Lexus LS + Concept: autonom luksusbil

Lexus LS + Concept: autonom luksusbil

Lexus LS + Concept forventer styrte kjøreteknologi, mens begrensede utgaver av RC F og GS F feire 10-årsjubileet for F Sport.

Splitter nye Lexus i Tokyo Motor Show 2017

Splitter nye Lexus i Tokyo Motor Show 2017

Splitter nye Lexus i Tokyo Motor Show 2017

Splitter nye Lexus i Tokyo Motor Show 2017

Lexus Han har avduket en prototype evner autonom kjøring, kalt Lexus LS + Concept, presentert på den 45. utgaven av Tokyo Motor Show. Dette er visjonen som har det japanske merket om dens øvre ende Lexus LS, og forventer mulig designspråk og teknologi høyt automatisert driv som vil være tilgjengelig i år 2020.

Foruten å ha en moderne frontlykter hvor ingen mangel på visse funksjoner som utføres av laserdioder, den Lexus LS + Concept bruker iøynefallende elektroniske speil, De ansette et kamera for å sende sine bilder til kupeen. Men det virkelig interessant Lexus LS + Concept er deres teknologi autonom kjøring og kunstig intelligens. Bruke veiviseren ‘Highway Lagkamerat’ Det er i stand til å bevege seg uten sjåfør inngrep fra motorvei seksjoner, som bilen selv er i stand til å holde seg innenfor kjørefelt, holde avstand til andre kjøretøy, samt utføre automatiske filskifte, incorporations og motorveien utganger.

En annen funksjon i Lexus LS + Concept Det er at det kan kommunisere med et datasenter for å holde sine systemer oppdatert, laste ned ny programvare og legge til nye funksjoner. Samtidig, et system kunstig intelligens lærer av data samlet inn fra trafikkmiljøet og for å sikre et høyt nivå av automatisk kjøring.

I tillegg Lexus Han har innført to begrenset serie hans F sport divisjon, minne om 10-årsjubileet for lanseringen av sin første produktet, IS F, i 2007. Uten å gi opp luksusen karakteristiske Lexus, den GS F sports sedan og coupe RC F gi svært dynamisk og kjøreglede og er preget av bruk av spesifikke dempere flere prestacionales, titan utløpsledningen og eksterne komponenter CFRP (Polymer forsterket med karbonfiber). Den matte grå utvendige paneler og indre aksenter i blå tonalitet ‘Heat Blue’ fullbyrde settet. I dette tilfellet, Lexus planer om å selge 50 enheter hver av dem i Japan fra våren 2018.

Du kan også være interessert i:

Lexus GS F, hvor i dag faktisk bruke en V8?

Lexus F Sport, sporty eleganse

Test: Lexus RC F, Sport Samurai

Adblock
detector