De styggeste bilene i verden er ...

De styggeste bilene i verden er …

Det er få biler eller stygg estetisk grasiøs, uansett hva du ønsker å ringe. Noen aldri satt foten i det europeiske markedet, men andre. Alle av dem, som ikke lenger selges.

De styggeste biler

De styggeste biler

De styggeste biler

De styggeste biler

Fiat Multipla

Fiat Multipla

muligens Fiat Multipla Det er en av de bilene tyngden av kritikk på grunn av sitt utseende. Selv om vi ikke kan nekte for at det er ganske praktisk og meget romslig. Vi vil neppe finne et slikt kjøretøy med to rekker med seter som har plass til seks. Selv om det ble solgt 1998 til 2010, og i 2004 mistet foran begge misfornøyd mange.

SsangYong Rodius

SsangYong Rodius

Selv om det har betydelig forbedret estetikk i løpet av årene, SsangYong Rodius Det er fortsatt det ‘fint’ mindre enn området, med SsangYong Korando SsangYong Tivoli eller en mer moderne og visuelt tiltalende design.

Seat Toledo

Seat Toledo

Den tredje generasjonen Seat Toledo (2004-2009) forsøkte å tappe minivan over hans saloon, delta mote på den tiden var det segmentet. På nivå med belegg kan det fungere, men estetisk ikke helt overbevisende. mange drosjesjåfører De valgte å jobbe med en.

Renault Vel Satis

Renault Vel Satis

Solgt mellom 2001 og 2009, Renault Vel Satis delte elementer som modeller Renault Laguna og Renault Espace, selv om dens design var ikke den beste vi har sett i løpet av de årene som fører produksjon merke biler. Det skjedde som Seat Toledo ovenfor, ved blanding av segmenter som ikke gifter for godt.

Hyundai Atos

Hyundai Atos

Den lille urbane treffe markedet i 1997 og sitt utseende var ikke den mest vellykkede. For kvadratisk kropp som ikke helt inn i visningen i 1999 banet vei for en mer avrundet linjer, men kunne ikke fikse ‘skade’. den underappreciated kvalitet den Hyundai Atos også det hjalp ikke mye, heller enn på hva Hyundai Han har gjort en god jobb de siste årene, nå ta opp med det europeiske markedet. I Nord-Amerika kalte han Hyundai Amica, og vi har sett i andre markeder under navnene Dodge Atos eller Kia Visto.

Hyundai Matrix

Hyundai Matrix

Hyundai Han lanserte denne bilen er designet av Pininfarina, selv om noen fortsatt ikke forstår hvordan det kom til å bli produsert en slik bil, etter å ha sett banen til italiensk coachbuilder. den Hyundai Matrix, Men han svarte sin hensikt: å være en praktisk og stor stue bil. Selv om vi kan finne en slik Toyota Matrix, sistnevnte med en estetisk langt mindre enn minivans og generelt bedre.

Subaru Tribeca

Subaru Tribeca

ankomst av Subaru segmentet SUV i 2005 var det ikke akkurat det mest estetisk vellykket. Det ble utviklet på grunnlag av Subaru Legacy og foran var kanskje den minst ‘gift’ med de generelle former av bilen. I 2008, det japanske firmaet gjennomført en ansiktsløftning modell som klarte liksom å roader. Selvfølgelig, muligheten til å romme syv beboere var en veldig attraktiv detalj.

Subaru Impreza

Subaru Impreza

Som alle store, Subaru Impreza Han tilbrakte en betydelig brak med sin andre generasjon mellom 2000 og 2007, spesielt med sedan kroppen, tør selv å kombinere den med sporty versjon WRX. De var ikke de beste årene av det japanske firmaet i nærheten engang.

IKCO Bardo

IKCO Bardo

Iran lanserte denne merkevaren IKCO Bardo type ‘pick-upMen med et design og en drivlinje som godt kan være på 40-tallet “, som er å si noe. Ja, det vil være opp til folk han liker.

Mahindra E20

Mahindra E20

Den eneste av denne listen er for salg i dag er Mahindra E20. Vi snakker om en 100% elektrisk bil men svært begrenset i området (100 km offisielt annonsert, og vi vet veldig godt at ikke nådd) og hastighet (80 km / t). Så det gjør estetisk, som ikke klarer å være spesielt hyggelig.

Pontiac Aztek

Pontiac Aztek

valgt en av de styggeste bilene av alle tider, Pontiac Aztek Det var på salg mellom 2001 og 2005. Det er svært nær hva den faktiske SUV, men deres utseende, spesielt i SVR versjon av bildet, går mye å være ønsket. For noen år siden begynte han å handle godt i bruktmarkedet blant ungdom i Nord-Amerika; Årsakene?, Vises i den populære serien Breaking Bad som den første bilen av hovedpersonen, Walter White.

Toyota Yaris Verso

Toyota Yaris Verso

En Toyota Det virket å blande en liten by med en mini-minivan kan være en god idé. Resultatet vi ikke vi ser det, men det ville være mye praktisk, jeg tviler ikke på det. Gjerne det har sine diehard tilhengere.

Du kan også være interessert

Bilene var en fiasko

De 10 styggeste bilene i verden

De mest absurde prototyper historie

Adblock
detector