Volkswagen Golf 2019: flere data Nye bilder!

Volkswagen Golf 2019: flere data Nye bilder!

Den åttende generasjonen av VW Golf vil begynne å selge i 2019 og her er en første smak av hvordan en bil vil bli kalt til å være en hel-salg.

VW Golf 2019: første bildene

VW Golf 2019: første bildene

VW Golf 2019: første bildene

VW Golf 2019: første bildene

den mestselgende bil i Europa de siste årene, VW Golf, er alltid nyheter. nå, Autopista.es du kan videresende Hvordan vil den nye generasjonen -oktav, hvilken fremste er planlagt for 2019.

den dagens generasjon VW Golf -den sjuende-, har nettopp åpnet en dype oppdatering (Se test VW Golf 2017). Mindre designendringer, mer effektive motorer og, fremfor alt, større teknologiske bidrag i form av sikkerhet og systemer kjøre hjelpemidler skille den nyeste oppdateringen av den syvende generasjon Golf. men hvahvordan vil Golf VIII? Les videre …

VW Golf 2019: interiør og teknologiske revolusjonen

den offisielle premieren av den åttende generasjon VW Golf vil finne sted, mest sannsynlig i høst 2018, markedsføring starter sent i år eller allerede tidlig av 2019. Som vanlig i hver ny generasjon av Volkswagen Golf, forventer ikke en revolusjonær endring i utvendig design. Ja vil det være små estetiske utviklingen i utseendet på frontlykter, frontgrill, baklys og nye design av lettmetallfelger. hvor Ja flere vesentlige endringer vil oppleve innsiden og teknologi.

VW Golf 2019Ifølge tilgjengelig informasjon Autopista.es, stor hjørnestein i det indre av Volkswagen Golf VIII Det vil være hans store rektangulære skjermen plassert i sentrum av dashbordet (bilde og likhet av Tesla eller ny Volkswagen Arteon). Fra den store skjermen kan håndtere nesten all funksjonalitet nytt informasjonssystem, navigasjon og underholdning. På den annen side, og mer tilgjengelig for førerens øyne, vil livne en ny mye større digitalt display som hadde premiere på "restyling" 2017. den gestiske kontroll av fører, Varselenheten trøtthet og tretthet, den automatiske bremsesystemet, advarer utilsiktet filskift, kontroll død vinkel og mange assistenter kjente kjøring vil fortsatt være tilgjengelig i VW Golf ny levering.

VW Golf 2019: delvis autonom og koblet til andre biler

den Åttende generasjon Volkswagen Golf bilen vil bli koblet på alle måter. I tillegg til alle mobile enheter som forbinder passasjerer som reiser innenfor Golf vil ha en effektiv teknologi som vil tillate deling av data tur og hendelser derav med andre kjøretøy reiser på samme vei eller andre nærliggende veier.

Og også i visse omstendigheter Ny VW Golf kan reise alene uten menneskelig inngripen, det vil si, vi står overfor Først Golf med autonome kjørefunksjoner.

VW Golf 2019VW Golf 2019: MQB-plattform, strøm …

den Elektrisk bet Volkswagen Group vendt de kommende årene er mer enn tydelig. For noen uker siden annonserte han sin offensive lansere mer enn 30 elektriske biler før 2025. Men forbrenningsmotorer enten av bensin eller diesel dem er fortsatt lang vei å gå.

Dermed den nylig utgitte nye 1,5 TSI bensinmotor med sylinder stans Det vil være en av de de fleste populære motorer, samt eksisterende versjon av 150 hk, Det kan også være en mindre kraftig 130 hk. Diesel VW Golf thrustere også forbli versjoner flere krav, alt til tross for restriksjoner mot denne type drivstoff de fleste europeiske land (Frankrike og Storbritannia, to av de nyeste eksemplene for å forby salg av biler er imponerende diesel og bensin i et par år).

VW Golf 2019: tre og fem dører, kjent Variant …

I tillegg til flere versjoner av bensin, diesel, hundre prosent elektrisk (e-Golf forblir navnet) og plug-in hybrid (Golf GTE), den 2019 VW Golf Range skal være formulert i hovedsak tre karosserivarianter: tre dører, fem dører og familie Variant (Se bilder av alle av dem i bildegalleriet).

den versjoner mer "krydret" og sportslige VW Golf 2019 vil forbli GTI og R, den sistnevnte med en betydelig økning i kraft på grunn av den mulige tilstedeværelse i sin tekniske gener av en elektrisk motor som vil ha en rolle mer fremtredende, samt elektrisk generator som Ekstra strømforsyning i den endelige ytelsen til hybridsystem.

Adblock
detector