SsangYong Rexton 2017: alle bilder og definitive data

SsangYong Rexton 2017: alle bilder og definitive data

Den nye generasjonen SsangYong Rexton tilbyr en fornyet satsing på design og større tilkobling og teknologi, alt uten å miste sin karakter-road.

SsangYong Rexton 2017: de siste bildene av den nye SUV

SsangYong Rexton 2017: de siste bildene av den nye SUV

SsangYong Rexton 2017: de siste bildene av den nye SUV

SsangYong Rexton 2017: de siste bildene av den nye SUV

Hold essensen møte de nye behovene til et publikum som stadig ser mer bedre veigrep, utstyr og utskriftskvalitet er det som har søkt SsangYong i å fornye sin Rexton, presentere sin fjerde generasjon i Seoul Motor Show og komme til Spanske markedet tidlig neste oktober å ytterligere øke de nesten 19 000 solgte enheter siden den første opptreden i markedet.

Etter opptreden i 2015 Tivoli og i 2016 XLV dette 2017 Den er merket på produktet offensiven SsangYong for å være fornyelse av Rexton, en viktig modell for selskapet ved tradisjon og av popularitet i det spanske markedet har nådd sin fjerde generasjon. Mens det opprettholder sin grunnleggende struktur, med en Uavhengige ramme Stiles og skinner Mercedes opprinnelse, Rexton 2017 har blitt oppdatert ved hjelp av høyfast stål, materialet også brukes i kroppen til en stor SUV som lar deg velge mellom versjoner av fem eller sju seter. Disse dimensjonene vil tillate deg å konkurrere i vårt marked med Hyundai Santa Fe og Kia Sorento, men tro mot sin historie ved å gi en nærmeste tegn til alle tradisjonelle land. Ikke for ingenting har den ovennevnte meget påvist og effektiv mot den harde behandlingen separat chassis legeme, også med en stor andel av lette stål med høy motstand og overføring klassisk kutt, noe som vil gi opphav til billigere versjoner 4×4 familie og andre bakhjulsdrift med forakselen kan kobles noe mer sjelden gang en overføring sak som lar engasjerende lavere gir for å overvinne hindringer orografisk enhet og er rangert som en av de 4×4 SUV.

SsangYong Rexton 2017Disse mulighetene tillate SsangYong artikulere et område der bak fremdrifts eksklusive innebærer ikke nødvendigvis blitt synonymt med lav, men høyere doser kan være utstyr attraktiv for bruk i familien. Tilsvarende er det også planlagt utseende 4×4-versjoner med mindre raffinement i utstyr mer orientert til å arbeide og off road entusiast.

SsangYong Rexton utforming 2017

Visuelt Y400 -det er interne navnet på Rexton– minner Tivoli i dynamiske spenning linje langs sidene og fronten hvor merkeidentitet presentert som setter SUV være lett og vil bli forlenget til 2020, kan datoen som et null-utslipp SUV vil bli lansert med en teknologi ennå ikke kommuniseres godt være en med utvidet rekkevidde elektrisk som utnytter teknologien fra Mahindra gruppen og allerede være på markedet neste SsangYong Korando, også basert på den lille plattformen og har privilegiet av å slippe en bensinmotor turbo 1.5 som bør med fordel erstatte 1,6 atmosfæriske mounts Tivoli i dag.

SsangYong Rexton 2017: interiørdesign

den indre SsangYong Rexton 2017, i mellomtiden, holder en klassisk og elegant design, dominert av instrumentering på en 7 “bak rattet, en Central berøringsskjerm 9,2 tommer og en fargerik materiale, fin touch som så versjoner kan også ta høykvalitets materialer som skinn Napa som viser hvordan den sørkoreanske firmaet tar sikte på å plassere sin SUV med verdier som går utover prisen. Dermed vil det ha en utstyr bemerkelsesverdig både når det gjelder komfort -med mulighet for en port motorizado- stammen, som teknologiene som driver sikkerhets, blant hvilke omfatter periferiutstyr AVM 3D-kamerasystemer og driver hjelp inneholdt i ADAS (dødvinkelen sensor, Alarm risikoen for påkjørsel bakfra, nødbremsing selvstendig og varsling Cambo utilsiktet kjørefelt, men ingen aktiv cruise control med bremsefunksjon), Foruten å inkorporere Apple-tilkobling carplay, Android Auto og, avhengig av versjon, opp 9 kollisjonsputer.

SsangYong Rexton 2017den SsangYong Rexton 2017 skryte innvendig plass og lastekapasitet. Faktisk, i de innledende målinger gjort i sin internasjonale presentasjon på Seoul Motor Show har vi vært i stand til å verifisere en bagasjerom vanlige proporsjoner 114 cm lenge, som mange av bredde og 47 som ville gi en høy kapasitet ville overskride 610 liter målt til skuffen utnytter dobbeltbunnen. Det er også romslig den interiør, spesielt store i dimensjon bredde, ved siden av 1,5 meter foran og bak og tilstrekkelig for baksetepassasjerene kan plassere føttene under forsetet plass.

SsangYong Rexton 2017: motorer

Av de to motorer som vil omfatte SsangYong Rexton 2017 bare komme til Spania turbo 2,2 l og 181 CV, og vil gjøre både versjon med seks-trinns manuell girkasse som automatisk 7 og kilde Mercedes, men med velgeren i sentrum av cockpiten i stedet for rattstammen. Det maksimale dreiemoment tallet står ved 43.84 MKG, tilgjengelig mellom 1500 og 2500 omdr./min.

Som for dimensjoner av den nye generasjonen SsangYong Rexton, Det kunngjør en 4,85 m lengde, en bredde 1,96 m og høyde 1,80 m, mens Akselavstanden er 2,86 m.

Du kan også være interessert

– SsangYong Y400, etterfølgeren til Rexton SUV vil debut i april

– SsangYong XAVL, slik at den nye syv-seters SUV

Adblock
detector