akselerert i tiårene nevnte endring. England De kom til oss Triumph TR7; av Italia, den Lancia Beta Coupe og Alfa GTV; av Tyskland, den Porsche 924, 944, VW Scirocco, Opel Manta og Ford Capri, blant andre. så overraskende også en fransk svar, med en modell som tar over fra Renault 15 og 17 syttitallet.

født Renault Fuego

Åttitallet, sa han, var en flott og endringer i bil era. Med bare ti år, Jeg husker bildet av Renault Fuego knyttet til de første sanger av Mecano, Mazinguer kapitler eller Z-Adidas tango ball. Og opprinnelig oss Han rømte en titt på uskyldige begjær hele gjengen da han så nedover gaten. Tretti par år senere, linjen designet av Robert Opron, forfatteren blant annet av Citroën SM, Alpine A310 og Renault 25, fortsatt beholder væsken stil, uten fanfare, ringer både min oppmerksomhet. Da så han med øynene til ungen i de myke kurver og mye glass området et futuristisk luft. Selv om jeg må innrømme at jeg alltid sett noe kort av aggressivitet. Gledelig for mange og venstre noen likegyldig.

Renault FuegoSom meg, det skjedde med José María Morales, eieren Denne Renault Fuego GTX i dag vi prøvde. “I min familie teller det har det alltid vært en Renault. Min far hadde en Ondine, en R8 … Og selvfølgelig, som du sa, da jeg ble interessert i biler, med 9 eller 10 ringer, brannen virket utenomjordiske. Nå som jeg har en og jeg snakker bevisst, jeg fortsatt elsker. Hans kjørekomfort og la lite å konsumere daglig bruk som en bil, og også for vi liker regularitet rally, er en bil som trives godt i dem. “

Inne i Renault Fuego

Når du er inne, jeg oppmerksom ord José María. Den har en habitability stand for fire voksne, komfortable lenestoler med riñoneras selv av begrenset lateralt grep, rent og ryddig dashbord, klimaanlegg, elektriske vinduer, fjernoppstart åpning -en Selv om det krever åpne førerdøren å aktivere tirador-, foran og tåkelys bak, etc. Kort sagt, en komplett utstyr, god plass og riktig ferdig.

En gang i gang, og som indikert ved dens eier, du kan bruke hver dag Renault Fuego å gå på jobb. Den -asistida- retning fungerer godt, endre fem forhold, uten å være rask, det er glatt kjøring og suspensjoner reflektere riktig en vellykket kompromiss mellom stabilitet og komfort. Jeg ville ikke tør imidlertid å krysse den av sport “strengt tatt” fordi utviklingen dramatisk straffer for lang imidlertid at døve livaktighet når du ønsker å gå fort. Til gjengjeld forbruk er justert, omtrent 8 til 11 liter medium.

Interiøret Renault FuegoRenault Fuego har, ja, en andre ideelt å holde i svært mousetraps områder regularitet rally, da José María sier mars. Etter mitt syn, men mangler den nerve. Ja, det er robust og lite jerv, men to-liters motor og 110 hk fanget opp kostnadene. hans Rull komfortabel, akustisk godt isolert og hjulpet av sin CX på bare 0,348, kan opprettholde høy stabilitet og gode cruise. Deri ligger dens dynamiske egenskaper. Vi står overfor en kupé med en høy toppfart -Ronda 190 km / h- og veldig rutero. Og hvis det er nødvendig, gjør det godt i svingete soner, hjulpet av en fastere enn sedan som den deler noen komponenter, Renault 18 buffer.

Men fremfor alt, den stabilitet gitt i Renault Fuego baner merkbar stabilisering, til tross for at for å balansere en ubalansert vektfordeling på 60/40 prosent mellom dens fremre og bakre aksel. Som forventet hans karakter understyring, men ikke klumpete. Faktisk sitt lys bak hvis du laster ned i full støtte i svinger komme ut av stilling. Mer enn en uerfaren bruker klaget på tidspunktet for tidlig død krampene … trolig skyldes bråbremsing eller det faktum av å fjerne gass plutselig trukket full.

Fordi Renault Fuego coupe er en edel hvis du tar ditt nettsted og munter rytme. Jeg liker å se toppen av kurven, venter protest dekk og mønsterdybde uten frykt. Og neglisjert, ikke lett “miste hjul”. Kommer med presset av 2,2 på begge akser, adlyder uten spørsmål, tegning kurven og tilbyr god følelse av kontroll. For bremsene, tilbake til det samme: til tross for de bakre trommer, Bremsing er sterk, selv om dårlig firmaet har en tendens til litt forstuet. Men det fører til den modige, fordi ved normal bruk, ikke finner noen problemer, og med god asfalt enda mindre. Jeg fikk ikke gå glipp av mer bremsekraft i den nye Renault Fuego; teamet har også seg godt og ikke mislykkes.

Brannbil Renaultdermed denne coupe som brukes til å bli solgt til en relativt konkurransedyktig pris (Noe billigere enn konkurrenter Opel og Ford), og det var et tegn på skillet mellom den rike middelklassen fortsetter å vise sterk skåner forbruk og pålitelighet. Vi står overfor en neoklassisk nyttig selv for den aktuelle dagen, kjente, lett og komfortabel å kjøre, begavet og sjarmerende dag. den Renault Brann møtte fordelene med en sedan og en coupe estetikk, noe fortsatt oppført og verdsatt i dag. Det er sant som aldri var ment som en sports coupe høy ytelse, men samlet sine elegante linjer, innvendig plass, komfort og tourers ferdigheter gjorde ham til en beskjeden wannabe “GT” å prise gjennomsnittlig sedan store serier .

Du kan også være interessert i:

Biler til minne: VW Corrado

Biler til minne: Renault 5 Turbo

Biler til minne: Peugeot 205 GTi og Rallye

Adblock
detector